Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AshSkyeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera serwer nie ogarnięty admini to samo survival z działkami? Chyba jakieś kpiny! Chcę dobrego survivala a nie taki serwer z takimi dzieciakami jak tutaj

SERWER DO DU - PY!

ok papa ; )
  • Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer Zjebany , admini nie ogarniają . Zniszczył mi domek (why?) i chcialem by naprawil to mi dziwka bana dała. Poprostu NIE POLECAM SERWERA!!!

Nara frajerzy.

d3002d7a.png

Opublikowano

Serwer Zjebany , admini nie ogarniają . Zniszczył mi domek (why?) i chcialem by naprawil to mi dziwka bana dała. Poprostu NIE POLECAM SERWERA!!!

Nara frajerzy.

Zapewne miałeś Nick FlixPL po 1. Nie dostales bana tylko kicka 2. Nie zniszczyłem ci domu 3. zteleportowalem sie zeby ci pomoc a ty mnei zaczales obrazac 4. zaczales wyzywac mnie od debili i grozic skargą ale dla twojej wiadomosci gdyby Head Admin Osa__PL dowiedzial sie o tym wszystkich to dostalbys perma.. za obraze admina jest perm a ja ci tylko kicka dalem a pzoatym nei zniszczylem ci zadnego domu !! zastanow sie czlowieku zanim cos napiszesz. Pozdrawiam SkyeN

@refresh

Opublikowano

W SOBOTE(JUTRO) ODBĘDZIE SIĘ EVENT "ZAGINIONA SKRZYNIA" POŚWIĘCIŁEM DUŻO CZASU NA ZBUDOWANIE TEGO, NAPRAWDE BĘDZIE DUŻO ZABAWY I NAGRODY DO WYGRANIA, ZAPRASZAM JUTRO O GODZINIE 13:00!

POZDRAWIAM SKYEN

Opublikowano

Odpowiedzia na moj post i innych udowadniasz tylko ze chcesz sie klocic i ze "musi zostac na Twoim", kazdy ma prawo do krytyki i powiem "server zjebany itd.." to uszanuj to i siedz cicho najwyzej pomysl sobie niepodoba sie to nie wchodz, ale jak ty wolisz sie klocic Pozdro

PS. Ciekawi mnie to ile jeszcze postow nabijesz w tym temacie ja narazie to 100% nabiles sobie tu

Opublikowano

yy.. chciałem zagrać ale po opiniach użytkowników

i odpowiedziach admina to nie dziękuje...

Nawet nie wchodzę na ten serwer bo widzę jak piszesz

sam mówisz że ktoś jest dzieckiem a sam nim jesteś.

Prawdziwy Admin się tak nie zachowuję.

Opublikowano

Nara frajerzy.

Ok, dziekujemy za odwiedziny, za miłe słowa w łacinie podworkowej i za bycie dzieckiem. ;D

Opublikowano

Okej Zaczne od Tego Że na serwerze są nie ogarnieci admini tepaja mnie do gory i spuszczaja na dół.Za Działke 10 Diaxów haha ! :)

Serwer Do Dupy.Pozdro

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

"zastanow sie nad sensem swojego bycia bo tu nie ma nic do ukrycia idz lepiej do mycia" <---- ; *

Co Chcesz Przez To Powiedzieć? :) Dla Ciebie To Zaznaczylem żebyś Widział :) Ty Sie Lepiej Zastanów Nad Sobą? Ja Tylko Wystawiam Opinnie A Ty Już Wyzywasz?

Więc Najpierw Pomyśl zanim coś powiesz;d Ja Tu Tylko Wystawilem Opinnie Na Temat Tego "Serwera"...

Napisano 22 styczeń 2012 - 18:13

Pijawka

• default_large.png
  • Members
  • bullet_black.png
  • 21 postów

• Czas Online: 3h 50m 20s

serwer jest dla dobrych graczy a nei dlas ciot ktore padaja co chwile, przykro mi idz sobie pograj na ceativie bo survival widocznie nei dla cb

@refresh

Wiesz ile Popełniłeś Tu Błędów ortograficznych? A Na Reklamie :

Jeżeli masz jakieś pytania, śmiało pytaj admina, ale pamiętaj o ortografii i kulturze.

ZAPRASZAMY!!| To Jest poprostu ŻAŁOSNE!;<

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

"zastanow sie nad sensem swojego bycia bo tu nie ma nic do ukrycia idz lepiej do mycia" <---- ; *

Co Chcesz Przez To Powiedzieć? :) Dla Ciebie To Zaznaczylem żebyś Widział :) Ty Sie Lepiej Zastanów Nad Sobą? Ja Tylko Wystawiam Opinnie A Ty Już Wyzywasz?

Więc Najpierw Pomyśl zanim coś powiesz;d Ja Tu Tylko Wystawilem Opinnie Na Temat Tego "Serwera"...

Napisano 22 styczeń 2012 - 18:13 pisalem tę odpwiedz dla beki a pozatym zastanow sie co to jest literowka a blad ortograficzny

Pijawka

• default_large.png
  • Members
  • bullet_black.png
  • 21 postów

• Czas Online: 3h 50m 20s

serwer jest dla dobrych graczy a nei dlas ciot ktore padaja co chwile, przykro mi idz sobie pograj na ceativie bo survival widocznie nei dla cb

@refresh

Wiesz ile Popełniłeś Tu Błędów ortograficznych? A Na Reklamie :

Jeżeli masz jakieś pytania, śmiało pytaj admina, ale pamiętaj o ortografii i kulturze.

ZAPRASZAMY!!| To Jest poprostu ŻAŁOSNE!;<

@refresh

Opublikowano

Największą wadą tego serwera jest administracja.

Zaraz zapewne zostanę 'pojechany' od szanownego, jakże dorosłego administratora od dzieci bo to jego jedyny kontrargument, cóż gimbusiarnia już tak ma ( ;

Szczerze nie polecam ( ;

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy nie sprawdzą serwera, a już go krytykują...

Moim zdaniem serwer jest dobry.

Zalety :

- Dobre pluginy

- Ogarnięta administracja

- Miła atmosfera

- Podział na 2 mapki ( 1 full surv, 2 surv z działkami )

Minusy :

- 20 slotów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...