Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z policja.

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kastracja...

Nie no prawdopodobnie kurator ale nie musi się tak stać więc nie martw się to on pił nie ty. A psy to sobie mogą nawymyślać nie mają dowodów i sam może mieć problemy ...

1325845644-U48159.gif

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

u nas w szkole typy pod kamerą się napierdalali, na następny dzień kolejna dwójka, policja przyjechala, pogroziła, poszli zeznawać rozeszło się po kościach. w tym przypadku też tak będzie, szkoda mi patryka bo będzie miał przejebane, ksywa konfident do końca szkoły...

167161466687770313241.png

Opublikowano

Kolega sprzedawca , może to pod stresem , ale nie przejmuj się jest dużo takich ludzi.

Co do kary to spróbuj z nim porozmawiać , może Mu przemówisz do rozumu i to złagodzi (lub Cb i tych 2 kolegów uniewinni , co jest mało prawdopodobne) Waszą karę .

Nie będe pisał jaka za to jest kara , bo koledzy wyżej już napisali .

Powiem tyle , żebyś uważał z kim się zadajesz. No cóż stało się jak stało przykro mi.

Now is the time to open your eyes

Opublikowano

Gdybyście mu kazali skoczyć z okna też by skoczył ?

Jeżeli was nie złapali że wy również coś piliście to nic wam nie mogą zrobić chyba że macie takiego kumpla że nawymyślał bóg wie co że mu groziliście etc. to wtedy można zacząć się martwic.

Jeżeli tylko z nim byliście i nic nie piliście że was nie złapali to nic wam nie mogą zrobić...

ravensygna.png
Opublikowano

@ UP

Jesteś kolejnym pustym gimbusem co nie widzi w maryśce narkotyku. Marihuana jest narkotykiem lekkim .

http://zielonemity.republika.pl/mity.html 

I jeszcze wiele innych stron mówi o tym, że jest lekkim narkotykiem więc skończ gadać głupoty.

jqeuR.png

Opublikowano

na alkomacie sprawdzą :D a tak na serio to mogą go wyjebać ze szkoły.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Mogą na was za taki czyn dokonać publicznej egzekucji na przykład ścięcie. Radze Ci uważać... najlepiej wyjedź z kraju.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Jezu co za dzieci Podniet ze pija wódkę a co do kolegi to Jakiś Frajer nie dość ze was wsypał to jeszcze wszystko na was zgonił

Opublikowano

Wgl. to trzeba nie mieć mózgu żeby pić w kiblu szkolnym jeszcze podczas przerwy w środku dnia. Nie lepiej po szkole pójść na jakąś miejscówe (na pewno w twoim mieście są jakieś zajebiste). I na spokojnie z kumplami wypić a nie na szybkiego w kiblu :P

No i teraz masz przypału se narobiłeś...

Opublikowano

dobre że "słaba głowa" jak wypił 0,35 z gwinta pewnie na duszkiem, leżelibyście we własnych wymiocinach hejty :O ale trzeba być skończonym idiotą żeby pić w szkole, na przerwie zapewne 5 minutowej lepiej by wam było wyjśc w połowie lekcji przed 2 przerwą i to obalić a na długiej jakoś sie ogarnąć, jeszcze z kumplem frajerem jak sprawa ucichnie poturbujcie go troche to zobaczy co znaczy nie kłamać :]

@top

no tak jak upy, jak to nie pierwszy raz to kurator, a jak pierwszy gadka szmatka, max sprawa w sądzie kartoteke Ci zalożą i koniec :D

ae1d1005fe.png

Opublikowano

wypił ok. 0.35l

Jak po takiej ilości można być najebanym :< ?

Jak uznają Twoją winę, to kurator.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Z pewnością dostanie kuratora, za to, że poszedł do ubikacji z kumplem, który pił.

Opublikowano

A jakby sprawdzili czy bralem narkotyki, to tez bedzie kara?

PS: Maryska to nie narkotyk -.-

Miałbyś problemy co najwyżej w szkole.

Oczywiście ty w gimbazie robiłeś 0,7 bez popity.

Opublikowano

Oj dzieci dzieci nie wiecie że wóda bywa zdradliwa :P . Jak w krótkim czasie wypijesz dużą ilość a 0,35 l w młodym wieku to nie jest mało to przez pewien czas nawet nie czujesz że cokolwiek wypiłeś. Ale jak minie trochę czasu to już jesteś w innym świecie. Nie wiem co Ci może grozić, ale obstawiam że policja cię tylko postraszy. Za to w szkole możesz mieć przejebane, nawet cię wyrzucić mogą.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

1# Kurator, wyjebanie ze szkoły, kary finansowe i to nie małe. Chyba, że masz 16 lat i podciągną to pod spożywanie alkoholu w miejscu publicznym. Wtedy prognozuje poprawczak.

2# Marihuana jest narkotykiem do cholery. Tak samo jak piwo alkoholem. <_<

3# Teraz moje rozważania. Jak takie coś czytam to się zastanawiam czy też byłem takim po******ym gimbuskiem. Dzieci żeby się poczuć dorosłymi jeb**ą wóde w kiblu. Yeah. To jest naprawdę dowód dorosłości i dojrzałości .. chociaż nie. Co ja mówię założyciel tematu nigdy się nie dowie co to znaczy ... :rolleyes:

Jak można się najebać 0,35 ? A jak myślisz przy 1,5-1,6 m i wadze 50 kilo ? ;)

Opublikowano

No trochę przejebaliście sobie, takiego kumpla co was wydał to najebać tylko mu powinniście po całej sprawie. W najgorszym przypadku dostaniesz kuratora. Lecz myślę że źle nie będzie :)

fs_pc.png

Opublikowano

Lollllll marycha to nie narkotyk...

Czego to się człowiek nie dowiaduje...

Marycha to jest narkotyk,co,myślisz że nie wiem,to są takie żelki albo nie wiem.......kubuś???

Marycha to jest narkotyk

Chłopcze,jak myślisz,dlaczego są manifestacje czasami pt.,, ZALEGALIZOWAĆ MARIHUANE" ?

A co do tego,to myslę że za 1 razem dostaniesz kazanie,a jeżeli się to właśnie powtórzy to już kurator.

Za narkotyki na 200% jest jakaś kara,ale zależy na kogo trafisz,jeżeli na dobrego policjanta no to tylko kazanie i może...spisze...jeżeli się to zdarzyło jeszcze kiedyś,to może być nawet kurator wg. mnie.

Opublikowano

Tutaj masz co może grozić za posiadanie narkotyków:

- udzielenie upomnienia,

- zobowiązanie nieletniego do określonego postępowania, a przede wszystkim do: naprawienia wyrządzonej szkody, przeproszenia pokrzywdzonego, podjęcia nauki lub pracy, powstrzymania się od przebywania w określonych miejscach czy środowiskach, spożywania alkoholu, zażywania narkotyków lub innego środka odurzającego,

- ustanowienie nadzoru rodziców lub opiekuna,

- ustanowienie nadzoru organizacji młodzieżowej, społecznej, zakładu pracy czy osoby godnej zaufania, jeżeli udzielą poręczenia za nieletniego, lub nadzoru kuratora,

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...