Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server [RPG][Dedyk][24/7][20-32 sloty][WL][Nacje][1.1]

SajmonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: FizickDead

Czas gry w Minecraft'a:Od wersji 1.1

Znajomość gry RP: Grałem na wielu serwerach RP , jednak przestały istnieć. Potrafię wczuć się w postać.

Historia Postaci:Historia mojego życia zaczyna się typowo. Urodziłem się jako czwarte dziecko chłopskiej rodziny w małej wsi w Myrtanie. Rodzina moja była dość liczna, co normalne w tych stronach. Miałem 3 braci i 4 siostry. Ziemi mieliśmy, jak na tamtejsze warunki, niemało i wystarczało jej na zaspokojenie naszych potrzeb. Tym niemniej nie było jej aż tak dużo, żebyśmy mogli wszyscy z niej żyć z rodzinami, gdy podorastamy. Ojciec nie godził się na podział ziemi między synów. Uważał, że wtedy każdemu dostanie się za mało i miał rację. Dlatego postanowił, że na gospodarce zostanie pierworodny - Borys. Z córkami nie było problemu ? wystarczyło wydać je za mąż. Pozostawało pytanie, co z resztą synów? Najmłodszy z nas, Xantys, był jeszcze na tyle młody, że można było oddać go do terminu do pobliskiego miasteczka, znajomy stolarz bez problemu przyjął go na nauki. Ale ja i Kola spędzaliśmy ojcu sen z powiek. Aż wreszcie nadarzyła się okazja zapewnienia nam jako takiej przyszłości. A był nią dodatkowy pobór do wojska w naszych okolicach.

I tak oto, w wieku lat szesnastu zostałem żołnierzem złożonej z chłopstwa Piechoty Wybranieckiej. Nieco później mój przyjaciel z tych czasów ? Kharim Kondratiew, wyjaśnił mi że formacja ta została dopiero co powołana do życia i to właśnie jej formowaniu zawdzięczamy pobór, dzięki któremu trafiliśmy do wojska. Mój brat Kola i ja trafiliśmy do różnych oddziałów, co (jak wytłumaczył mi również Kharim) stanowi normalną w Myrthaniskiej armii procedurę. Jednakże w początkowych miesiącach służby widywaliśmy się dość często, bo byliśmy w tym samym obozie szkolenia. Czasy obozu szkoleniowego do tej pory budzą we mnie grozę. Wyczerpujące ćwiczenia fizyczne, powtarzane w nieskończoność ćwiczenia z bronią, musztra i ciągnące się tygodniami ćwiczenia w terenie ? czyli marsze, marsze, marsze do upadłego. Do dziś słyszę nad głową zachrypnięty od ciągłego krzyku głos naszego sierżanta ? ?Grima ?Twoje żołnierskie wyposażenie jest stokroć ważniejsze niż twoja zmęczona dupa gówniarzu!! Podnieś tą torbę i do szeregu, bo tak cię wybatożę że wezmą cię za stwora chaosu!! A wy reszta słuchać uważnie: nie ma dla was nic ważniejszego niż wasz ekwipunek, a muszkiet i szabla mają być dla was największą świętością ? i nigdy, ale to absolutnie nigdy nie wolno wam nawet pomyśleć o ich porzuceniu! Zrozumiano?!!!? .....

Preferowana Nacja : Elf albo Czlowiek

Dlaczego nasz serwer?: Od dawna nie widziałem serwera RP z klimatem

Zareklamujesz serwer: Jeśli będzie faktycznie dobry to oczywiście.

troche sie napisalem :D

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodani !

