Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak dostać zniżkę 15% na origin !

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam dla was info ale musicie się śpieszyć. W związku z tym że połowa graczy nie może grać bo PB ich wywala ( mnie też ) W kurzyłem się i napisałem do Supportu i tak zacząłem rozmowę

you:  Give my money back
you:  that game is shit

po czym koleś zaczął mnie przepraszać i wg że mnie rozumie i dał mi kod na 15% zniżki na gry zakupione przez origin !!

Także śpieszcie się piszcie do nich żeby jakoś zrekompensowali wam to że zapłaciliście za grę a nie możecie grać !!!

Like mile widziane :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość malutki688
Opublikowano

mozesz gadac z nimi o byle czym i tal dadza, ja doatslem 10 kodow juz bo chce ich prosic o zmine decyzji za bana za pierdolonego avatara

jak ktos chce kod to pw do mnie

Opublikowano

@UP Za awatara dostałeś bana ?!

Myślisz ,że tak wszystkim uwierzą? No, cóż można spróbować.

Pracownicy live chatu dosłownie za wszystko dają ten kupon. Napiszesz im, że masz zły dzień i masz.

Opublikowano

Hello, im BF3 player and im kicking all time by punkbuster, i paid for this game and now this...Im very nervous and tired.

Zacznie Cie przepraszać i da.

Opublikowano

@UP To są kody do sklepu origin. A nie na jakieś bronie czy coś w tym stylu

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość malutki688
Opublikowano

tylko kupujac na orginie z kodem i tak wiecej zaplacicie niz w zwyklym sklepie :D

Opublikowano

Jak myślicie sprawdzą kiedy ostatnią grałem ? Bo mi działa...hyhy.

Są za bardzo leniwi

A i przy okazji mi nie dali :"(

Tylko pierdzielił coś że Dice jest koordynatem tej sprawy z Evenbalance

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Są za bardzo leniwi

A i przy okazji mi nie dali :"(

Tylko pierdzielił coś że Dice jest koordynatem tej sprawy z Evenbalance

Jeden Ci nie dał, spróbuj z innym. Nie przewidzisz co im odwali.

Gość malutki688
Opublikowano

W ramach rekompensaty za brak możliwości gry mam kupić od nich inną grę z 15% zniżka?!

napisz ze jestes zawiedzony takim obrotem rozmowy to ci na pocieszenie dadza kody

Opublikowano

ta znizka to gowno, jeszcze na poczatku jak mialem problemy z wbiciem na multika (wiek podalem nizej osiemnastki przy rejestracji na origin) kilka razy prosiłem o nowy klucz, ale mowili ze to nie ich wina [...] i dali mi 3 razy (1 email=1 kod) znizki chyba 25%, okazuje sie ze znizka nie obiowiazuje nowych produktow -.-

chcialem kupic B2K uzywajac kuponu... (sprawdzalem tez na zwyklym bf3. jedynie Crysis 2 i inne z 2010r.

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

ta znizka to gowno, jeszcze na poczatku jak mialem problemy z wbiciem na multika (wiek podalem nizej osiemnastki przy rejestracji na origin) kilka razy prosiłem o nowy klucz, ale mowili ze to nie ich wina [...] i dali mi 3 razy (1 email=1 kod) znizki chyba 25%, okazuje sie ze znizka nie obiowiazuje nowych produktow -.-

chcialem kupic B2K uzywajac kuponu... (sprawdzalem tez na zwyklym bf3. jedynie Crysis 2 i inne z 2010r.

Ze wszystkim tak jest, dla P4F też dawali kody, których nie dało się użyć. Wszędzie jest haczyk.

Opublikowano

A ja nawet tego live chatu nie mogę znaleźć -,-

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...