Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Frakcje][Dedyk][24/7]CrafteX

xParadisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERVER ZAKTUALIZOWANY DO 1.2.3 WRAZ Z PLUGINAMI

generate_logo.png?name=CrafteX

Typ: Survival

Adres IP: 94.23.246.207:25068

Status: status.png?ip=94.23.246.207&port=25068

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Piotrek221

Hunter123411

pluginy.png

AuthMe

WorldSaver

Essensial

Factions

NoCheat

i inne

inne.png

Na serwerze jest miła administracja niema pluginu LWC dlatego że jest to typu survival dlatego jest dozwolone zabijanie oraz okradanie wiec radze dobrze chować rzeczy jedyny cub jest tylko na zamek/twierdze Glidii którą można założyć.Na serwerze jest też możliwość kupna vipa . Zapraszam

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa izuleczka cioto glupia może i dostane warna ale chuj z tym iza (izuleczka na forum) zostala zabita na serwie i moj kolega wzial eq a ona go zabila z luku ognistego na spawnie (miala uleszony a nie wolno na spawnie) i zabrala eq znowu powiedziala ze ja wziolem to eq i mnie tepla na wolne pole pvp i zabila a nie wziolem -.- w dodatku bylem kolega i mnie zbanowali o.O NIE POLECAM iza ma adma a H@ NIC NIE ROBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.

Zjebany serw dlaczego ? - Jest 12 sllotow ale ! 6 slotow jest dla adminow i vipow wiec na serwien moze grac mac 6 normalnych osob -.-

zpot.png

Opublikowano

Nie można prawie wejść jest 8 slotów na 12 a i tak nie można wejść pewnie dlatego ze 6 slotów jest dla "specjalnych" osób.

graphic.png

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERVA !!!

Ten server to totalne dno...

Wraz z kolega gralismy na tym servie zdobylismy juz dosyc dobre eq i zabilismy sobie jakiegos typa wtedy ADMIN zaczął nas atakowac wiec i jemu sie oberwalo.

Wtedy zaczął mi grozic ze jesli nie oddam itemkow mnie zbanuje...

Wiec oddalem mu jego itemy wtedy chcial jeszcze itemy tego typa wiec powiedzialem ze ich nie dam a ten mnie zabil i stracilem moje itemy.

Jeśli myslicie ze na tym servie pozabijacie to jestescie w bledzie.

To jest survival na ktorym nie mozna zabijac -.-

Jeszcze raz NIE POLECAM TEGO SERVA !!!

Opublikowano

Serwer totalne dno !

Izuleczka uważa że jest pro jak ma diax set i miecz 'bonowany' !

Jak administracja jej daje itemy nie ma co nie graj !

Grałem na koncie kumpla na serwie !

Nie polecam !

Administracja nie reaguje na prośby/pytania !

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Nie można prawie wejść jest 8 slotów na 12 a i tak nie można wejść pewnie dlatego ze 6 slotów jest dla "specjalnych" osób.

Niema żadnych specialnych slotów przy tej ilości slotow niemam co wgrywać pluginu reservations ;d

NIE POLECAM TEGO SERVA !!!

Ten server to totalne dno...

Wraz z kolega gralismy na tym servie zdobylismy juz dosyc dobre eq i zabilismy sobie jakiegos typa wtedy ADMIN zaczął nas atakowac wiec i jemu sie oberwalo.

Wtedy zaczął mi grozic ze jesli nie oddam itemkow mnie zbanuje...

Wiec oddalem mu jego itemy wtedy chcial jeszcze itemy tego typa wiec powiedzialem ze ich nie dam a ten mnie zabil i stracilem moje itemy.

Jeśli myslicie ze na tym servie pozabijacie to jestescie w bledzie.

To jest survival na ktorym nie mozna zabijac -.-

Jeszcze raz NIE POLECAM TEGO SERVA !!!

Poprosze dowody :)?

[quote name=elo :D' timestamp='1327693436' post='3852893]

zwieksz liczbe graczy

jak będzia fundusze to zwieksze spokojnie

Opublikowano

Serwer totalne dno !

Izuleczka uważa że jest pro jak ma diax set i miecz 'bonowany' !

Jak administracja jej daje itemy nie ma co nie graj !

Grałem na koncie kumpla na serwie !

Nie polecam !

Administracja nie reaguje na prośby/pytania !

nie pierdol.

74759093114615712840.jpeg

Opublikowano

Seku po 1 gdybyś mnie nie zabił nie było by sytuacji i gdybyś oddał itemy. po 2 to nie ja cie tepałam tylko kolega. po 3 nie miałam twoich itemow

1. Złamałaś regulamin i to żadne wytłumaczenie że gdyby cię nie zabił to by nie było sytułacji... Dziewczyno ogarnij się to survival!

2. Niby nie kolega? Pewnie na skype gadałaś z nim i poprosiłaś go...

Opublikowano

Dziwny serwer na start powera ma sie 0: chce podbic gildie ma na -powera wpisuje f claim a tam ze ta gildia poczatkowa czy cos tak :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

[quote name=elo :D' timestamp='1327938886' post='3871651]

nie pierdol.

ta ja tez na wiekszosci mam diax set i zamek z obsydianu rzeczy wybonowane i ide na spawn i sie leje i co ze jestem pro czy ona to sv najwazniejsze ze mozesz isc znia solo z 5 razy i wygrasz a power sie naladuje ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...