Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Problemy z PB

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już wiadomo dlaczego ostatnio występują problemy z punkbusterem. Chodzi tutaj o wpis z pewnego forum:

We are bringing back the unerring of punkbuster back for a 3rd season. We have selected ggc-stream as the target since they have the most streaming bf3 servers and makes it very easy to add fake bans.

In 2011 we hit them with a mass ban wave and now were are banning real players from battlelog while ggc-stream is totally unaware. We have framed 150+ bf3 players alone.

W małym skrócie, hackerzy znaleźli lukę w oprogramowaniu GGC. Wykorzystując ją, zbanowali ok. 150 graczy. EAsy zdaje sobie z tego sprawę i jak czytamy na twitterze, już nad tym pracują.

Wiemy, że grupa graczy Battlefielda 3 doświadcza problemów z połączeniem z serwerami, na których włączony jest PunkBuster. Problem ten dotyczy niewielkiej liczby osób grających na PC i nie wpłynie on na posiadaczy PlayStation 3 i X360. Bacznie przyglądamy się szczegółom usterki i jesteśmy pewni, że wkrótce znajdziemy ostateczne rozwiązanie. Do tego czasu prosimy osoby, które dotknął problem, by grały na serwerach bez PunkBustera.
Gość malutki688
Opublikowano

jestem pewny cze wiecej graczy ma ten problem bo sam nazleze do 10 sobob zbanowanych w moich znajmoych

Opublikowano

Chyba to naprawili bo też miałem problemy i już normalnie mogę grać.

@edit

Jednak nie, na jednym serwerze jakimś cudem zadziałało. Zwracam honor :P

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Jestem KIBOLEM i jestem z tego dumny !

Opublikowano

Chyba to naprawili bo też miałem problemy i już normalnie mogę grać.

@edit

Jednak nie, na jednym serwerze jakimś cudem zadziałało. Zwracam honor :P

Do tego czasu prosimy osoby, które dotknął problem, by grały na serwerach bez PunkBustera.

Trafiłeś na serwer bez PB i dlatego mogłeś swobodnie grać.

Opublikowano

ja wam ze swojej strony powiem tyle żebyście napisali do supportu (Live chat) że macie z tym problem jeśli macie szczęście dostaniecie gratisowy kupon na -15% ceny wszystkich gier na Origin czyli jeśli ktoś nie ma DLC to ma o 15% taniej za friko ;)

Uwaga. kod jest ważny tylko na czas 1 miesiąca.

@down

sorki nie bywam już tak często w dziale więc nie patrzałem nawet na tematy :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

ja wam ze swojej strony powiem tyle żebyście napisali do supportu (Live chat) że macie z tym problem jeśli macie szczęście dostaniecie gratisowy kupon na -15% ceny wszystkich gier na Origin czyli jeśli ktoś nie ma DLC to ma o 15% taniej za friko ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/537707-tut-jak-dostac-znizke-15-na-origin/

Opublikowano

Czy w przypadku napisania do supportu przyśpieszy to odbanowywanie ? :D

"Życia smak gorzki poznaj, poczuj go na skórze jak to jest kiedy chcesz ale nie ma nic na dłużej otoczony samotnością jak siwym dymem tak jak latam za pieniądzem tak rozpalam co godzine" ~ TPS <3

Opublikowano

Czyli nie ma sensu pisać, bo kupując gre na origin nawet z rabatem 15% zapłacimy więcej niż w sklepie. :P

Gość malutki688
Opublikowano

Czy w przypadku napisania do supportu przyśpieszy to odbanowywanie ? :D

ten support sie nadaje do...gadalem z 20 agentami i kazdy kurwa pisze o wszytkim tylko nie o tym o czym trzeba

Opublikowano

Mi już działa, wystarczy zaktualizować PBustera.

Opublikowano

A jak go uaktualnic ? ;)

http://www.evenbalance.com/index.php?page=support-bf3.php

Pobierasz, instalujesz, wybierasz grę, sprawdzasz aktualizację.

Opublikowano

ok thx, jak zadziala dam edita i polece wszystkim . ;d

Mi to nie działa, no cóż trzeba czekać . ;/

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Gość malutki688
Opublikowano

graj na serverach angielskich tam podobno naprawiono

Opublikowano

Jak komuś nie działa aktualizacja, to spróbujcie reinstala zrobić koledze zadziałało.

Opublikowano

Jak komuś nie działa aktualizacja, to spróbujcie reinstala zrobić koledze zadziałało.

O ile się nie mylę (nie wiem jak jest w tym BF) to reinstalując grę, reinstalujesz również PB.

Opublikowano

Dobra itak dupa bo jak 1 rundke zagralem to znowu zaczelo wywalac :(

Trzeba poczekac

jestem pewny cze wiecej graczy ma ten problem bo sam nazleze do 10 sobob zbanowanych w moich znajmoych

A jaki masz dokladnioe komunikat jak masz bana ??

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...