Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Frakcje][Dedyk][24/7]CrafteX

xParadisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda że tylko 12 slotów ... Cały czas jest FULL

Mozliwe ze po pod koniec lutego a moze wczesniej bedzie 20/30 slotow ;)

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co napisałeś UP, to będzie na prawdę, bo jeśli tak, to mnie zobaczycie na serwerze na 30 dni. Bo jak jest za mało slotów, to żadnej zabawy nie ma na surv. Ale chętnie zajrzę i jeszcze jedno. Nie kierujcie się odpowiedzi graczy, którzy nie pograli nawet 3 minuty. Tylko weszli i zaczeli wyzywać wszystko co popadnie, bo ktoś kogoś zabił, to jest survival, jak grać nie potrafisz, to szukaj sb serwery creative. Takie moje zdanie i jak na razie nie udało mi się wejść na serwer raz jest utracono połączenie, a raz serwer jest pełen. Jeszcze popróbuje.

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Servera nie polecam cytujac Admina Piotrek221 "jestem normalnym graczem i gram jak normalni gracze" .no dobra to go zabilem wziolem sobie eq i poszedlem do bazy frakcji po okolo 2 minutach piotrek zabil mnie komenda oraz zabral itemy. a Gdy wczesniej juz padal to se goda wlaczyl a niby gra jak kazdy inny normalny gracz

:D
Opublikowano

Serwer to jedno wielkie dno !! to że cały czas full to jeszcze Admin to nieogarnięte dziecko .. skasował mi gildie za to że dałęm claima na gildie blisko spawna ..... Albo wywala z serwa bo ,, On se musi wejść '' ... Gram spokojnie a tu coś tam że Kick The Server ... Dzisiaj budowałem gildi i pisałęm dziecku żeby oddało diaxy które mi wzieło to mi dał bana ... serwer to jedno wielkie DNO !!!!!!!!

. .

Opublikowano

Zbanowali mnie za xraya ktorego nie mialem a ze znajodowalem diaxy w kanionie to nie moja sprawa a po pierwsze eventy powinny byc organizowane dla kazdego a nie ze 6 osob max a jest 12slotow i full . Prosze o odbanowanie bo nawet fajny server a jezeli bym mial xraya to nawet tego posta bym nie pisal :)

Opublikowano

Paradise pamiętasz mnie ?? to ja CJN :P SERWER jest lipny admin ma cały czas problemy .. gralem se 1h i wyszlem na chwile .. weszlem potem i eq mi zniklo .. juz 3 raz tak sie stalo ..

. .

Opublikowano

Paradise pamiętasz mnie ?? to ja CJN :P SERWER jest lipny admin ma cały czas problemy .. gralem se 1h i wyszlem na chwile .. weszlem potem i eq mi zniklo .. juz 3 raz tak sie stalo ..

Tobie tylko znikalo ;]

@Edit

Ja problemow niemam tylko ty miales wiecznie z tym eq -.-

Opublikowano

Zbanowali mnie za xraya ktorego nie mialem a ze znajodowalem diaxy w kanionie to nie moja sprawa a po pierwsze eventy powinny byc organizowane dla kazdego a nie ze 6 osob max a jest 12slotow i full . Prosze o odbanowanie bo nawet fajny server a jezeli bym mial xraya to nawet tego posta bym nie pisal :)

Odbanowany ;)

Opublikowano

Sorry za moją opinie , ale gdy jest bitwa admin teleportuje się do mnie i otwiera drzwi albo mod na creativie rozwala kamien i wchodzi i otwiera dzwignie i wszyscy sobie wchodzą i podbijają . Albo to że nie miałem szans byłem 1 jak palec na 8 osób to adm tp mnie na pole walki a nie chciałem walczyć .

Polecałem ale niezbyt polecam ale spoko .

Grałem na paru nickach by zobaczyć jak będzie na jednym nicku byłem nawet lubiany ale dostałem bana ;p na drugim nicku dla jaj podbijałem wszystkich i nic a na 3 to juz dostałem bana ;p .

9kbhwh.jpg

Opublikowano

Lipny serwer nie polecam jak ktoś dobrego surva szuka to są lepsze :)

Lipny bo ;3? malo slotow? bd zwiekszane...

@Edit

Kronikarz bana za free napewno nie dostales ;) zreszta lista banow zostala wyczyszczona

Opublikowano

Brakuje 8zl do oplaty ;) ale to sam najprawdopodbniej wplace.Bedzie znizka na vipa + do tego bd 1 wplada 10zl na server wiec 10zl na server narazie mamy pewne + skladki z 20 slotow napewno a 3 dostaniemy gratis wiec 23 ;)

@Edit

Na serverze ktos wlamal mi sie na konto i zrobil rozpird..Jutro bedzie backup mapy a inteligent zbanowany na ip server off do jutra.Przepraszamy za problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...