Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server [RPG][Dedyk][24/7][20-32 sloty][WL][Nacje][1.1]

SajmonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy Graczy do Wiosek!

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick na MC:MCDafko

Czas gry w Minecraft'a:Nie pamiętam dokładnie ,ale od wersji 1.8.1

Znajomość gry RP:4.5/10

Preferowana Nacja :Bandyta

Dlaczego nasz serwer?:Lubie grać na serverach RPG . Szególnie,gdy są nacje i wojny gildii ;)

Zareklamujesz serwer: Niema sprawy . Odrazu,gdy będę na WL to nagrywam ;p

............/´¯ /)...........(\¯`\..............

............/....//..............\\....\.............

.........../....//................\\....\............

..../´¯/..../´¯\............ /¯`\....\¯`\....

.././.../..../..../.._......_...\....\....\...\.\.

(.(....(....(..../.)..)....(..(.\....)....)....).)

.\................\/.../....\...\/................/

..\................. /........\................../..

....\..............(............)............../...

......\.............\.........../............/......

DLA MOICH WROGÓW !!

31b674f3355fc1312e5c3a358736d670.gif?1311455603

ZBIERAM + ;d

Opublikowano

Nick na MC:matiiixx

Czas gry w Minecraft'a:12 miesięcy

Znajomość gry RP:8/10

Preferowana Nacja :Ludzie

Dlaczego nasz serwer?:Ponieważ fajnie się zapowiada i lubie serwery RP

Zareklamujesz serwer:Tak.Oczywiście.

Pomogłem daj Lubie to

Opublikowano

Nick na MC: NoeNude07

Czas gry w Minecraft'a: od bety 1.6

Znajomość gry RP: średnia

Preferowana Nacja : elf

Dlaczego nasz serwer?:zaciekawił mnie opis

Zareklamujesz serwer: polecę znajomym

Historia:Pochodzący z małej wioski .W wieku 15 lat opuścił wioskę w poszukiwaniu przygód .Wraca do wioski w wieku 19 lat.Zastał wioskę ograbiona i zniszczoną .Teraz podróżuje po świecie i szuka zemsty

Opublikowano

Nick na MC: Twixteer

Czas gry w Minecraft'a: 1Rok

Znajomość gry RP: B.Dobra

Preferowana Nacja : Pirat

Dlaczego nasz serwer?: Bo jest Zajebisty ; )

Zareklamujesz serwer:

Znajomemu juz wyslalem.

Historia:

Twixteer Urodził się w małym domku w Krainie elfów matka zmarłą przy porodzie jego ojciec był wielkim wojownikiem lecz zabili go orkowie którzy zaatakowali pod zasłoną nocy ale twixteer się schował i postanowił wyruszyć w poszukiwaniu zemsty.

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Nick na MC:Lano

Czas gry w Minecraft'a: od bety 1.8.1

Znajomość gry RP:Ogromna

Preferowana Nacja : Człowiek

Dlaczego nasz serwer?Kocham serwery RPG a zwłaszcza te z klimatem.

Zareklamujesz serwer: Mam bardzo duzo znajomych wiec pewnie kilka z nich z chcią wejdzie.

Histora Postaci:Urodził sie w wiosce Którą atakowali Wrogowie Jego Rodzina Została zabita tylko on lezący w łózku przezył lecz nie był sam z całej rodziny tylko jego brat jeszcze zył zaniósł go za wioskie ale strzała go zabiła gdy mówił ze go kocha.Mały Lano Dorastał ze zwierazntami Gdy miał juz 10 lat szukał innych ludzi gdy znalazł wioskie zamieszkał w niej z Wójkami którzy w niej mieszkali.

Opublikowano

Witam , ja złożę podanie dla siebie i kolegi , okej?

Moje podanie

Nick na MC: Hasin

Czas gry w Minecraft'a: od wersji Indev (będzie z 1.5 roku)

Znajomość gry RP: 90 - 95 %

Preferowana Nacja : Pirat :) arrr...

Dlaczego nasz serwer?: Ponieważ lubię RP i RPG, a serwy bez WL są nieogarnięte.

