Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][FR] BlackNight

I am Perfection

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAM SPOLSZCZENIE (KAMER)

Serverinfo:

http://speedy.sh/aARdS/serverinfo.py

Skan:

https://www.virustotal.com/file/4de025a05a1e2284b5630c37883e909af30c3932bb3804cfde2ebd9cdf5df066/analysis/1327340388/

@Edit

Prosiłbym o lajki, ponieważ mam range na - ;/

POMOŻECIE WYZEROWAĆ?

shavarth.jpg
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takich ratach? Te raty to gówno serwer jest troszke hard na 25lvl z BO leci 2% tak samo jak w św. hwang na żabach, Pytałem sie Francuzów to mówia że grają ponad pół roku. Nie polecam gry tutaj kompletnie

Opublikowano

Takich ratach? Te raty to gówno serwer jest troszke hard na 25lvl z BO leci 2% tak samo jak w św. hwang na żabach, Pytałem sie Francuzów to mówia że grają ponad pół roku. Nie polecam gry tutaj kompletnie

To dziwne. Ja gram kilka h i już mam 65. Wbiłem luzem w v2 i jeszcze dobrze leci. Biore spota i min. 50% mi leci. Więc nie wiem o co Ci chodzi. Do tego PD z IS za darmowe Vote i tyle.

Ps. Kamer nie usunął tego bota co sellał itemy ? Bo albo coś robie nie tak albo wgl. go nie ma w modzie teraz.

perfection.png

Sig by Thtsn ;)

Opublikowano

Serwer jest bardzo dobry. Nikt wam nie każe grać, więc nie róbcie złej reklamy, dziękuje.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Mógłby ktoś wrzucić client'a na inny hosting ?

Po każdej próbie ściągnięcia, przerywa mi w okolicach 300mb

Opublikowano

Mam prośbę,

Proszę o wrzucenie plików odpowiadających za przedmioty na serwerze (Item.eix, Item.epk, Icon.eix, Icon,epk)

Poleci calutki limit LubięTo!

Opublikowano

Hmmm jak się dostać do v2??

50442140989713903247.png

Opublikowano

zajebisty serwer, mam pytanie:

• w ile wbiję tutaj 70 poziom?
  • ile wynosi max bon PŻ?
  • ile wynoszą ABSy typu: abs miecze, abs dwuręczna?

Opublikowano

zajebisty serwer, mam pytanie:

• w ile wbiję tutaj 70 poziom?
  • ile wynosi max bon PŻ?
  • ile wynoszą ABSy typu: abs miecze, abs dwuręczna?

1. Wbijesz w około 2-3godzinki jak się sprężysz.

2. Max PŻ w 1-5 bonie to chyba 5k a 6/7 10k

3. Absy wynoszą 15% ( chyba ) i nie wchodzą odrazu MAX.

cześć.

Opublikowano

Ja niestety mam problem.Ze względu na bardzo słabo szybkość internetu nie mogę pobrać klienta (Plik o wadze 10Mg pobiera mi się około 17 minut :/)prosiłbym o spolszczenie bądź inny plik o podobnej 'wadze', który mogę wkleić do metka 2008.Z instrukcją obsługi co zrobić , gdzie i jak będę bardzooo wdzięczny oraz za każdą dobrą odpowiedź posypią się plusiki.Dzięki.(PS.Nie bawcie się w żadne kamer mody itp).Za szybką odpowiedź dam dużo więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...