%Up Pięknie podanie

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

Nick na MC: Kragon845

Czas gry w Minecraft'a: od alphy

Znajomość gry RP: dobra gralem na 4 serwerach

Preferowana Nacja : Elf

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ moje inne upadly a ten wydaje sie ciekawy

Zareklamujesz serwer: Z checia

Kragon845.jpg

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Jak pomogłem do daj +

Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: SevenSins

Czas gry w Minecraft'a: 2 lata

Znajomość gry RP: bardzo dobra

Historia Postaci RP (Min. 10 zdań):[/size] Seven jest wysoko urodzonym elfem ze szlachecką krwią. Kiedy mial 13 lat wstąpił do akademi łowieckiej, jednak zaniechał tego zajęcia gdyż nie bardzo potrafił posługiwać się łukiem. W czesie dojrzewania odkrył w sobie niezwykłą moc. Mógł naginać siły natury do swoich potrzeb. W wieku 21 lat był w tym fachu tak dobry, że postanowił poprosić ojca o pożyczkę na założenie Akademii Sił Natury. Ciężko mu to szło, lecz pewnego dnia przyszłedł do niego jego stary znajomy Agrelm, bardzo dobry alchemik, który postanowił przyłączyć do niego swoją akademię alchemii. Tak powstała akademia Sił Natury i Alchemii, a Agrelm i Seven zostali najpotężniejszymi elfami wysokiego rodu.

Preferowana Nacja :Elf

Dlaczego nasz serwer?:Znalazłem go na tym forum więc postanowiłem spróbować. Chciałbym wporwadzić bardzo przyjemną i klimatyczną rozgrywkę

zareklamujesz serwer: Wystawiłem link na gadu-gadu.

Opublikowano

Nick na MC: Agrelm

Czas gry w Minecraft'a: 1.3.1

Znajomość gry RP: Pierwszy to Lysoria (serwer CraftSite, byłem członkiem rady nacji Lorden), następny to Gra o Tron (Władca Rodu Stark, następnie władałem Rodem Targaryen), więc pewne doświadczenie posiadam.

Preferowana Nacja : Elf

Dlaczego nasz serwer?: Razem z kilkoma graczami, szukamy serwera, który zastąpi nam Grę o Tron. Serwer był ok, jednak administracja łamała zasady ustanawiane przez siebie. Postanowiliśmy się zbuntować i odeszliśmy.

Zareklamujesz serwer: Przyjdziemy w 5, 6 graczy (w zalezności komu się spodoba). Niewystarczy? Znam sporo forów, na których możemy zrobić reklamę.

Historia: Minęło wiele lat od otrzymania rozkazu od Wielkiego Misterium. Jako rada przewodząca wszystkim cechom skupiającym się wokół materii zwanej umysłem, powołała mnie, po śmierci mojego opiekuna, na nowego Mistrza Alchemi. Z radością przyjąłem ten zaszczyt i wspólnie ze starym kompanem, SevenSinsem, połączyłem cechy Alchemi i Natury w jedność, przysparzając obopólne korzyści finansowe. Jednak czas dobrobytu szybko przeminął, zastąpiony strachem i zapachem śmierci. W krainie zapanowała epidemia nieznanej choroby, niszcząc wsie, miasta, wszystko. Rozkaz przyszedł szybko. "Znaleźć lekarstwo". I tak rozpoczęła się moja podróż w poszukiwaniu ludu znającego tajniki leczenia zarazy jaka nęka mój kraj.

Opublikowano

Wszyscy Dodani !

Nowa Aktualizacja

- nowa fabula

- 2 nacje w tym wioski dobrze rozbudowane

- Wyśmienity handel wodny

- Ataki piratów

I Wiele Więcej

Forum:

Opublikowano

%refresh

Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: Dorek

Czas gry w Minecraft'a:Rok

Znajomość gry RP:Bardzo dobra

Preferowana Nacja :Bandyta jeśli można

Dlaczego nasz serwer?: ponieważ jest genialny i na pewno na nim zagram lubię RPG

zareklamujesz serwer: Oczywiście

Nowicjusz
Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: Jasio

Czas gry w Minecraft'a: 10miesięcy

Znajomość gry RP:Super

Nacje:Elfy

Dlaczego nasz serwer?:Uwielbiam serwery z nacjami i gildiami.

