Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy bedziesz głosował na Tuska w next wyborach ?

Lantan

Tush  

122 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy bd glosowal w wyborach na tuska ?

• Tak
      9
    • Nie
      113
  2. 2. Czy chcesz acte ?

• tak
      7
    • nie
      115

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie że Tusk się czymś przejmuje? Ma tyle kasy że on i jego dzieci są ustawieni do końca życia ;] Poco mu się jeszcze martwić o kraj? Sprzedają polskę, co tylko ktoś narzuci to na wszystko się "zgadzamy".(Specjalnie w cudzysłowiu jak by ktoś się nie domyślił)

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A teraz w gimnazjum za kim jesteś?

@PROPSUJĘ. Nie ma to jak temat o wyborach na forum ze średnią wieku 14 lat.

Daj im też chociaż się podjarać ankietą.

Moja mama mówi nie.

no siema

Opublikowano

i tak pojda stare babcie na glosowanie i na Tuska zaglosuja i na PO jak zawsze a pozniej beda biadolic znowu ze nic sie nie zmienilo

i ciagle jest gorzej jak glosuja na tych samych ciagle :D

taka jest logika w Polsce

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Nie dla Tuska i jego matołów.

Nie dla ACTA i korporacji.

PS: Widzę, że 6 frajerów nadal kocha matoła i matolski rząd ;). Droższe paliwo , większe podatki (nie tylko o vat mi chodzi), więcej ograniczeń, droższa żywność (w efekcie przez drogie paliwo i E-MYTO) i wiele innych. To ma być lepsze życie iRokuShou ? Pewnie jesteś krewnym jakiegoś matoła od Tuska.

jqeuR.png

Opublikowano

Hmm, odkąd PO rządzi to mój status życia się poprawił. Dlaczego niby nie miałbym tego utrzymać, skoro w polskim rządzie nie ma nikogo, kto by mój status życia jeszcze podniósł. Wolę mieć tak jak mam, niż mieć gorzej.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja pierdole co za otępiony naród. Czego się spodziewaliście po wybraniu ich? Obietnic?

Kurwa też mogę obiecać wam ,że każdy ode mnie dostanie po miliard złotych i co? ( I tak chuja dostaniecie! )

PO to tylko dla bogatych kurewek którym prawo robi dobrze!

Polacy powinni głosować na Polaków a nie na Niemców którzy w przeszłości wyrządzili nam tyle złego Rosja tak samo

Niemcy od przodu Rosja od tyłu i tak kurwa przez następne tysiąclecia

Nie głosuje na Tuska!

Nie jestem za ACTA!

Opublikowano

Większość na forum jest nie pełnoletnia wiedz tylko spam będzie .

Nigdy na niego nie głosowałem i nie zagłosuje ale czuje że wybory za 3 lata wygra Palikot

Opublikowano
i nie zagłosuje ale czuje że wybory za 3 lata wygra Palikot

Może i Palikot ma dobre hasła, ale tak samo jak reszta polityków dużo gada, a mało robi. Wolę poczekać na kogoś kto na prawdę będzie coś robił, a nie dawał tylko puste obietnice.

Na razie nie ma nikogo takiego, więc wolę żeby było tak jak jest, a nie jest najgorzej.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Może i Palikot ma dobre hasła, ale tak samo jak reszta polityków dużo gada, a mało robi. Wolę poczekać na kogoś kto na prawdę będzie coś robił, a nie dawał tylko puste obietnice.

Na razie nie ma nikogo takiego, więc wolę żeby było tak jak jest, a nie jest najgorzej.

Chyba nie musze Ci wymieniać obietnic Tuska, oczywiście tych NIE ZROBIONYCH.Jedyne co robi to podporządkowywuje (wiem zjebałemt en wyraz xD) sobie to co mu się zachce, podwyższa ceny i wprowadza popierdolone jak sanki ustawy
Opublikowano

Palikot robiłby tak samo, nie przejmuj się. No chyba, że wolałbyś, żeby Polska zbankrutowała tak jak Grecja. W takim razie go on :s A ACTA to nie SOPA, nie jest aż takie złe, bałbym się bardziej o to, żeby to SOPA nie weszła w życie, bo wtedy mamy pozamiatane.

