Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z policja.

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj kolega przyniósł do szkoły wódkę, po lekcji poszliśmy do kibla, Ja i 2kolegów, ten co to przyniósł wypił ok. 0.35l, na początku mu nic nie było, ale na lekcji mu się zaczęło jebać. Gdy poszedł do kibla, to trochę się bujał, zauważyła go nauczycielka i wzięła go do pokoju nauczycielskiego, bo zauważyła, ze jest najebany. Nie wiedzieliśmy o tym, długo nie przychodził na lekcje to myśleliśmy, ze go przycisło ;) Potem przyszła nauczycielka do klasy podczas lekcji i powiedziała, że Ja i 2kolegów mamy iść z nią(Jeden nie był w to zamieszany). Jak byliśmy w pokoju nauczycielskim, pytali się nas czemu kazaliśmy pić wódke koledze, my powiedzieliśmy, ze nie wiemy o co chodzi, one powidziały, że Patryk (ten najebany) powiedział nam, ze kazaliście mu to pic, potem coś tam pierdoliły. Poszliśmy na koniec lekcji, na następnej lekcji przyjechała policja, wezwali nas i zaczęli wypytywać. Nikt nie chciał nam uwierzyć, ze my nie kazaliśmy mu tego pic, potem policjant, wziął nasze adresy itp. Powiedział pod koniec, że mozemy miec problemy.

Co mogą mi zrobić, za to, ze bylem przy tym jak pił i myślom, że mu kazałem pic...?

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość malutki688
Opublikowano

no i dobrze, z patalogia tak trzeba^^ fsjny kolega jak was wsypal:)

Opublikowano

Będzie. Zostanie wszczęte śledztwo i możecie być sądzeni pod zarzutem nękania psychicznego, ile masz lat? Jak poniżej 16 to co najwyżej grzywna +kuratorek, ale po 16 mogą ci już gorzej pojechać.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Będzie. Zostanie wszczęte śledztwo i możecie być sądzeni pod zarzutem nękania psychicznego, ile masz lat? Jak poniżej 16 to co najwyżej grzywna +kuratorek, ale po 16 mogą ci już gorzej pojechać.

Nie dramatyzuj, zapewne zostali potocznie mówiąc "spisani" a wszystko rozejdzie się po kościach. Wszyscy wiedzą, że w gimnazjum ludzie mają dziwne pomysły, policja także. Dodatkowo nie sądzę aby kolega naprawdę powiedział, że kazali mu pić. Często policja, dorośli mówią, że ktoś coś tam powiedział aby wymusić przyznanie się.

Idźcie w zaparte, przecież nie kazaliście mu pić, dowodów jak np. nagranie z kamery nie ma, toteż nikt nie może Wam nic udowodnić. Sprawę oraz karę może ponieść jedynie Patryk.

Opublikowano

Tutaj jest własnie problem, bo jest nagrane na kamerze, jak idziemy z nim do kibla.... Ale z srodka nie widac ;d( bo nie ma kamery)

Opublikowano

Tutaj jest własnie problem, bo jest nagrane na kamerze, jak idziemy z nim do kibla.... Ale z srodka nie widac ;d( bo nie ma kamery)

Sam chciał pić, nikt go nie zmuszał. Tyle wystarczy.

Opublikowano

Jeżeli wy będziecie zeznawać że go nie namawialiście , to oni nie mają żadnych dowodów i Patryk dostanie tylko kare że pił w szkole

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Beka z gimbusów ze słabymi główkami

Dzieci bawią się wódeczką a potem są takie skutki jakie są

Co mogą mi zrobić, za to, ze bylem przy tym jak pił i myślom, że mu kazałem pic...?

Mogą cie wypierdolić ze szkoły

s2c77Oa.png

Opublikowano

ja pierdole...

Jaki kurator? was pojebało?

Jezeli to twoj pierwszy raz to tylko bedziesz musial sluchac kazania policjanta itp ale zadnego kuratora...

Jezeli byly podobne rzeczy to wtedy kurator.

Ale i tak radzie Ci obic morde dla kolegi co Cie wsypal.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Przestałem czytać przy tym ile wypił wasz kolega. Wniosek: Pojebało was!? Przynosić alkochol do szkoły. Nie sorry inaczej. Pić w tym wieku?!

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Ja nie piłem, tylko kolega.

A jesli byloby cos, ze jestem winny, to beda sprawdzali czy biore narkotyki czy cos?

Opublikowano

<facepalm> A co ? Maryśkę jarasz ? Tylko debile przynoszą alkohol i spożywają w szkole -.-'

Bardoz dobrze wam tak. Na przyszłość będziecie myśleć zanim zrobicie kolejną głupote ;).

Możesz mieć nagane z szkoły a od policji bycie spisanym .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...