Zareklamujesz serwer: Na moim kanale YT.

Historia Postaci RP:Urodzony w ubogiej rodzinie.Jako nastolatek uciekl z domu.Ciężko pracował u Drwala Edzia na chleb.Po czym sam zostal drwalem.Jako dorosły człowiek, zaciągnoł dług i ścigano go.Musiał pożucić wszystko co miał.Cheć zemsty przerodziła sie w założenie gildi:"Elfy Lesne" w której był przywodcoł.Gdy stanoł oko w oko ze zleceniodawcoł na jego zabujstwo... Znalazłem sie na spawnie... :)

PS:HAHA

Opublikowano

Nick na MC: Jaco

Czas gry w Minecraft'a:Z 2 lata

Znajomość gry RP:Średnia

Preferowana Nacja :Piraci

Dlaczego nasz serwer?:Bo lubie takie klimaty :D

Zareklamujesz serwer: jasne

Opublikowano

Nick na MC:FaNaTyK

Czas gry w Minecraft'a: 1 Rok

Znajomość gry RP:Dobra

Preferowana Nacja : ? :D

Dlaczego nasz serwer?: Bo chce go zobaczyc ;]

Zareklamujesz serwer: Może .

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Nick na MC: Urwissek i ThePor(kuzyn nie ma konta na MPC)

Czas gry w Minecraft'a: od 1 roku.

Znajomość gry RP: Doskonała

Historia Postaci:

Urwissek:
Urodził się w lesie w jaskini jak niedźwiedzie atakowały i zabiły jego ojca. Opiekowała się nim jego matka, lecz w wieku 11 lat zabił ją, ponieważ nie dała mu dżemu. Wyruszył w daleką podróż do krain, gdzie barszcz nie jest czerwony, tylko pomarańczowy, a ten biały jest purpurowy. Jego jedyną nadzieją do sławy i bogactwa jest sprzedawanie korniszonów na czarnym rynku. Pewnego dnia spotkał w kościele ThePor,  Kierując się swymi pragnieniami i dążeniami wyrusza w poszukiwaniu przygody w świecie klocków.

Urodził się w tajemniczej wiosce Theeyeofthedamian. W wieku nastoletnim zabił kurczaka gołymi rękoma co bardzo wstrząsnęło jego psychiką i z tego powodu został księdzem pedofilem. Lubił bardzo buraki, lecz niestety uzależnił się od nich. Wstrzykiwał sobie je do jelit. W wieku 14 lat wyruszył do stolicy kraju, i zaczął pracować jako nauczyciel religii w szkole. Znudziła mu się ta robota i wyruszył w podróż.

Preferowana Nacja : Bandyci (i ja i kuzyn) choć możemy zmienić zdanie.

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ szukaliśmy jakiś RPG i ten nam wpadł w oko. :f

Zareklamujesz serwer: Link na GG.

Opublikowano

Nick na MC:JacoJ

Czas gry w Minecraft'a: od 2 lat

Znajomość gry RP: Średnia

Dlaczego nasz serwer?:Lubie taki klimaty

Zareklamujesz serwer:spoko

Sorry ale muszę zrobić nowe konto :/

Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: freQu

Czas gry w Minecraft'a: Kilka miesiecy

Znajomość gry RP: Troszke znam

Preferowana Nacja : Pirat

Dlaczego nasz serwer?: Poniewaz RP

Zareklamujesz serwer: Znajomemu juz wyslalem.

