Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF] Drzewko skilli Tier 3 w BF Play4Free.

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam tylko takie pytanko. Szkole się na odrzutowiec, bo jest to dla mnie najciekawsza rzecz w tej grze i jak dam we wszystkie skile na Jet' z Tier 1,2,3 to pewnie punkcików troszkę będzie (kieruję na W,A,S,D i na strzałki bo tak jest super wygodnie (w GTA SA dużo latałem i teraz tak myślę, że dość dobrze mi idzie choć zacząłem grać dopiero 3 dni temu)). Chodzi mi o to, że do odblokowania np. Tier 3 jest napisane, że muszę wydać conajmniej 10 pkt w tym Tierze, ale jak skoro mam go zablokowanego? Ale mniejsza z tym, bo domyśliłem się szybko, że chodzi o wydanie pkt w poprzednim Tier... Pytanko mam takie, kiedy będę mógł rozdać wszystkie punkty w szkolenie na odrzutowiec (bez kupowania dodatkowych punktów)? Bo muszę przecież dawać w inne, żebym mógł następny tier odblokować (ehh pewnie gdzieś po 20 lvl'u). I tylko takie jeszcze jedno pytanko z ciekawości. Jak daje punkty treningu w prawej tabeli, to liczy się do oblokowania next Tieru w lewej tabeli?

Opublikowano

Tak sfałdowanego tekstu nie widziałem, po kolei pytaj bo nie potrafię rozpoznać co chcesz ode mnie.

Jak dasz w prawe drzewko to nie będziesz mógł odblokowywać w lewe, dlatego w tucie nie mam zrobionych prawych drzewek bo myślę, że są zupełnie nie potrzebne. Jeśli chcesz odblokowywać poszczególne umiejętności w odrzutowcu to po prostu dajesz tylko na odrzutowiec, aż do końca skilla tj. musi być 3/3 żeby odblokować kolejne. Żeby odblokowywać skille na samym dole drzewka musisz rozdawać na początku na te skille, co są na początku ;)

Opublikowano

Tak, tak tylko szkoda, że do odblokowania np. Tier 3 mając 9lvl to trzeba dać jeszcze w coś innego, a nie tylko odrzutowiec. Bo odrzutowiec swoją drogą, w tierze drugim dałem wszystko na odrzutowca, a tier 3 jest jeszcze zablokowany (mam napis jak najadę na umiejętność z Tier 3, że muszę jeszcze wydać 2 punkty w tym drzewku, aby odblokować trzeci Tier).

Opublikowano

No to chyba oczywiste, że musisz rozdać w coś innego, a nie tylko w odrzutowiec? Myślałeś, że jak będziesz rozdawał w odrzutowiec od góry do dołu to będzie to działało na zasadzie odblokowania? :D

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do medyka dodaj broń MG36 wypasiona broń :) Wcześniej grałem M249 lecz wymieniłem ją na wspomniane już MG36, mniejszy rozrzut, szybsze przeładowanie, zadawane obrażenia podobne. Mimo iż M249 ma napisane "Very high accuracy" to rozrzut ma niesamowity dużo łatwiej jest opanować MG36. POLECAM :) Pzdr VipClub[PL]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Od ostatniego updatu nie radzę dodawać skille na Mortar-Strike dla recona, marnujecie punkty, a ten skill już jest do niczego ;p

TO prawda?

Opublikowano

Od ostatniego updatu nie radzę dodawać skille na Mortar-Strike dla recona, marnujecie punkty, a ten skill już jest do niczego ;p

TO prawda?

Wiesz ostatnio dostałem paręnaście z mortar strike -.- ;d

Opublikowano

1.jak nie jest uzupełnione? Nie gram szturmowcem, więc nie dodaje prawego drzewka, dodajesz tam na własną odpowiedzialność, najlepiej, kiedy ukończysz grę

2.Tak, to prawda, od stycznia Mortar-Strike stracił swoją wagę w grze,bez boostera nie zabijesz nim nikogo, a z boosterem może ci się uda raz na 10 razy kogoś zabić, Dlaczego od stycznia? był update, który zdupił totalnie mortar-strike booster i RPG booster, jeszcze tamtego roku Mortar strikem miałem staty 80/0 bo ładował się 40sec, a z nieba spadało tyle rakiet, że połowę mapki zasypywało :P

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, co to znaczy zaspotować?

Bo nie wiem dokładnie na czym polega drugi skill recona "

Skill, dzięki któremu możemy w chwili, kiedy używamy emotikony ''spotted''(Q) jesteśmy w stanie zaspotować więcej niż jednego przeciwnika, na piątym poziomie tej umiejętności, możemy zaspotowac aż 6 przeciwników"

Opublikowano

musisz w niego mierzyć kamerą(oczami żołnierza) nawet jak jest poza zasięgiem wzroku i na ciśniesz spotted, kiedy będzie na linii wzroku to na mapce ci się pojawi żołnierz i przez radio powiesz gdzie Enemy spotted czy cos w tym rodzaju

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Takie skille to się nie dziw, na razie nie mam czasu żeby pododawać screeny i je opisać, na razie jeszcze jakoś ujdzie, poza tym napisałem, że drugie drzewko jest dla osób, które ukończyły grę i chcą się pobawić/po testować Jak coś się zmieni, a w to wątpię, to dodam u pozostałych

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Raz jest, raz nie ma, zawsze zakładamy tymczasowy jak gramy, nie potrzeba stałego kanału, jak prawie nikt nie wchodzi na niego, prawie 5k użytkowników, a na Tsie jest max 20...

Po drugie, nie mam teraz zbytnio czasu, żeby dodać mg36, jeśli chcesz, możesz mi to uprościć i podesłać mi link ze screena jak zrobisz, najlepiej tym programem:

http://screensnapr.com/

Za podesłanie, dostaniesz ode mnie fulla(plusów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...