Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Drzewko skilli Tier 3 w BF Play4Free.

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zdjęcia padły ;/

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

Na razie nie ma, ale skille są opisane, jak czytasz książkę, to patrzysz tylko na obrazki?

Tak
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie zgodze się z tym że mortar strike jest dupny :)

ale z boosterem to prawda że jest przydatny bez boostera leci 5-6 rakiet a z boosterem jakieś 10-11

wczoraj i dzisiaj mialem fajne staty dzięki Mortar Strike, wystarczy wiedzieć gdzie puszczać a nie przy byle okazji gdzie jest 1 gosciu

ja przewaznie zabiajm 3 - 5 a z bosterem około 10 :) jak mówiłem wystarczy wiedzieć gdzie :) a zasięg ma 134 metry xD

Opublikowano

To chyba nie grałeś, kiedy jeszcze MS nie był znerfiony... od update spada tak mało rakiet, mają tak mały range i tak mało dmg zabierają, że śmiech na sali

Przed znerfieniem mogłeś za jednym razem zabić całą drużynę przeciwnika, spadało po 30-40 rakiet, po prostu namierzałeś na budynek i całe niebo był zasypywane w rakietach... ale kto woli, ja nie gram już w BF'a, nudzi się szybko, monotonne zabijanie Pay4Play

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to chyba oczywiste, że musisz rozdać w coś innego, a nie tylko w odrzutowiec? Myślałeś, że jak będziesz rozdawał w odrzutowiec od góry do dołu to będzie to działało na zasadzie odblokowania? :D

dobre dobre ale muz jechałeś leci like

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...