Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Memoris Mt2 [PL] [Dedyk]

Sharez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server jak dla mnie dno. Eq navi Szeroki +9 z bonem 32k hp totalna porażka. A co do teamu nie ogarniają, Ale pierwszy raz się spotkałem z odpowiedzią "GM" Że item ukradli dla głównego administratora : )

post-278404-0-90096200-1327448847_thumb.jpg

Opublikowano

Serdecznie serwa odradzam . Powody ?

1) Administracja wgl nie zajmuje się graczami i nie odpisuje .

2) Rozdają itemy dla Shinsoo (a są w jinno)

3) Handlarzy do tej pory nie ogarneli (kd magii,defa,wita+5 = 80k za 1 ; kd speeda,potwora+5 = 200kk ; poza tym praktycznie u handlarzy nic nie ma .)

4) Drop stalek jest chyba gorszy niż na PL , a kupić stal to masakra

5) Mało graczy na serwie (tak , mało bo większość odeszła widząc co robi administracja)

6) Żeby zarobić na coś `ciekawszego` , to trzeba cały dzień siedzieć na `big` spocie , to może coś z tego będzie ...

7) Sztabki nie dropią , a z kasą coraz gorzej

8) lvl leci ładnie , ale tylko do 80-90 , później lekko nie jest chyba że ktoś lubi latać po av1/2 ...

To jest pare z wielu rzeczy , dla których nie warto nawet spoglądać na ten priv .

ŻENADA !!

Opublikowano

dajcie to cos na smieci takie parodi nie widzialem , to jest server gdzie wspiera gm ekipe swoja , pomiajac bug bug bug , biolog gowno wart zbugowany oddasz ok pisze ze dostales staty nic... z metkow leci gorzej jak na PL , smiejac sie ulepszalem ebo z +7 na +8 16x , dodam iz lagi sa juz dosc mocne a ledow moze 50 osob jest tam

na chwile obecna najgorszy server na jakim gralem . Doslowana kpina

i7 8700K <-I7 6700K <- I4770K <- Amd Fx 8350 <- Amd 64 Athlon 6000+ <- Amd Athlon 64 3000+ <- Amd Sempron 2800+ <- Amd Athlon XP 2000+ <- Amd Duron 1800 <- Amd Duron 1400 <- Amd Athlon 1000 <- Celeron 633 <- Celeron 466 <- Pentium II 266 <- Pentium 166MMX

32Gb ddr4 <- 32Gb ddr3 <- 16Gb ddr3  <- 8Gb ddr2 <- 4gb ddr <- 2gb ddr <- 1gb ddr <- 1gb ddr  <- 512Mb ddr <-  512Mb sdram <- 384Mb sdram <- 256Mb sdram <- 128Mb sdram <- 64Mb simm ram

Nv GTX 1080 TI<-Nv Gtx 980 Ti <- Ati Radeon R9 280x <- Ati Radeon Hd7950 o.c <- Ati Radeon Hd 4870 <- Nv 7600GT <- Nv 6600GT <- Radeon 9600 <- Radeon 9250 <- Gf 4 mx 440 <- Gf 2 mx 400 <- nv Tnt 2 32Mb <- nv tnt 16Mb <- Matrox G200 <- S3 Trio Virage

Opublikowano

troche lipny drop yang moglibyscie dodac drop sztabek 500k 1kk nawet te 2kk byloby wtedy dosc dobrze jak narazie poswiece tu chwilke temu serverowi ale cos z tym yang zrobcie

xbjr.png

Opublikowano

Nie expili z obsydianu lecz z tp umozliwajace powrot do miasta:)

Po 2 Nie wiesz co ot idol na Ts to po chuj sie udzielasz:)

Po 3 Piaty bon bedzie ale coś się z nim buguje trzeba poczekać

Po 4 Fajny serwer bo metin to zabawa jak dla mnie dla innych to zycie ale coz

o5qcy9.png
Opublikowano

Nachi, oceniasz tak, a zrób coś swojego, no pokaż co potrafisz. Nie ma, że 1 raz, umiesz, albo nie umiesz. Ja dałem eq? Ty znałeś moje passy i dawałeś, więc zamknij morde.

Opublikowano

Eq od gm'ów to prawda , rozdają po znajomych i nie tylko nachi jest tego przykładem , ja z kolegą od niego dostaliśmy pełno pereł i kamieni , miał szpona z navi z którego walił po 100k . Jak się HA "Patryś" dowiedział to go uciszył . Masakra , jedyna godna zaufania moim zdaniem jest GM Gorzka chociaż nie dorosła do roli gm'a. "Śmieszne" (bo tak je trzeba nazwać) eventy i jej zachowanie o tym światczą . Serwer polecam jeżeli się komuś nudzi bo łatwo o lvl i eq , ale na dłuższą metę nie polecam a nawet odradzam .

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano
Po 1 kultura wieśniaku :3 . Po 2 . JEST GÓWNIANY BO LUDZIE MIELI EQ Z NAVI I SAMI O TYM MÓWILI SAM MIAŁEM DZIĘKI NIM PRO EQ KTÓRE DZISIAJ WYWALIŁEM DLATEGO GRA TYLE OSÓB CZYTAJ KOMENTARZE IDIOTO . POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE .

Wieśniaku to mów sobie do ojca jeżeli on Ci na to pozwala. Następna sprawa chuju jebany napisałeś, że gówniany bo w shinsoo gra 5 osób. Na następny raz posty pisz dokładnie i wyjaśniaj dlaczego tak a nie inaczej.

Pozdrawiam `R1.™

Opublikowano

No ale Ty dalej nie rozumiesz, że to eq zostało wykradzione z bazy, a nie, że dobrowolnie je rozdawaliśmy.. Na szczęście nie Tobie oceniać, czy server upadnie czy nie.. Najpierw mówisz, że nie popierasz takich darmowych itemek, a potem mówisz, że to by było dziwne, gdybyś nie skorzystał. Najpierw się zdecyduj..

Smerfeta/ Sasetka / Gorzka :)

Opublikowano

Zła kolejność ulepszeń, nie zagram za bardzo jest typowy dla powstających obecnie serwerów jak dla mnie niczym się nie różni od serwerów nie których które już dawno są, po za tym są jednak lepsze serwery niż ten

Opublikowano

Czy resetu servera nie będzie tak? To ja już muszę pomyśleć o zmianie serverka, ponieważ wątpie żebyście wszystkich graczy z itemkami z navi znaleźli. Jeśli jednak będzie restart postaci, kont to chętnie zacznę grać od nowa:) Pozdrawiam:>

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Mam pytanie Gdzie Jest Kamien Duchowy . ? ; )

Robie reklamy serwerow pisac na gg ; 18353757

50 postów [V]

100 postów [V]

150 postów [V]

200 postów [V]

250 postów [X]

300 postów [X]

350 postów [X]

400 postów [X]

450 postów [X]

500 postów [X]

Prosze Zdejmijcie Mi 10% ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...