Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheMinBoots[DEDYK][FREE-BUILD][SURV][NO-WL][1.1]

Erolus23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logosek.gif

Czy szukasz serwera o wspaniale dobranej administracji?Czy znudziły ci się serwery na których dostajesz bana za darmo?Czy chcesz zagrać na profesjonalnym serwerze free-build w połączeniu z survival?

Czy masz dosyć wpisywania się na whitelistę?

Czy masz dosyć wulgaryzmów?

Czy szukasz serwera na którym poprostu będziesz się świetnie bawił?

Dobrze trafiłeś!!!!!

Wystarczy że dasz się oprowadzić po naszym świecie a gwarantuję ci że się nie znudzisz!!!!!!

Zaczynamy

infofi.png

Ogarnięta administracja

wiele pluginów

brak white-listy

Nie dostaniesz bana za free

mili gracze(czasem ktoś dostaje bana za złe zachowanie ale zawsze może się odwołać)

20 slotów

IP serwera: s6.mineserv.eu:25581

screenynx.png

20120123111147.png20120123111135.png20120123111055.png20120123111030.png20120123111006.png20120123110947.pngchcesz zobaczyc wiecej? Wejdź na serwer!!

pluginyg.png

20120123112220.png

teamf.png

HeadAdmin - DoctoRHeaL

HeadAdmin - BigMgamePL

Administrator: Pat5657

Administrator: MikolSlash

Administrator: Flapek

JuniorAdmin: PanRzemyk

napisane przez erolus23 na zamówienie PanRzemyk.

18706.png36066.png

36161.gif35781.jpg

32265.png16615.png

6214.gif28567.png

29464.png59528501.png

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

odświerzam

odświeRZasz?

Mam wątpliwości co do "wspaniale dobranej administracji" :)

@down

może i nie jest ale psuje wizerunek serwera :)

bez linków zewn.

Opublikowano

Naprawdę .. niepolecam tego serwera.. dlaczego?:

-Administracja/Moderatorzy nieogarnieci.. poprosiłem o działkę bo oczywiście jedna jest darmowa .. dobra dostałem buduje.. buduje po chwili nie mam cube napisałem na chat o tym chyba z dwóch administratorów do mnie sie teleportowało i próbowalo to usunąc jednak żaden z nich niepotrafił;x potem mnie zostawili po poszli bawić sie piorunami i palić ludzią domy.

-Sam charakter i szacunek do graczy jest bardzo krytyczny jeśli zwrócisz uwage moderatorowi zostajesz wywalony z serwera i nazywany przez całą społeczność serwera 'Dzieckiem Neostrady'.

----A TERAZ BONUS!----

profesjonalnym serwerze free-build w połączeniu z survival?

11089023533206603945.png

=

Suviel

Masakra...

Opublikowano

Jakiś ty szczery tylko ty masz problem a inni nie mają jak nie chcesz grać to niegraj ja ci to mowiłem i admini chyba wiedzią co robić więc Piątka każdy jest człowiekem i każdemu sie zdarza popełnić bład i tak na marginesie jak byś cały dzień wysłuchiwał takich neo jak ty to też byś zwariował.Człowieku kto cie z serwera wyrzucił ja jeb*** weź nie graj na tym serwie jak ci sie nie podoba i tyle Płacz Dalej ;/

@Down

Tak,staramy sie naprawić Jobs i Bug z Czatem bez zalogowania ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Server jest zajebiaszczy i nie ma co mowic wiec nie zwracajcie uwagi na jakies neo i wbijajcie ,a pozatym z tego co wiem admini teraz siedza razem przy pluginach

Opublikowano

Nie polecam , administracja do bani na serwerze grają same 10 latki wyzywaja i kłamią na każdym kroku admini nie wiedzą jaki to rodzaj serwera itd.

Opublikowano

@ 2x UP

Aha.To może powiedz nam kto jest nie ogarnięty oraz kto kłamał,smiało ;>

i to normalne że ktos sie kłóci (moim zdaniem) dzieci neo są i zawsze będą.

Jak ty jestes taki mądry to stworz serwer,opłać go i ogarnij lud.Nie chce nie graj , ale nie zostawaj negatywnych komentarzy bo bzdury mówisz ;D

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...