Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Creddy Online !. [100 Cap ] . Best Private Server .

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że WingSRO nie da się ściągąć (xD) to będę grał tu, nick pewnie 'ztx'/'WondaWaizZ' , ale może też przy wymyślaniu mi coś odwalić i nazwać postać inaczej :)

Godzinka i mam klienta, zobaczymy co ten serwer w sobie ma.

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Świetny serwer, tylko troszkę mało ludzi.Jednak mimo wszystko polecam serwer.Jak coś piszcie w grze nick Evolution chętnie pomoge.

Opublikowano

Wbiłem przed chwilką i 0 osób z gildi online , nie wiem jak wy , ale jeżeli tak dalej będzie zmienię serwer . Przy okazji nie tworząc nowego tematu . Zbieram ekipę na jakiś serwer . Jeżeli ktoś ma jakiś na oku . Pisać PW , tutaj .

Opublikowano

Ja gram na Mystic o 17 z magic pop rate x1 wygralem nove staffa serv podoba mi sie ponad 100 ludzi online.

W tej chwili offline server bo zmacniaja sie przed atakami :D

Sory za to Galaktyczny nie bij :D

Opublikowano

Podawajcie swoję propozycję serwerów , na których możemy pograć ( gildia etc. ) Galaxtic , piszę tutaj bo nie chcę nowego tematu zakładać po to.

Opublikowano

Adasiek , czy ty mnie krytykujesz ? Ja zmieniam serwer ze względu na to że tam gra mało osób , itemki z IM nie ma szans zdobyć + turasy . Jeżeli znajdę jakiś serwer . To mogę oddać gildię Tobie , może to Cię pocieszy :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...