Historia:

freQu urodził się na wyspie St. Kitts. Jego ojciec był piratem, a matka zmarła przy porodzie. Większość swojego życia spędził na morzu. Wpatrzony w ojca pragnął zostać piratem. Gdy miał osiemnaście lat to podczas sztormu jego łódź została zatopiona. freQu dryfując na szczątkach statku dopłynął do brzegów Imper Lands. Wiele tygodni żył na plaży żywiąc się owocami morza i mieszkając w szałasie. Pewnego dnia postanowił zwiedzić nowy ląd. Napotkał piracki obóz. Początkowo w trafił do niewoli, lecz gdy opowiedział swoją historię i wypowiedział imię jego ojca, zaczęto darzyć go szacunkiem. I tak freQu znalazł się w Imper Lands zostając piratem.

Opublikowano

Ludzie piszcie Historie postaci

Opublikowano

Nick na MC: elo520

Czas gry w Minecraft'a:od 1.5

Znajomość gry RP:srednia

Preferowana Nacja :hmmm nie zdecydowałem ale chyba ludzie

Dlaczego nasz serwer?: podoba mi się zapowiedź

Zareklamujesz serwer: jest opis na ts i gg

Opublikowano

Nick na MC: Menesix

Czas gry w Minecraft'a: od 1.2 alpha

Znajomość gry RP: Wyśmienita:P

Preferowana Nacja : Myślę że ludzie

Dlaczego nasz serwer?: szukam serwera gdzie mogę zostać na dłuższy czas

Zareklamujesz serwer: Tak gg/skype oraz znajomym z ts3/reala

Opublikowano

Ci co napisali historie dodani !

Opublikowano

Nick na MC: Bialek

Czas gry w Minecraft'a: od 1.5.1 czyli ok. roku

Znajomość gry RP: Początkowy

Preferowana Nacja: Piraci

Dlaczego nasz serwer?: Grałem już tu kiedyś serwer był jednym z najlepszych na których grałem ale niestety ludzie przestawali tu grać a samemu było nudno : <

Zareklamujesz serwer?: Tak na gg bądź skype mogę nawet zdotować serwer

Historia postaci: Białek urodził się w krainie Acient Wars jego matka zmarła przy porodzie a jego ojciec był bogatym handlarzem. Gdy miał 16 lat ruszył w podróż do Imperial Lands aby się kształcić. Po 2 latach w Imperial Lands Białek wrócił do swojego kraju lecz mieszkańcy jego wioski powiedzieli mu o tym że gdy jego ojciec chciał go odwiedzić został ograbiony przez bandytów z Imperial Lands i zabity. Białek aby się zemścić wrócił do kraju w którym się kształcił i postanowił dołączyć do piratów (nie było weny ; <)

Lubie placki ^.^

Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: Keesh

Czas gry w Minecraft'a:Ponad rok.

Znajomość gry RP: Na serwerach RP gram ponad 6 miesięcy.

Preferowana Nacja : Bandyta

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ szukam jakiegoś dobrego serwera.

Zareklamujesz serwer: Postaram się ;)

Opublikowano

Nick na MC: Slupik

Czas gry w Minecraft'a: od września 2011

Znajomość gry RP: Wysoka

Preferowana Nacja : ludzie, bo elfem, ani krasnoludem się nie czuje :) Choć nie wiem jaka jest różnica

Dlaczego nasz serwer?: Bo ciekawią mnie takie klimaty, poza tym szukam takiego serwa bym mógł wbić z kumplami

Zareklamujesz serwer: Tak jak powiecie jak. Poza tym zaraz zwołam kumpli(jak mnie przyjmiecie)

Opublikowano

Nick na MC:Xendrix

Czas gry w Minecraft'a:Od beta 1.2

Znajomość gry RP:Duża

Dlaczego nasz serwer?:Bo kolega polecil

Zareklamujesz serwer:Ok spoko

Opublikowano

Nick na MC:Vanted

Czas gry w Minecraft'a:Od beta 1.3

Znajomość gry RP:Bardzo duza

Dlaczego nasz serwer?:wydaje sie byc spoko

Zareklamujesz serwer:tak

Opublikowano

Dodani ci co napisali opowieść o postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...