Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elipson i zeta ?

bambi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak was czytam i czytam .. groza :D

PET-roolez :D Nawet teraz po 30 sec.

Golce:

1 konf. full osłon (totalny czołg bez napędu)

2 konf. full speed i oslonki

Vega: to samo co u golca

Wszystkie alieny na klate i każde wrota w ~1h bez jakiś specjalnych kombinacji :D

Jeżeli ostro biją odleć, podklep i z powrotem taka zabawa.

@edit

I max amo x2 nie ma co szaleć z zielenią. :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Jak was czytam i czytam .. groza :D

PET-roolez :D Nawet teraz po 30 sec.

Golce:

1 konf. full osłon (totalny czołg bez napędu)

2 konf. full speed i oslonki

Vega: to samo co u golca

Wszystkie alieny na klate i każde wrota w ~1h bez jakiś specjalnych kombinacji :D

Jeżeli ostro biją odleć, podklep i z powrotem taka zabawa.

@edit

I max amo x2 nie ma co szaleć z zielenią. :D

Na takich konfach to jest to samo bić co z x1 ... I teraz jak ja przeczytałem twój post to dopiero była groza ... po co bot user ma trzymać ammo której ma od groma ? Z takimi konfami to ty możesz zrobić urodzinowe szybko nie epsilona .... Nie ucz ojca dzieci robić :P

Opublikowano

Na takich konfach to jest to samo bić co z x1 ... I teraz jak ja przeczytałem twój post to dopiero była groza ... po co bot user ma trzymać ammo której ma od groma ? Z takimi konfami to ty możesz zrobić urodzinowe szybko nie epsilona .... Nie ucz ojca dzieci robić :P

Na rozmnożenie. Poza tym jak się wszystkie alieny zlecą w kupe to nie wiem czy długo sobie postoisz bez 1,5banki osłon więc kolego ty nie ucz mnie :D Poza tym jest to moja rada dla innych.

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

Na rozmnożenie. Poza tym jak się wszystkie alieny zlecą w kupe to nie wiem czy długo sobie postoisz bez 1,5banki osłon więc kolego ty nie ucz mnie :D Poza tym jest to moja rada dla innych.

Nie każdy ma 1.5 mln oslon i nie kazdy stoi w miejscu ... Jeśli chciałbyś mnie uczyć gry to byś musiał być nie wiem kim :D:D:D

do mod'ów ... radzę zamknąć temat powoli zaczyna sie spam ..

Opublikowano

2x up

O ja pierdziele... Po co ci 1,5 Mln osłon ?? Ja wrota zeta, i epsilon robie na max biciu i jednej pól na pól FS i nie PADŁEM nigdy. Te alieny w zecie bardzo mało biją.

Opublikowano

2x up

O ja pierdziele... Po co ci 1,5 Mln osłon ?? Ja wrota zeta, i epsilon robie na max biciu i jednej pól na pól FS i nie PADŁEM nigdy. Te alieny w zecie bardzo mało biją.

Wiesz ... to sie nazywa zaszpanowanie czymś czego tak naprawde nie ma .... chłopcze żadną wiedzą nie zabłysnąłeś mówiąc że 1.5 mln osłon i sobie stoisz ... ja już wole na mocnym czołgu latać i szybciej je ubijać niż stać i cie cackać ...

Opublikowano

Może i tak. Ale jeżeli nie można użyć kamikadze 3, bo jest wprowadzone chłodzenie mechanizmu to dodatkowa osłona się przyda.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Wiesz ... to sie nazywa zaszpanowanie czymś czego tak naprawde nie ma .... chłopcze żadną wiedzą nie zabłysnąłeś mówiąc że 1.5 mln osłon i sobie stoisz ... ja już wole na mocnym czołgu latać i szybciej je ubijać niż stać i cie cackać ...

Do mnie to chłopcze?? O tym samym pisaliśmy.

Opublikowano

ja epsilona 3 h z ammo x1 i rakiet plt 2026 no i ubery do tego pbdobotem na vedze 5 irkow 3 flaxy i konfie statek 2 napedy i reszta oslon i same lf3 a w dronach 8 lf3 i reszte te za kredki z 7 pp( oslona 25% wieksza i design na oslone) zete tym samym stakiem robilem ok 4,5 h i oczywiscie seprom w oslony i promerium w naped

Opublikowano

Może i tak. Ale jeżeli nie można użyć kamikadze 3, bo jest wprowadzone chłodzenie mechanizmu to dodatkowa osłona się przyda.

To chyba nie logiczne jest .... jeśli ktoś nie ma zamiaru używać kamikaze bądź czeka 30 sekund chyba chciałby bić więcej aby alien szybko padł ...

Do mnie to chłopcze?? O tym samym pisaliśmy.

Nie to nie jest do Ciebie ... narazie każdy post w tym temacie kieruje do pana co robi epsilona mając 1.5 mln osłon :D

Opublikowano

@UP

To jest logiczne, jeżeli użytkownik/gracz chce użyć takiego modułu kamikadze to lepiej aby miał więcej osłon, bo alieny będą musiały się namęczyć aby zniszczyć takiego gracza.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

@UP

To jest logiczne, jeżeli użytkownik/gracz chce użyć takiego modułu kamikadze to lepiej aby miał więcej osłon, bo alieny będą musiały się namęczyć aby zniszczyć takiego gracza.

No to jeśli chce użyć kamikaze raz na 30 sekund wystarczy stanąć ... puścić to kamikaze i w ciagu 30 sekund sie osłona naładuje -.-

Opublikowano

@uP

Dokładnie xD Ale nie o to mi chodzi. Jeżeli gracz chce przetrwać duże obrażenia to chyba lepiej jak ma dużo osłon.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Akurat to nie jest szpan tylko prawda :D

A to co uzytkownicy inni piszą, po co latać, kombinować skoro można iść na łatwiznę i bez klepania, odlatywania itp. Ja akurat od kiedy wprowadzili kamikadze leniwy się zrobiłem i tylko używam kamikadze we wrotach.

A teraz po 30 sec postoju to przydaje się tyle osłony. Lecz to jest TYLKO MOJA taka sugestia, kazdy robi wrota na swój sposób B)

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Olejcie tą grę!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...