*podporządkowuje - nie wiem jaki problem z tym wyrazem był(żeby nie było, nie używałem nawet słownika) :s

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Ja się na pierwsze wybory pewnie wstrzymam, bo za rok bd mógł już głosować, ewentualnie zagłosuje na tą partie na którą będzie głosował ojciec :P

Tusk- sami widzicie jak jest

Palikot-jeszcze gorzej zjarałby się naobiecywałby na haju, a potem odkręcał :)

Jedno jest pewne Tusk może już nie kandydować na premiera, prezydenta bo jeżeli acta się przyjmie, to nie ma żadnych szans, w sumie samo to że jutro to podpisze jest na jego nie korzyść.

Opublikowano

90% z was i tak nie wie co to jest ACTA i powtarza tylko to co mówią inni :s

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Pojebało cie ? daje nam kurwa jakieś jebane ACTA i my jeszcze na niego mamy głosować wtf? o.O O.o

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ja nie glosuje i nigdy nie glosowalem .

NA NIEMCA GLOSOWAC NIE BEDE

tylko polske sprzedaja!

Za ACTA tez nie jestem! nie chce zeby zamkneli fajne portale...

@DOWN

tez tak mysle

Gdyby nie tusk to kurwa bysmy miedli raj w polsce... wszystkie zajebiste stocznie sklady ropy i te inne chujostwa weglowe itd sprzedala dla ruskich kurwa!!!

A DLACZEGO SPRZEDAJA? Chuj wie ?! Chcą im wszystko oddac!

Polska jest w chuj zadluzona a oni co kurwa?

Stadiony zamykaja kurwa...

Tylko rogi domalowac a diabel z niego wzorowy -.-...

A czesc naszej kasy zarobionej idzie na unie -.-

Dlatego kiedys mam plan wyjechac do Norwegi ...

Moj znajomy zarabia tam 15k miesiecznie -.-

Te polskie ifki pierdolo ze polska ma srednio 3,5k xD... hahahah konam

I tak w polsce wg mnie 60% osob jest nie pracujących...

Teraz apteki protestuja...

Sądy zamykaja

wgle polska sie sprzedaje i za kilka lat bedzie niczym...

Ja zawsze glosowalem na PiS i bede glosowal...

A czesc osob pisze tak : Kaczynski nic nie zrobil i tusk tez.ALE JAK KACZYNSKI MOGL COS ZROBIC JEZELI ON NIE MA DO NICZEGO PRAWA? ON JEST TYLKO DEKORACJA ... Tusk niszczy polske a ludzie tego niewidza ;/... Czas sie obudzic.

Jestem za tobą a co do Kaczynskiego to napewno Jaroslaw jest lepszy od Tuska.Jest fajniejszy milszy itp. nie wiem jak oni mogli jeszcze glosowac na Tuska.TEraz czekamy do 2016 i glosujemy na jarka

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Oczywiście, z chęcią namówię mamę, żeby głosowała na Tuska.

A co do acta, to popieram w 100 procentuf.

Opublikowano

Tusk... hmm... jest to dość specyficzny człowiek i zawsze gdzieś w środku czuję do niego urazę. Nie głosowałam nigdy na Tuska i głosować nie będę, ponieważ to co on robi to tylko i wyłącznie dla bogatych osób. Patrzę na osoby, które nie mają wykształcenia i co poczyną ? Nic. On chce chyba poniżyć Polskę i wkopać ją w jeszcze większe bagno. Nienawidzę człowieka w telewizji jak przewijam i na chwilę pozostanę na Tvn24 a go zobaczę to rzygać mi się chce, że się tak wyrażę. No i... STOP ACTA.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Te 8 osób co zagłosuje na tuska, to pewnie są z PO

Te 6 osób którzy chcą ACTE , pewnie nie widzą co to jest;d

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Czy bd glosowal w wyborach na tuska ?

1. Tak (8 głosów [8.89%]) ???????????????????????????????? - Co to ma byc??
  2. Nie (82 głosów [91.11%])

Czy chcesz acte ?

1. tak (6 głosów [6.67%]) - zapierdole was
  2. nie (84 głosów [93.33%])

2073018596.png

NIE PISZE POPRAWNIE PO POLSKU

Opublikowano

acta i tuskowi mówimy nie ;]

zawsze tuska chcialem wypierdo*** ze swojej posady.. i tak go wywalą ;) bo jest przyjeba** nasz donaldzik.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Śmieszne jest to, że większość wypowiadających się nie ma całkowicie pojęcia o polityce, a co więcej nie ma nawet 18 lat :s Takie tematy nie powinny powstawać na forach opanowanych przez niepełnoletnich.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...