Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][FR] BlackNight

I am Perfection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pobieram:d

No i co ze pobierasz ? Na co ci ten spam? napisz cos jeszcze a nie 1 wyraz.. pobrac kazdy moze (Nie wiem czy wyrazilem sie jasno) a co do servera To dlugo na takiego czekalem i sie pojawil :> 100% wejde (chyba w marcu) ;/

Jestem miskiem i zawsze będę

Lubię także banany :>

ma7YONkxiW_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgLuwSgrawit_3.jpgma7YONkxiW_3.jpg

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Ja mam 250.Jak ktoś by chciał to mogę oddać konto 226lvl ninja.

50442140989713903247.png

Opublikowano

Jak coś to konto już oddałem użytkownikowi QuaTRX.

50442140989713903247.png

Opublikowano

@up

a gdzie grasz jinno?

Ps mój nick w grze to eziu.

50442140989713903247.png

Opublikowano

Mam pytanie może ktoś wie o co chodzi z tym Bon na wymiane Broni mam ich 10sztuk o co w nim chodzi i jak się wymienia na bron to prosze napisac gdzie co i jak z góry dzięki .

Opublikowano

Ja pierd,, przez jakie bramki tam konto zrobiliście?

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Już pobieram mam 65%

+

Gram Jinno robi dziś ktoś nockę na tym serwie bo nie znam zbytni o francuskiego i ktoś by powiedział co i jak i dodał do gildi

Nick:

- Slon95

- SlonersPL

Zapraszam na SizerMT2(Hamachi)

! DonGuralEsko !

Opublikowano

Mam 70lv Mental Def 960-970 i nie wiem gdzie expić bo atlantydy niema a w lesie lipa od 90 dopiero nowa mapa więc proszę o pomoc:)

Zapraszam na SizerMT2(Hamachi)

! DonGuralEsko !

Opublikowano

Takich ratach? Te raty to gówno serwer jest troszke hard na 25lvl z BO leci 2% tak samo jak w św. hwang na żabach, Pytałem sie Francuzów to mówia że grają ponad pół roku. Nie polecam gry tutaj kompletnie

Najpierw naucz się grać wtedy komentuj mam 75lv i to w 1godzinke-.- ale tera hmm gdzie tu dalej expić zapraszam do jinno moj nick to VendettaX :]
Opublikowano

Może zagram... ^^ Za pół godzinki pisać do mnie... Nick Satisfaction . <--- Jeśli zajęty, to wymyśle jakiś ; )

Kim grać. ? iii gdzie. ?

a16848ae453c5f47bd5cd41.gif

Opublikowano

no właśnei bym prosił o pomoc ;D pobrało mi sie 500mb clienta i nagle przerwało co mam teraz zrobić ?? patcha czy coś ??

a jak chce włączyć to pisze ,że nie odnaleziono pliku python22

Opublikowano

derron napisz mi na PW jaki masz nick w jakim królestwie grasz i serwerze ;]

Mama nadzieje ,że za trzecim razem mi sie pobierze ;p

HaHa dobra pobrałem tego clienta działa ale zrobiłem już z 5-6 kont i żadne nie działa ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...