Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto dostal warna /bana?

poker#16#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyłapałem bana na do jutra. całe pl1 każdy kto korzystał z bota Kbota albo Ibota dostał bana. na wszytskich firmach wylapali ludzie bany.

ja boce cały dzień dziś pl1 kbot-niema bana ani ostrzerzenia

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

Ja w tym roku jeszcze nie bociłem jak nowa wersja DO zaczęła wchodzić ominąłem datę 20-21 niby sprawdzane w tym czasie konta i 22 w niedzielę ze 4 godzinki z przerwami w godzinach 10-20 potał bocik, a dziś pierwszy warn na tym koncie....

Opublikowano

@UP

Jak chcesz. Jeżeli skrypt miałby Cię wykryć zapewniam Cię że zrobił by to już dawno, więc to tylko kwestia czasu aż dostaniesz lub nie dostaniesz bana.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

pisaliście wcześniej że konta pobanowane/warnowane za nie bocenie, zapewne za pushing podostawali, w sobotę mhh było, a wtedy boty bodajże działały, wiecie za co dostali? Uwalali kilkanaście razy tego samego gracza. gracz kowalski puścił kbota na 2-8, gracz nowak przyleciał i w przeciągu pół godziny ubił go 10 razy, bp traktuje to jako pushing, bo to nie możliwe jest ubić go tyle razy ;-), ja na kbocie od wczoraj latam bo nie działał w tym tyg, bez warna, pozdrawiam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Niemozliwe ? na pl3 2 klany mialy wojne i jeden klan byl tak zawziety ze siedzieli do 7 rano i uwalali osoby na bocie z 2 klanu az wszystkim irki pekly.

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Hej!

Dziwne że tyle warnów, na PL3 od huja :) w wielu klanach, zuo podobno tez poobrywalo. Na GE1 masakra pare osób z top 30 oberwalo. Ja nie dostałem nigdy, mało BOCE + Mhh przelewy

Opublikowano

@cabanek

Ale kiedy to było ziomek, ostatnio nie pamiętam kiedy, dzień po mhh już rano powarnowane konta mieli, na forum było mnóstwo tego, a nikt nie wie o co chodziło

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

ludzie przecież od dawna wiadomo że wszystkie boty są wykrywalne w takim stopniu ale kbot zbiera najwieksze żniwa bo najwięcej ludzi go używa

i od dawna nie było zbanowanych tyle kont , do Kbota nie mam nic w tym roku żadne moje konto nie było na nim włączone,za to z top na pl1 poleciało na Ibocie . A wiadomo że Kbot to to samo co Ibot

Ja na razie poczekam i zobaczymy czy w ciągu 2 tygodni nie poleci masowa ilość botów

Opublikowano

BP ostro zaostrzyla rygor. Ci co teraz nie dostali niech sie nie martwią, dostaniecie za tydzień. Dziwi mnie liczba okraglbych 13 tysięcy warnów. Gdyż zazwyczaj byla to dokładna liczba. Może specjalnie czekają z kolejna tura, aby nowych wylapac... Ja zalecam używanie bota, bo jak macie dostać to za tą starą wersje nie nowa 3.80 bota. Dziś ona wyszła ale na chwile obecną jeszcze nie działa. Współczynnik zbanowanych, jest większy u ibota. Luka była w wersji beta której używali przez dłuższy okres użytkownicy ibota. (wersja 3.76). Potem wyszedł kbot ale podzialal krótko bo zasypany go nowymi wersjami ibota. W tym przypadku cidszmy sie z opierdalania sie przez ivana. Uratował pare kont :D np. Ja nie latalem na wersjach beta i na obu kontach bana nie ma.

Opublikowano

@Up

Usuń link bo to ref = perm.

@Topic

Poczekajcie sobie lepiej tydzień jeszcze zanim włączycie bota ;)

Jak znów będą takie wykrycia to lipa :(

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie wiem jak to wyglądało na innych serwerach ale na PL3 za zbieranie boxów i za wrota warna ani bana nie dostałem. Z KBot/IBot były jakieś problemy bo statki które biły alieny zatrzymywały się na mapach... i były łatwym celem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...