Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online !. [100 Cap ] . Best Private Server .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , czemu nie mozna clienta sciagnac ? , klikam i nic , blad wyskakuje na stronie nie mozna sciagnac...

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Opublikowano

Mam pytanie czy wszyscy mogą ściągać clienta z ich strony czy tylko ja nie? próbowałem już na kilka sposobów i ciągle nie wczytuje mi strony...

Opublikowano

Jest Polska gildia w grze : Immortals

Master : Helios

Zapraszamy wszystkich Polaków :) Mamy szanse na przejęcie fortecy :D

:) Mój nick : _MegaNuker_ , lvl 97 :D

29979.gif
Opublikowano

Siemka chciałbym wam przedstawić najlepszy według mnie serwer . Zacznijmy od rat .

— Experience Rate : 75x

— Party Experience Rate : 100x

— Drop Rate : 30X

— Gold Rate : 30X

Raty są w sam raz nie za duże nie za małe , ale do rzeczy czemu "Najlepszy" ? A mianowicie jest tam wiele wiele nowośći . Najlepiej zobrazuje to ten obrazek .

ALLPSD.png

Jak widać jest mnóstwo nowych rzeczy , jak nowe pety , skille dla peta , nowe skille , świetne eventy ( szczególnie 'love' ) . Zapraszam wszystkich polaków do gry mój nick : Sh4ke . Zakładam gildię MPC . A teraz jeszcze linki :

http://www.creddyonline.net/register.php

-- Strona Główna :

http://www.creddyonline.net

-- Download Client :

http://www.creddyonline.net/downloads.php

P.S : Macie jakieś pytanie piszcie . Myślę , że na nie odpowiem . Za wszystkie literówki przepraszam . Wszelkie uwagi proszę zgłaszać .

e czemu niemoge pobrac
Opublikowano

jebac taki server jak link do downloada nie dziala

Działa download :) Trochę cierpliwości :D

29979.gif
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko dziala Polecam ;]. BtW widze ze chyba ludzie z mpc zrezygnowali z gry na tym serverze :f szkoda. Jak ktos gra to nick Zerg/Varexia/Jointan

w4x4.jpg

Opublikowano

Pobralem clienta ale bład przy odpalaniu wyskakuje zebym na stronke zajrzał i nie da sie tego odpalic a patch 1.801 jest do 110 creedy przeciez prosze o pomoc ! jak odpalic tego creedy bo ma mniejsze raty dlatego chciałbym na nim pograc prosze o szybką pomoc dziekuje .

Opublikowano

Adasiek , czy ty mnie krytykujesz ? Ja zmieniam serwer ze względu na to że tam gra mało osób , itemki z IM nie ma szans zdobyć + turasy . Jeżeli znajdę jakiś serwer . To mogę oddać gildię Tobie , może to Cię pocieszy :).

a co myslisz ze ciebie się skrytykowac nie da ? haha taki z ciebie znawca serwerow a nie moze znalesc jednego a porzadnego a nie kazdy nie wie gdzie grac i oferuje co innego nie mozemy sie zebrac na jeden na stałe ?
Opublikowano

tak tyle za duze raty i tutaj nie ma wogole expienia bo 20min masz 110 75 na fascie taxujesz potem respisz demona ktorego kupujesz za 100m po nim 110ff jestes

a chciałbym z bratem gdzies poexpic a propo na ten serw 100 cap creedy nie da rady wbic

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

troche spuzniony zaplon mam xD ale dzisiaj 24 marca serwer przezywa ddos ataki... przez to lagi sa koszmarne wywala z serwa i wgl... ale mysle ze admini serwa cos z tym zrobia i wieczorem badz jutro juz wszystko bedzie ok ;)

serwer polecam 5/5 prezka 5/5

bardzo dobry chociaz ciezko o kase chyba ze ma sie farta do sos-w

nick Wizardzistka w grze ;)

@Edit

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Opublikowano

Na publica niewchodzi ani 1 GM, niema tu eventow. Graczy na dzien niewiecej niz 8 (chociaz tylu niewidzialem). Szczeze polecam creddy pvp 110. 100% lepszy niz public a na dzien jest do 800 osob bez lagow. Chyba ze atak ddos- wtedy na obydwu serwerach sa lagi. Ale i tak polecam creddy pvp niz ten.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...