Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memoris Mt2 [PL] [Dedyk]

Sharez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer ten to wielkie dno. Spotkaliśmy się z wielkim chamstwem na tym serwerze ze strony Łukasza. Jest to małe dziecko, które bezpodstawnie oskarża ludzi i przezywa kobiety/dziewczyny. Takiego chamskiego kolesia już dawno nie spotkałem. Nie polecam serwera i zachęcam do szukania nowego by nie doznać takich przykrych sytuacji jak ja i moi znajomi.

Opublikowano

Serwer fajny , ale nie polecam dlaczego?

*Administracja nie ogarnięta sama siebie banuje.

*[GA]Patrykq założyciel serwera prawdopodobnie jest zależny od [GM]Łukasz ( jego kolega z reala) robi samowolkę banuje , rozdaje eq , banuje druga admini. [GA]Gorzka

* Lukasz rozwalił rangi na TS i zwalił na [GA]Gorzka ,że mi dała admina i to ja rozwaliłem ( nice wyobraźnia lukasz )

*Po mimo rozmowy z głównym administratorem Lukasz nadal jest administratorem serwera jak i ts.

<p>

Opublikowano

Nie polecam tu grac Administracja 14 letnia obraża graczy jeśli coś się powie to dają bana jedyna osoba co tu jest normalna to Gorzka.

I takie pytanie się nasowa co byście zrobili gdy GM hm Łukasz wyzywa Kobiety/Dziewczyny od kur... dziwek szmat i jak to powiedział ma na to wyjeb.. to co trzeba by zrobić z tym serwerem może jakieś pomysły? a po za tym bug bugiem pogania

Opublikowano

Nie polecam serwera wszystko przez GM i Adminów Łukasz obraza graczy nawet swojego wyzywa od nie dozwolonych slow z tego co ja wywnioskowałam to ze Patryk .jest pod wpływem Łukasza jak dla mnie tak nie powinno być serwer był by bardzo fajny gdyby nie to ze takie są tu problemy .

Opublikowano

Siema mam błąd nie mogę wgl chodzić na zombie mam clienta i najnowszy patch a jak tylko się porusze to laguje na 30sek +/- i dopiero wtedy moge sie ruszyc i za chwile to samo juz przeinstalowywalem metka pomocy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...