Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ems V55 Shitty Trainer [v2]

wisniaa95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja posiedze na forum jeszcze rok jeszeli moderatorzy dzialu ms beda dales sobie olewac dzial rospeta sie chaos :D, a tak serio to zobaczy czy wkoncy dostane jakas range "za zasluzenie w dziale" choc w to watpie, zreszta ja jakos lubie pomagac, i byc za to deptany w ziemie :P bo tak juz jest na tym forum ty cos wystawiasz i okazuje sie ze robisz zle...

Opublikowano

człowieku ty nie wrzucasz haków i trainerów ty to wszystko leechujesz! i to nie na moją prośbe tylko autora <_<

@3up używałeś może summon nd?

Opublikowano
Witam po długim czasie forumowiczów.

Mam pytanie małe pytanie, Bypassa robie bez problemu.

Ale pytanie, dlaczego mi Bypassa wykrywa jako hack? Na początku myślałem, że to problem z programem jakiego używałem (trainera).

Jednak nie, to problem był z Bypassem, wykrywa mi jako hack. Dopiero jak jest ekran logowania do gry. Nie "Play", Nie przy "Hackshield".

Wracam do mojego pytania. Wie ktoś :> ?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano
Wracam do mojego pytania. Wie ktoś :> ?

1. Wypakuj

2. włącz maple (nie klikaj play)

3.włącz Winject

4. wskaż Proces w pierwszym okienku w 2 Bypass.dll

5. Kliknij Incjet i a potem exit

6. wciśnij play

i po problemie ^^

Opublikowano

ranged byl dla sina czy bowa ale teraz banuje z normal atakami wiec nei wiem po co to jest (jak masz ustawiony ranged to moby sa vacowane dalej od postaci i drop dalej spada, jak botujesz z summonem botuj bez ranged to beda ci pod nogi spadac)

Opublikowano

Dastion pewnie masz Vistę. Na Viscie nie wyszukuje procesu MapleStory.exe jeżeli nie uruchomiłeś WinJect'a jako administrator :P Rozwiązanie - uruchamiaj WinJect jako arministrator :P

up najpierw włącz ms .. nie naciskaj play to ci znajdzie... o mój BOŻE -.-

Nie jest taki głupi żeby nie włączyć MapleStory oO Mógłbyś się domyślić, że nie wyszukuje mu procesu bo ma Vistę, a nie od razu na niego wjeżdżasz :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Szkoda ze god mode lub super tubi też banuje wtf? dostalem autobana wink.gif pozdro 600

Kur*a, GodMode i Tubi nie banuje, ile razy można mówić?! Po prostu dostałeś A/B za to, że używałeś Blink'a razem ze skill'em który miał No-Delaya(Blink nie banuje z normalnymi skill'ami i Summonem, sam próbowałem na Zakum Run'ie na Deme), jeśli nie to GM Cię przyłapał :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...