Zareklamujesz serwer: Taaa :D

Podanie Kolegi

Nick na MC: Aris

Czas gry w Minecraft'a: od wersji 1.1.2 Alpha

Znajomość gry RP: 70 - 80 %

Preferowana Nacja : też Pirat ;P

Dlaczego nasz serwer?: Bo lubię krwawe walki PvP w RPG , a serwery z WL są lepsze

Zareklamujesz serwer: No pewka :D

To czekamy na rozpatrzenie podań , bo już nie możemy się doczekać.Aris niecierpliwi się na walki

Hasin / Aris

Wspólna Historia Postaci: W pewnej wiosce Dolmenii żyło sobie dwóch chłopów imieniem Hasin i Aris. Znali się oni od urodzenia. Byli przyjaciółmi od zawsze...Ale w wieku 8 lat ich losy się rozdzieliły , gdy wioska została splądrowana. Ich rodzice zostali zamordowani , a sami uciekli w różne strony świata. Hasin został młodym Assasynem i uczył się sztuki egzekucyjnej. Aris zmienił się w trolla przez złego czarnoksiężnika . Pewnego dnia trzynastoletni już Hasin dostał zadanie:

Dostać się do wioski trollów i wpuścić swoich od środka... ale nie wiedział , co go czeka... nasz bohater włamał się do wioski , ale niestety plan się nie powiódł - dwóch strażników go złapało. Został zamknięty w celi i miał być rano ścięty. Aris przestraszony tym wydarzeniem , uwolnił Hasina i razem uciekli. Teraz został im jedyny cel - zabić złego czarnoksiężnika i zmienić Arisa w człowieka. Czy im się uda? Miejcie nadzieję...

Opublikowano

Nick na MC: Einstein

Czas gry w Minecraft'a:6 mies

Znajomość gry RP:dobra

Preferowana Nacja :Czlowiek ;p

Dlaczego nasz serwer?:bo zapowiada sie fajnie ;]

Zareklamujesz serwer: tak dalem koledze

Opublikowano

Nick Menel

Czas gry w Minecraft'a : 1 rok

Znajomość gry RP : dobra

Dlaczego nasz serwer? : poniewaz serwery z wl sa ogarniete i szukam serwera ktory nie zamkna po 2 tygodniach

Zareklamujesz serwer : pewnie ze tak mam mnostwo kolegow grajacych w mc z przyjemnoscia im polece ten serwer :D

Historia :Pewnego razu Wioske Yarin zaatakowali ludzi ktorzy, zabili wszystkich jej mieszkancow procz jednego chlopaka o imieniu Menel lezal on pijany pod sklepem, poniewaz ludzie w jego wiosce nie doceniali tego ze jest inny od nich chcial zaspokoic swoj bol rumem. Atakujacy ludzie pomysleli ze nie zyje wiec go zostawili, kiedy Menel oprzytomnial plynal lodzia z piratem ktory chcial wyrwac mu zlote zeby jednak, nie potrafil tego robic bez swoich cegow dlatego tez wzial go ze soba na lodz

Menel udawal ze nie zyje. kiedy doplyneli na statek piratow, Menelowi spodobalo sie ze wszyscy zachowuja sie podobnie do niego wiec wyskoczyl szybko z lodzi wszedl na poklad i przebral sie za jednego z nich i tak wlasnie zostal piratem. :D

Opublikowano

Nick na MC: Adokszek

Czas gry w Minecraft'a: od 1.3

Znajomość gry RP: Bardzo Dobra

Dlaczego nasz serwer?: Kocham serwery z nacjami, na których wyraźnie widać fabułę :)

Zareklamujesz serwer: No Jasne! Wyśle każdemu na skype :) (sporo mam znajomych ;p)

Historia: Pewnej nocy gdy miałem 10 lat obudził mnie mój starszy o 7 lat brat, ja pytałem co się dzieje, ale on nie chciał odpowiedzieć tylko kazał uciekać w stronę lasu i powiedział, że zaraz do mnie przyjdzie. Jak kazał tak zrobiłem, dopiero gdy byłem już dalej zobaczyłem, że całą naszą wioskę ogarnęły płomienie. Słyszałem krzyki ginących ludzi. W pewnym momencie gdy mój brat nie przychodził ja przewróciłem się i zacząłem płakać. Po około 20 minutach brat przybiegł ja bardzo się ucieszyłem ale chciałem wiedzieć co z rodzicami, brat smutnym głosem odpowiedział tylko, że rodziców już nie ma... Podczas wędrówki przez las dotarliśmy do małej drewnianej chatki. Mój brat zobaczywszy, że w środku nikogo nie ma zaprosił mnie do środka zanim cokolwiek zdążyłem zrobić ktoś do gardła przystawił mi nóż. Zacząłem krzyczeć i nagle zobaczyłem biegnącego brata. Ten zaś rzucił się na człowieka trzymającego mi nóż przy gardle, lecz było tylko słychać huk strzelby i mój brat padł na ziemię. Mojemu Bratu zabrano wszystko co miał ze sobą, gdy ja krzyczałem jeden z nich przyłożył mi strzelbę do głowy. Ja nie wiedząc co mam robić, nie wiedziałem co dalej będę robił więc krzyczałem: No strzelaj pacanie! I tak już nie mam po co żyć ten uśmiechnął się i już miał pociągnąć za spust gdy nagle ktoś wbił mu miecz w plecy. Gdy zobaczyłem kto to był bardzo się przeraziłem. Był to Mężczyzna miał około 25 lat, miał czarno-czerwoną czapkę i opaskę na oku, wyglądał jak ludzie o których opowiadał mi tata mówił o nich "piraci". Zabrał mnie na swój statek i popłynąłem do wioski "piratów" od tej pory także byłem jednym z nich...

