Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto z nich jest najbardziej op

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kata 30 lvl ranked 1800+ elo 1 hp quadra kill..., riven jest dobra ma stuna i 1 mini stuna, zawsze od niej dostawalem na linii

65994253024037513199.png
Opublikowano

Tak naprawdzę to każdy ma swoją postać OP. W LoLu są one tak wyrównane, że nie można mówić o postaciach OP. Czasami jak wprowadzą nową postać to jest OP, ale wtedy szubko wchodzi patch i po sprawie ;) Pozdrawiam.

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Żadko kiedy jest taka sytuacja że wszystkie cc są zużyte :]

OP fiddle? W late game pada na 2 strzały.

No jesli gra tak jak ty, czyli bez jakiejkolwiek wiedzy o fiddlu to pada nawet na jeden :) wszyscy inni jak odpalają ulti to szykują się już na przyjęcie kasy za minimum double :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

No jesli gra tak jak ty, czyli bez jakiejkolwiek wiedzy o fiddlu to pada nawet na jeden :) wszyscy inni jak odpalają ulti to szykują się już na przyjęcie kasy za minimum double :)

Cool story bro.

Każdy normalny gracz po tym jak fiddle wpadnie na niego z ulti, automatycznie zacznie go focusować, 0,5s i fiddle leży.

Opublikowano

Cool story bro.

Każdy normalny gracz po tym jak fiddle wpadnie na niego z ulti, automatycznie zacznie go focusować, 0,5s i fiddle leży.

No tak jeśli ty walczysz z fiddlem w czasie jak jest na ulti to pozdrawiam :) No i fiddle dzięki drain'owi w 1 na 1 jest dość wytrzymały :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No tak jeśli ty walczysz z fiddlem w czasie jak jest na ulti to pozdrawiam :) No i fiddle dzięki drain'owi w 1 na 1 jest dość wytrzymały :)

Nie chodziło mi o starcie 1 vs 1, tylko o normalny team fight.

Opublikowano

Lee Sin?

face_1324849503_by_Warszawiak94735839.png

Jak dla mnie Lee Sin bez dobrego partnera w early jest zalosny ;D ( i zaraz miliony lee sinowskich "ogarow" zacznie hejtowac") Jak gram premade w drafcie i widze Lee Sina to pickuje Pantheona a kumpel ashe i wtedy Lee Sin lezy i kwiczy ;*

Najbardziej OP polaczenie jakie widzialem Zilean+Tryndamere na sporym ELO robili mordor

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Lee Sin?

face_1324849503_by_Warszawiak94735839.png

Jak dla mnie Lee Sin bez dobrego partnera w early jest zalosny ;D ( i zaraz miliony lee sinowskich "ogarow" zacznie hejtowac") Jak gram premade w drafcie i widze Lee Sina to pickuje Pantheona a kumpel ashe i wtedy Lee Sin lezy i kwiczy ;*

Najbardziej OP polaczenie jakie widzialem Zilean+Tryndamere na sporym ELO robili mordor

Ashe i Pantheon, mega kontra na LeeSina. (troll mode off)

Opublikowano

Lee Sin?

No jak lee sin idzie na duo linie..., tylko solo top / jungle :)

Nie chodziło mi o starcie 1 vs 1, tylko o normalny team fight.

No to w team fightach też raczej rzadko się walczy jak jest na ulcie, przeważnie się ucieka a nie podbiega i bije "na chama".

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No jak lee sin idzie na duo linie..., tylko solo top / jungle :)

No to w team fightach też raczej rzadko się walczy jak jest na ulcie, przeważnie się ucieka a nie podbiega i bije "na chama".

Rozbiegnięcie się na wszystkie strony oznaczałoby na 100% przegranie TF (o ile przeciwny team by był ogarnięty) zazwyczaj ucieka tylko ta osoba która została złapana w draina. Łatwiej już ubić tego fiddla niż próbować panicznie uciec z jego ulti i narazić się na zmasowany focus przeciwników , oczywiście nie mówimy o sytuacji gdzie fiddle jest masakrycznie nafeedowany w porównaniu do naszego teamu.

Opublikowano

Ashe i Pantheon, mega kontra na LeeSina. (troll mode off)

a zebys ku*wa wiedzial... ashe stunuje z ulta , ja stunuje z W potem ida slowy ashe i jeszcze nikt nie uciekl ...

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

a zebys ku*wa wiedzial... ashe stunuje z ulta , ja stunuje z W potem ida slowy ashe i jeszcze nikt nie uciekl ...

No we dwóch na jednego to może :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Do tego wlasnie jest teamwork :D A ze jestesmy na skype to jeszcze lepsze zgranie jest , nawet jak jest 2vs2 to sram na 2 i atakuje mocniejszego (co w tym dziale padało by na Lee Sina)

pZF9f.jpg

Moje Tuty:

Opublikowano

Do tego wlasnie jest teamwork :D A ze jestesmy na skype to jeszcze lepsze zgranie jest , nawet jak jest 2vs2 to sram na 2 i atakuje mocniejszego (co w tym dziale padało by na Lee Sina)

Gorzej jakby ten lee sin nie był sam, nie? ^^

Opublikowano

Cool story bro.

hahahah dobry joke xD dziś grałem nim 3vs3 i wpadając z ulti i jego wysysaniem to miałem potrójne zabójstwo ... on jest op . staty 30/3/7 i 26/1/10 o czymś znaczą jak nigdy nim nie grałem a za dobry nie jestem. ;) a i twsited fate był kiedyś op teraz już nie ale pod ap jak się go zrobi to z (w) można 1/2 hp mocnemu tankowi uwalić ;)

3336140292.png
Opublikowano

hahahah dobry joke xD dziś grałem nim 3vs3 i wpadając z ulti i jego wysysaniem to miałem potrójne zabójstwo ... on jest op . staty 30/3/7 i 26/1/10 o czymś znaczą jak nigdy nim nie grałem a za dobry nie jestem. ;) a i twsited fate był kiedyś op teraz już nie ale pod ap jak się go zrobi to z (w) można 1/2 hp mocnemu tankowi uwalić ;)

Wbijesz 30lvl to pogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...