Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ems V55 Shitty Trainer [v2]

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam znowu mały problem otóż ,gdy włączam maple potem winject i na koncu traina to jak juz mi wejdzie w eMs w logowanie to odrazu wychodzi i pisze ze wykrywa Hacka co żle robie? <_<

Opublikowano
Mam znowu mały problem otóż ,gdy włączam maple potem winject i na koncu traina to jak juz mi wejdzie w eMs w logowanie to odrazu wychodzi i pisze ze wykrywa Hacka co żle robie? <_<

włącz maple, potem winjecta. Poczekaj aż Ci sie maple włączą jak bedziesz miał okienko do logowania klikasz alt+tab i włanczasz trainera, wtedy Ci nic nie wykryje

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano

@Up nie będzie tak działać :P Włącz najpierw WinJect'a, potem Maple ale nie uruchamiaj go. W WinJect'cie załaduj bypass'a(Inject+) do Maple i wyłącz WinJect'a. Włącz Maple i na ekranie logowania Alt+Tab i włączaj hacki. Mi zawsze tak działa :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@up no i co z tego że dostałeś bana , jak byś pomyślał to byś nie dostał

@kakashi jak ci napisał żę nie ma A/B to oznacza że nie ma a/b

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano

@up

Wiesz, ze jest taka opcja na forum jak edit ? zamiast pisać double posty postaraj się czasem jej użyć...

A co do summonów, to wystarczy przeglądnąć tematy na tym forum i byś się dowiedział, że to jest już patched. Maxymalnie możesz bić 3 potworki summonem, jak ustawisz na więcej to masz DC. A tutaj masz tut'a jak to zrobić... http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=57349

Głupota, którą dostrzegamy u innych na ogół podnosi nas na duchu...

Opublikowano
siemka zmalazłem go na innym forum ale nie grałem na nim bo na tym kompie nie mam ems więc jak by ktoś mógł wystestowac był bym bardzo wdzięczny i napisać co dcuje itp:

nie odpalicie go bez bypassa ... jest to bypass z tematu kolegi niżej

gdyby autobanował to piszcie od razu to skasuje linki do downloadu bo jak napisałem wyżej nie mam jak sprawdzić

@edit to jest link z tamtego forum że działa :

Lekko po paru minutach jest a/b...

Opublikowano

up i reszta a widzisz sorka że tak napiszę DEBILU datę napisania tego tematu to moja wina że go odkopujecie ??? i sami sobie banujecie konta 1 osoba napisał że jest na jakieś funkcje A/b to nie używajcie tych opcji albo w ogóle tego haka a nie potem płaczecie

jyh.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym już radził nie włączać Ci żadnych Vac'ów, pVac patched, fVac patched, reszta nie wiem ale na pewno banują :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...