^^

Opublikowano

Nick na MC: Hotarti

Czas gry w Minecraft'a: rok

Znajomość gry RP: tak

Preferowana Nacja : nie znam szczegółów dot nacji =] ale raczej ludzie

Dlaczego nasz serwer?: bo wydaje sie fajny a juz dawno szukalem jakiegos dobrego rpga

Zareklamujesz serwer: tak

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nowa White Lista

II

II

\/

Opublikowano

%refresh

Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: gargus55

Czas gry w Minecraft'a:coś około od alphy

Znajomość gry RPG:Znakomita

Historia Postaci RPG (Min. 10 zdań):"Pochodzę z rodu bidnego arystokraty który po pewnym czasie został piratem.Więc tak byłem jego synem.Jak zmarł to zostałem piratem wraz z innymi piratami łupiliśmy inne statki kupieckie ale wiedziałem że jestem stworzony do czegoś więcej.Po 2 latach bycia piratem zostałem Hersztem bandytów łupiliśmy pobliskie wioski ludzi w Eratii i wtedy przybył król rozgromił moją armię bandytów a ja trafiłem do więzienia już mnie prowadzili na stryczek ale wtedy przybił piraci i mnie uratowali.Następnie odszedłem w dal zachodzącego słońca założyłem dom ale znów przybył król i mi go spalił jednak teraz zdołałem uciec.Trafiłem znów na wyspę piratów w Eratii ale tym razem bez niczego."

Dlaczego nasz serwer?:Bo grałem już na nim i wiem że jest epicki :P tak jak wiedźmin.

zareklamujesz serwer: ta zrobię reklamę na nk,Facebooku i może YT :P

Preferowana Nacja:Piraci ARR...

Opublikowano

Nick na MC:hajereczek

Czas gry w Minecraft'a:od początku

Znajomość gry RPG:znakomita

Pewnego dnia ja jako rolnik wiodłem sobie spokojne życie .Jednak nic nie trwa wiecznie .Król przybył do mnie i zabrał mi wszystkie plony. Bardzo wkurzony postanowiłem przyłączyć się do piratów .Wyruszyliśmy zrabować kilka statków kupieckich króla. Jednak złapał mnie i miałem trafić na stryczek reszcie piratów udało się uciec .Jednak kiedy byłem już na szubienicy piraci zaatakowali Fort i odbili mnie trafiam na wyspę piratów bez niczego jestem znowu biedny .Więc podchodze do gargusa55 sławnego pirata i się pytam czy mogę do niego dołończyć.On radosny przyjmóje moje zaproszenie i staję się od tego czasu piratem.

Dlaczego nasz serwer?:bo RPG jest pro, mało jest takich serwerów

Zareklamujesz serwer:tak na youtube

Preferowana Nacja:Piraci :angry:

Uczeń
Opublikowano

Nick na MC: NMF1

Czas gry w Minecraft'a: od 1.5_01

Znajomość gry RP: duża ;)

Preferowana nacja: Podróżnicy

Historia Postaci: NMF przybył z krainy Elsweyr. Jest on pół człowiekiem, pół kotem z rasy Khajiit. Przybył tutaj migrując pomiędzy różnymi krainami. Jest jednym z niewielu przedstawicieli jego rasy. (jeżeli historia postaci jest za krótka, mogę ją wydłużyć)

Dlaczego nasz serwer?: lubię klimaty RPG a serverów z prawdziwym RPG jest już mało

