Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AshSkyeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-311836-0-84747000-1327237303_thumb.jpg

post-311836-0-25516100-1327238133_thumb.png

Procesor: 6.22 ghz

Ram: 1GB

Łącze: 100mb/s

Mumble

Host: mumble.csrv.pl

Port: 51280

ID serwera to: 359

post-311836-0-05347400-1327238265_thumb.png

IP SERWERA : s32.csrv.pl:21280

24/7

Sloty : 20

Survival Non-Premium

WhiteList - OFF

Nether,The End - ON

PVP : ON

Miła atmosfera : ON ; )

Potwory : ON

Zwierzęta : ON

Wioski NPC,Lochy : ON

Admini :

Head Admin : Osa__PL

Admin : SkyeN

Szukałeś serwera NonPremium , na którym jest miła atmosfera, pvp, admini, którzy zawsze pomogą

jeżeli będzie trzeba, działki, praca,portal-mod, piękne miasto, świat główny(CRAFTUNG) jak i dzielnica kopaczy?

Udało się! Tak to ten serwer!

Jeżeli masz jakieś pytania, śmiało pytaj admina, ale pamiętaj o ortografii i kulturze.

ZAPRASZAMY!!

post-311836-0-93891400-1327239481_thumb.png

Bettershop

Jobs

commandbook

falsebook

residence

worldguard

worldedit

magiccarpet

warpzor

wolfpound

multiverse

authme

post-311836-0-55659300-1327239677_thumb.jpgpost-311836-0-31629700-1327239684_thumb.jpgpost-311836-0-25385000-1327239701_thumb.jpgpost-311836-0-18703800-1327239709_thumb.jpg

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer lipawy.

Kutasy biegają, i na start oblewają cię lawą.

Na działkę 10 diaxów <face palm>

Dziękuje do widzenia.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

serwer jest dla dobrych graczy a nei dlas ciot ktore padaja co chwile, przykro mi idz sobie pograj na ceativie bo survival widocznie nei dla cb

@refresh

Opublikowano

yy nie mogę się połączyć ;/ pisze: "Outdated Client" ? mam wersję 1.0.0 ale nigdzie nie piszę jaka wersja :)

serwer działa na wersji 1.1 musisz zupdatować gre i śmiało wejdziesz.. pozdrawiam SkyeN [CRAFTUNG]

@refresh

Opublikowano

Serwer Survival z Działkami ;OOOOO ... Weź Sie Schowaj Z Tym Serwem xD... Tak Wiem Sam Lepszego Nie Zrobie i Co? Jeśli Robisz To Zrób To Porządnie!

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Serwer Survival z Działkami ;OOOOO ... Weź Sie Schowaj Z Tym Serwem xD... Tak Wiem Sam Lepszego Nie Zrobie i Co? Jeśli Robisz To Zrób To Porządnie!

to ty sie chłopczyku schowaj, bo an serwerze są 2 światy - 1 craftung z dzialkami a drugi survival ebz zasad gdzie wszyscy moga sie zabiajc i okradac (totalna jubgla) wiec pokemonie zastanow sie nad sensem swojego bycia bo tu nie ma nic do ukrycia idz lepiej do mycia ; *

@refresh

Opublikowano

Bym wbil ale widze po wypowiedziach Szanownego admina ze to "dziecko" pozdro, a i odpisz mi ze jestem 15letnim chlopczykiem ktory nie umie grac itd... Nie polecam

Opublikowano

Bym wbil ale widze po wypowiedziach Szanownego admina ze to "dziecko" pozdro, a i odpisz mi ze jestem 15letnim chlopczykiem ktory nie umie grac itd... Nie polecam

Zaraz zaraz na początku piszesz "bym wbił" a potem "nie polecam" , jak mozesz cos nie polecac lub polecac dopóki sam tego nie sprawdzisz, zastanów się nad sensem. Pozdrawiam, lepiej wejdź i się przekonaj, że te negatywne komentarze są psiane rpzez dzieci które nie potrafią sobie radzić na takich serwerach.. Bo jest wysoki poziom trudności. ELO! SkyeN
Opublikowano

Nie polecam serwera serwer nie ogarnięty admini to samo survival z działkami? Chyba jakieś kpiny! Chcę dobrego survivala a nie taki serwer z takimi dzieciakami jak tutaj

SERWER DO DU - PY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...