Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaz postaci

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie bo chce sprzedac 3postacie lecz nie mam mailu do konta z gry czy jesli podam inny mail to wszystko bedize w porzadku?

Ps.Prosze o wzor na sprzedaz postaci daje lubie to

Opublikowano

Wejdz na to konto gdzie chcesz sprzedac na stronie, wejdź w my account i spokojnie zmień e-mail. Nie trzeba podawać starego.

Wzór masz gdzieś w tutorialach.

Username :

Summoner Name :

Date of buy :

Value :

Server :

chyba tak.

Opublikowano

Wszystko zależy kogo Ci przydzielą. No i w sobotę i niedzielę chyba nie pracują.

I sprzedać postacie możesz tylko te, które kupiłeś w ciągu ostatnich 30 dni.

@up

summoner name - twój nick w grze

a user name to to, czym się logujesz.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

lol ja OSTATNIO sprzedałem postacie , wzór jest taki :

Tytuł : Champions albo Sell champions

Account name : twojLogin

Summoner Name : twojnick

Serwer : piszesz "Europe - West " lub " Europe - Nordic/East" zalezy gdzie grasz

Type : Refund Champions

Potem dostajesz maila wzrotnego w którym jest to : "

Hello Summoner,

We normally do not provide refunds for items such as skins, champions, runes or even champion/skin price reductions. However, I can make a one-time exception for you and refund up to 3 purchases that have been made in the last 30 days of submitting your request. Because this is a one-time exception, we encourage you to include all 3 purchases in your request as we will not make any additional refund exceptions once the refund has been completed.

So I can easily research the transaction(s) and assist you with this refund, please provide me with the following information for each of the three items you would like refunded:

- Item:

- Currency Type (IP/RP):

- Date Purchased:

If you did not provide me with all of this information, your purchases were made more than 30 days ago, or you have received a refund before we will be unable to process your refund request. I'm sorry for the inconvenience.

Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!"

I jak widzisz wzór dali Ci dopiero teraz

NAWET JAK NAPISZESZ W PIERWSZYM LISCIE WZÓR TO I TAK BEDZIESZ MUSIAŁ NAPISAC JESZCZE RAZ

i odpisujesz im tym wzorem

- Item: tutaj co , czy to champion , skórka , zestaw itp (oczywiscie po angielsku bo szybciej)

- Currency Type (IP/RP):Wpisujesz za ile i za co kupiles

- Date Purchased: Data zakupu

DLA PRZYKŁADU :

- Item:Akali

- Currency Type (IP/RP): 3150 IP

- Date Purchased: XX/XX/XX

- Item:Victor

- Currency Type (IP/RP): 975 RP

- Date Purchased: XX/XX/XX

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...