Zareklamujesz serwer: tak

Opublikowano

Nick na MC:McGrzywa

Czas gry w Minecraft'a: Od β1.2

Znajomość gry RP: Doskonała

Historia: Kahar Amadis był księciem w Królestwie Sorthar ochrzczony pseudonimem "Grzywa" przez jego podwładnych ze względu na jego długie włosy. Dzień po śmierci jego ojca, króla,wojownicy królestwa Kargeth zaatakowali królestwo rujnując je całe. Niewiele osób przeżyło ten atak. W ataku zginęła jego matka i ukochana siostra. W jego sercu zrodziła się nienawiść i odraza do Kargeth. Razem z tymi, którzy przetrwali atak założył Bractwo Ciemności i stanął na jego czele. Członkowie bractwa trenowali tak intensywnie jak tylko mogli planując atak na Kargeth. Kiedy byli już gotowi zaatakowali nic nie podejrzewające królestwo, ale przegrali przez zdrajcę w Bractwie. Zginęli wszyscy oprócz Kahara. Wrogowie byli pewni, że Władca bractwa zginął razem z resztą, ale Kahar uciekł z pola walki, kiedy wszyscy jego towarzysze zginęli. Ukradł statek króla Kargeth i wypłynął nie mając określonego celu. Podczas burzy uciekinier wypadł za burtę. Obudził się na plaży nie wiedząc gdzie jest, ale wiedział co ma robić. Musiał odbudować bractwo i znaleźć zdrajcę.

Dlaczego nasz serwer?: Bardzo lubię klimaty średniowiecza, sam wielokrotnie próbowałem zrobić dobre RP (niestety nie wyszło :/). A serwer zapowiada się całkiem ciekawie.

Zareklamujesz serwer: Zareklamuję na swoim.

Opublikowano

Nick na MC: Xarato

Czas gry w Minecraft'a: ~5 miesięcy

Znajomość gry RP: znakomita... grałem juz na kilku serverach [rp] oraz w kilka gier w których wymogiem była znajomość RP w której czuje sie świetnie

Preferowana Nacja: Podróżnik\Ludzie

Dlaczego nasz serwer?: Zachęcające screenshooty oraz klimat RP który jest dla mnie najważniejszy!

Zareklamujesz serwer: Jak narbardziej!

"Wychowany przez dziadka po śmierci rodziców mieszkający na odludziu, młody chłopiec uczył się wszystkiego o polowaniu, łowieniu ryb oraz zbieractwie by poradzić sobie w miejscu, w którym przyszło mu żyć.

Pewnego razu podczas wędrówki nad rzekę został zaatakowany i pojmany przez łowców niewolników mających nieopodal swoja kryjówkę.

Jego przygoda z łowcami nie trwała długo, gdy był więziony w jaskini uratował życie mężczyźnie. Nie wiedział, że już niedługo ten mężczyzna pomoże mu uwolnić się z uwięzi.

Pewnego wieczoru, on i jego towarzysz uciekają z jaskini. W najbliższej przystani wykradają łódż i wypływają ujściem rzeki w morze. Jego radość nie trwała jednak wiecznie, dopadł ich sztorm. Jego towarzysz ginie, a jego samego morze wyrzuca na nieznaną wyspę."

Nowicjusz
Opublikowano

Podanie:

Nick na MC: Jasio

Czas gry w Minecraft'a: 10miesięcy

Znajomość gry RP:Super

Nacje:Źli Piraci

Dlaczego nasz serwer?:Uwielbiam serwery z nacjami i gildiami.

Zareklamujesz serwer: Na moim kanale YT.

Historia Postaci RP:Urodzony w ubogiej rodzinie.Jako nastolatek uciekl z domu.Ciężko pracował u Drwala Edzia na chleb.Po czym sam zostal drwalem.Jako dorosły człowiek, zaciągnoł dług i ścigano go.Musiał pożucić wszystko co miał.Cheć zemsty przerodziła sie w zabijanie ścigających.Gdy stanoł oko w oko ze zleceniodawcoł na jego zabujstwo... Znalazłem sie na spawnie... :)

Opublikowano

Start Dzisiaj 21:00 :)

Opublikowano

Nick na MC: Cemarri

Czas gry w Minecraft'a: 1 rok

Znajomość gry RP: Dlugo.. znakomita

Preferowana Nacja : Ludzie

Dlaczego nasz serwer?: Bo zapowiada sie świetnie

Zareklamujesz serwer: Oczywiście :)

Opublikowano

Juz Online Nowe IP 188.165.22.241:8045

Pamiętać o historii postaci!

Opublikowano

Nick

na MC

:

CMPUNK

:(

min

.

16

Czas

gry w

Minecraft

'a: Od 1.3

Znajomość gry RP: Znakomita

Preferowana Nacja: Czlowiek

Dlaczego nasz serwer?: bo ladwie sie zapowiada serwer

Opublikowano

&UP

złe podanie nie brak historii

Zapraszam

Opublikowano

&refersh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...