Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMinBoots[DEDYK][FREE-BUILD][SURV][NO-WL][1.1]

Erolus23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny. Administracja miła. Nie zagram przez lagi. To nie wasza wina ale moja ehh. Życzę powodzenia. Polecam grę na tym srw.

-ActioN

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Polecam serwer !

Ps. proszę administracje o przeniesienie mnie na spawn ponieważ nie mogę nic wpisać bo jest za dużo owiec... i mój FPS wynosi 0 i mnie wywala.

Pozdrawiam

Opublikowano

mi sie podoba na serverze polecam

moj nick to kid546

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem serwer jest bez sensu. Pewnie zaraz będzie wielce odpowiedź broniąca, bo przecież ten serwer jest super i tak dalej...

Pół serwera jest w zarządzie serwera z czego 80% ma mniej niż 10 lat. Nie potrafią określić co to za typ serwera. Są lagi. Nie to nie wina mojego komputera czy internetu, bo na innych nie ma lagów. Szukałem działki przez godzinę i nie znalazłem. No rozumiem, że miasto może być całe obudowane itp. Znalazłem w końcu działkę i piszę do admina prosząc o działkę. Admin nie reaguje... Po paru minutach próśb postanawia odpisać: "zaraz bo robiem cos". Dobra no to poczekam, może jest zapracowany. Po 20 minutach próbuję znowu i admin pisząc jakiś żałosny tekst wyszedł. To można skomentować jednym słowem: "ja pierdole".

Opublikowano

No ja grałem tu od początku head admin pojechał na narty. Jak przyjedzie to ci którzy to robili wyleca. Jeżeli możecie napiszcie nicki. A w sprawie lasów to ich nie ma możliwe za miałeś w tym momencie problemy z internetem. Ja szczerze polecam ten serwer , niedługo założymy nowy zupełnie więc już serdecznie zapraszamy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...