Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto dostal warna /bana?

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja używam od 3 miesięcy kbot'a prawie 24/7 i nie dostałem bana. Wiecie wykupiłem podwajacz, rabatówke ale pewnie to nie ma nic do tego. Czasami tylko przełączałem na alieny a potem znów na bonus boxy. To wszystko zależy od szczęścia :P. 16lvl prawie 17lvl :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Jak bociłeś i czym :P ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

u mnie skonczyło sie bocenie na pl1 , dostałem 2 warna a bociłem może od 4 dni na pdbocie, szkoda jednak napisze im mejla ze nie uzywałem bota :D moze sie uda

Opublikowano

@UP

Jeżeli skrypt Cię wykrył to nic z tego :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Teraz nawet za ibot'a się dostaje bana. Po prostu jest nowy skrypt, który wykrywa jeszcze lepiej boty. :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

Trzeba bocić z głową i stale po tyle samo.. Bo jeżeli zobaczą że np 24/7 grasz i nagle przestajesz to jest lipa.. :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Piekne;

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Straciłeś następujące wartości:

• 50% punktów doświadczenia
  • 50% poważania
  • 50% kredytów
  • 100% z Twojego Jackpota
  • 100% energii wrót międzygalaktycznych

Ponadto w ciągu najbliższych 30 dni możesz zbierać skrzynki bonusowe i cargo tylko co 60 sekund.

Pozostaniesz zablokowany do 2012-01-31 11:39:58.

Ja to samo było 300 mil pd a jest 150 wbiajm do 16 lvl i sprzedaje konto :D za 200 zł

Opublikowano

Wczoraj jeszcze nie było nic do zauważenia a patrzcie na pl3 topka jak spierdoliła do top100, byłem 70 a dziś 51 na pl3 :) arczi 12 w ranku, paź królowej z szer, generała na pułkownika top 60 :)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

@UP

Trzeba bocić z głową i stale po tyle samo.. Bo jeżeli zobaczą że np 24/7 grasz i nagle przestajesz to jest lipa.. :P

wez nie gadaj z glupoty jak to ty bocisz z glowa, ja bocilem od poczatku wakacji do grudnia 1 kontem na roznych botach czasem mialem przerwy itp i zero warna,w miedzy czasie mialem z 10 innych kont i kazde bez warnow a zazwyczaj po 20 h na dobe lataly albo lepiej a warny 2 dostalem teraz 1szy raz,a to tylko dla tego ze skrypt prawdopodobnie ulepszyli albo nie dorobil botow po aktualizacj. a ze ciebie nie zlapali to miales szczescia. a jesli uwazasz inaczej, prosze podziel sie swoja wiedza doskonaly bociarzu

Opublikowano

@UP

Kolega @upp ma racje.

Ja chyba wychaczyłem ich skrypt :). Po prostu statki zbierające boxy/ Bijące alieny. Zatrzymywały się na środku mapy. Np. Kadzidło puścił bota na całą noc, O 21.00 idzię spać uhahany że jutro urka będzie, O 21.30, Bot zatrzymuje się na środku mapy. Kadzidło wstaje o godzinie 7.00. Bot stoi 9.30 godz. Na pewno ktoś to zauważył. Jak chamski koleś to i filmik nagra ;D.

A więc lepiej co 1-2 h wstawać i patrzyć. A jeżeli np w school jesteśmy to już kupa ;p

yolh.jpg
Opublikowano

Ja chyba wychaczyłem ich skrypt

to jak on dziala wg ciebie?

Jak chamski koleś to i filmik nagra ;D.

od lapania botow maja skrypt a nie filmiki od hamskich kolesi;d

Opublikowano

to jak on dziala wg ciebie?

od lapania botow maja skrypt a nie filmiki od hamskich kolesi;d

Zawsze płaczesz... " Hamscy " Kolesie filmiki też podsyłają.. Skrypt działa tak co napisałem wcześniej.

yolh.jpg
Opublikowano

Ten skrypt... Takie lagi są na pl po tym nowym kliencie że skrypt chyba cały czas działa. Ubijajcie statki ja np. Jak BOCE to patrzę często na bota i jak cos przelatuje to ubijam.

Opublikowano

a co ty myślisz, nawet jak ktoś urwał warna, to wyłączy zbieranie boxów bo captcha może wyskakiwać i bije sobie 60k uri dziennie na lajcie

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

a co ty myślisz, nawet jak ktoś urwał warna, to wyłączy zbieranie boxów bo captcha może wyskakiwać i bije sobie 60k uri dziennie na lajcie

Ale i tak nie rozumiem ludzi, którzy po odjęciu 50% pd (2gi warn) ryzykują strata konta fe z apisem, lf4, havocami...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...