Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMinBoots[DEDYK][FREE-BUILD][SURV][NO-WL][1.1]

Erolus23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze nie polecam serwera, administracja nie ogarnia i nie słucha graczy. Ponad połowa ludzi tutaj którzy polecają serwer to administracja... sharker88, Mikol, Rzemyk, TickTack, Kerden97... co mają robić jak tak nie napiszą to stracą swoją pozycję... Do administracji brane są osoby losowe,nie znające nawet komend bukkit, co to ma być że technik Krewetka pyta sie graczy o komendę na wyłączenie Pvp... ona powinna to wiedzieć, albo były pomocnik Lizik który nie umiał dać cuboida. Ponadto admini bawią się thorem, oraz dręczą graczy w ich domach, a gdy sie takiego zgłosi to nic. Jak próbowali zainstalować Jobs to im sie przez tydzień nie udało a potem powiedzieli że tego pluginu nie będzie. Tak samo zbudowali galerię handlową i nie wprowadzili graczom możliwości zakładania sklepów. Pan administrator Mikol zrzuca całą prace na moderatorów, a gdy modkowie dają coś do zrobienia pomocnikom to się oburza żaby nie zwalać pracy na niższych rangą. Ogólnie praca Mikola polega na tym że wchodzi pyta się czy ktoś chce kupić vipa i wychodzi, nie chce mu sie robić eventów (nawet jak jest dużo graczy), ani dawać działek. najbardziej ogarnięty admin to chyba sharker88, przynajmniej coś robi na serwerze. Gdy doradzisz adminowi to dostajesz kcka za ,,Administracja wie co ma robić" ŻENUJĄCE! Z całego serca nie polecam tego serwera!

Opublikowano

@UP

Ale,żeś sie rozpisał człowieku kto nie potrafi cuboida dac jak by nie umieli to by nie dostali pomocnikow.

1.To nie nasza wina,że nie mozna bylo wyłoczyc pvp z powodu problemow z bukkitem FTP.

2.Człowieku jakie losowe osoby,chciales zostac pomocnikiem i teraz placzesz ze ci sie nie udalo.

3.Nie nasza wina ze nie ma ChestShopow tak samo jak Jobs po raz drugi wina hostingu ;/

4.Jakim thorem wyslij ss ;/.

5.Chyba to normalne,ze admini stracja poleca serwer ... (inni gracze,rownież polecaja).

6.Eventy sa codziennie ,więc nie wiem o co ci chodzi czlowieku.

7.Bo Administracja wiec co ma robic.Moderator nie jest w stanie ogarnac 10+ ludzi na raz ..

8.Nie chcesz nie graj nikt cie nie zmusza,ale nie wypisuj glupot na MPCForum.

9.Czlowieku 30 osob na serwerze.Jak ty bys byl czlonkiem tez bys nie ogarnial bankowo.Rob swoj serwer i swoje zasady ciekawe ile pociagnie. To Tyle na ten Temat. Mam Nadzieje ze przeczytasz i sie zastanowisz nad stoja opinia ;>

Zapraszam na Serwer.Nie Słuchajcie sie takich neo jak ten u gory ... Nie mogl zostac czlonkiem administracji i bzdury wygaduje ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja polecam serwer.Nie wiem co Ci ludzie piszą, że zła administracja gdy ja coś chce to od razu odpisują.Tylko szkoda, że nie ma starej mapy, bo jakieś złe ludzie zepsuli. Ale tak ogólnie to polecam

beznazwy1x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...