Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Frakcje][Dedyk][24/7]CrafteX

xParadisex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TEN Serwer TO LIPA! . Admin piotrek221 chciał sobie powalczyć niedaleko spawnu. Akurat ja z eq diamentowym napotkałem go. Sfajczył mnie swoim pozarnikiem , ale wtedy zdążyłem się teleportnąć. Eq moje zostało ale level 26 przepadnął. Zdenerwowałem się , chyba sie nie bije adminów ale go zabiłem gdy stał gdzie było PVP. Miał piękne eq diamentowe i nieźle ulepszone + mieczyk z pożarnikiem. Wypowiedział wojnę Gildii. Teleportnął się do mnie ale znowu go zabiłem ponieważ mieliśmy wojne. Potem przejąłem im zamek. Później mnie teleportnął do niego i zabił swoimi możliwościami. Przejął mi zamek i odbił swój. Co najważniesze byłem Jedyny!. Był inny przypadek że ktoś z gildii Hunowie Przejął zamek gdzie był piotrek221. Ale on oczywiście Musiał usunąć ich gildie żeby nie stracić terenu. Właściciel Serva jest niesprawiedliwy wobec graczy. Moja historia stała się chyba 5-9 dni temu. Wtedy jeszcze dostałem mute żebym nie pisał chacie. Ehh fajnie się grało ale padło. Jeszcze nawet moje hasło przepadło do konta :(. Historia jest trochę długa ale musiałem na czymś to napisać. Super że znalazłem to na forum. Jeszcze raz nie polecam Servera Jest do dupy , a administracja jeszcze gorzej.

Nawet nie muszę pisać jaki mam nick ale napisze żeby sobie przypomniał. Bartasek909

NotowanyPL

Opublikowano

Hahaha Bartasek ja Ciebie ani razu nie zabilem ;) glidia Allfonsi Cie tepila ;x

Co do tych teleportow moze tak jakies screeny?

Admin gra jak gracz wiec zabijac mozesz mnie i przejmowac moje tereny jak mam frakcje ale zrobilem blad stojac na terenie pvp trudno moja wina.Glidia Hunowie jest do dzisiaj wiec w czym problem bo nie rozumie?Muta niemasz na 100%A hasla byly resetowane wiec zapraszam ponownie ;)

Opublikowano

Zall, ty wiesz jak było tylko przyznać sie nie chcesz. 1 bym chciał moje eq diaxowe ulepszone ktore mial i mieczyk to by bylo fajnie. Ale jak szybko znalazleś moje terytorium? Jest bardzo daleko od spawna i sie tp bo w 5 sekund tam byles.

NotowanyPL

Opublikowano

Super Serwer jednak dostałem bana za zabijanie ze spawnu przyznaje się zabiłem raz tylko jak gościu z vip'em tak robił to nie dostał bana a był wtedy admin.

Opublikowano

Zeby dostac bana musza byc dowody najwyrazniej admin cie zobaczyl podaj nick to odbanuje ale to ostatni raz :) SLOTY ZOSTAJA ZWIEKSZONE DO 20!

Opublikowano

Niepolecam serwera.Wykopałem pare diamentow i dostalem bana za x-ray.Admini to dzieci ... Jescze raz pisze ze NIE POLECAM !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...