Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elipson i zeta ?

bambi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zeta jest łatwiejsza od alfy, tam bez problemu każda fala, najdłużej ostatnią falę sie robi = 3h z x1

epsilon trochę trudniejszy jest i dłużej się robi, ale coś ponad 3h z dużym ogonem robiłem z x1

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

zeta jest łatwiejsza od alfy, tam bez problemu każda fala, najdłużej ostatnią falę sie robi = 3h z x1

epsilon trochę trudniejszy jest i dłużej się robi, ale coś ponad 3h z dużym ogonem robiłem z x1

Ostatnia fala z x1 w 3h ?! Wychodzi na to że FE nie masz. Osobiście uważam że alfa jest łatwiejsza od zety no ale kto woli .... epsilon tak nieco trudniejszy ale nie wiem jak inni ja szybciej robie epsilony niż zety .... ( 3h z x1 epsilona hmmm.... aż zobaczę czy to prawda ^^)

Opublikowano

nie nie, całe wrota z x1 3h a nie ostatnią falę, z tego co pamiętam tak mi się wydaje

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Najlepiej nazbierać więcej darmowej tak by było na kilka wrót... ja to robię KBotem nawet tym darmowym na 24h max 2 godziny z x2 bo i tak jej wylatuje cala masa i nie ma co z tym robić. Sprawdzone wielokrotnie :) przed ostatnią falą robię przerwę, biję kilka alienów na mapach, jakieś statki... wywalam futerka i LF4 i wtedy po ostatniej fali szansa na trafienie kolejnego LF4 lub futerka bardzo wzrasta.

Opublikowano

@up

ale jak wskakujesz do ostatniej fali to futra i lf4 wyjmujesz?

TAK - jest wtedy o wiele większa szansa trafienia... albo inaczej z futerkami i LF4 na pokładzie jeszcze nigdy NIC nie dostałem

Opublikowano

Jak zobaczyłem te wasze wyniki to aż się przeraziłem. Vega FE 2 lf4 z x2 i w godzinke , max 1,5h mam wrota

Tzn tu czas luzacki x2 all. (tylko ze jeszczze poszlem na sniadanie i zostawile mgo we wrotach takze 1.43 minus 30 minut.

ucqu.jpg

Opublikowano

z x-1 bez eco nie zrobisz w 20min, mam 9 dronów 5lf4 3 havoc pet 6 laserów i około 2-3 h na zete idzie

A kto powiedział że z x1 ???? Czytanie ze zrozumieniem. Ja mam jeden z najlepszych czasów wrót epsilon na PL3 :)

Opublikowano

Up. Na pl3 nie licząc bugów w zecie najlepszy jest EAGLE, zrobił w 20 min. I jest wiele razy w rankingu z tego co wiem to i tak nie jego największe osiągi bo z zlotka. No ale białka + ubr.

Opublikowano

OK. o wiele szybciej robi się ręcznie, jakieś omijanie fal albo coś ale po co? Odpalam bota i niech sobie lata :) nabija z automatu doświadczenie, poważanie oraz level pet-a. Własny czas lepiej poświęcić na bicie statków

Opublikowano

Up. Na pl3 nie licząc bugów w zecie najlepszy jest EAGLE, zrobił w 20 min. I jest wiele razy w rankingu z tego co wiem to i tak nie jego największe osiągi bo z zlotka. No ale białka + ubr.

GG Najlepszy czas - wrota Epsilon

1. ¢zєяνσηу•ƒт•¢αѕαησνa 0:30:58 s.gif?__cv=ad480fd0732d0f6f1a8b06359e3a42002. °•»ΞΛGLΞ•69•ΞZIФ«•° 0:36:45

Może jest najlepszy w zecie ale w epsilonie to ja jestem górą :D

Opublikowano

I tak 2 jest. A ty nie sadze abyś swoim kontem był w stanie tego dokonać, chyba fale omijales :D

Zrób taki czas z 3-5 razy :D tak jak on to udowodnił.

Ty chyba nie myślisz że będę specjalnie kupował makaron podwójne boostery UBR i inne duperele aby to dokonać ponownie ... w zasadzie to nie zrobiłbym tego jeszcze raz na chwilę obecną bo kamikaze nie działa już tak jak działało kiedyś -.-

Opublikowano

On nie robił tego z rsb :D

A w rankingu zet pisałeś że masz jeden z lepszych czasów a w top 10 wycinajc bugi cb nie ma.

26. °»ΞΛGLΞ69ΞZIФ«° 0:20:29

27. †ARTI† 0:21:32

28. †ARTI† 0:22:06

29. ~МиЛыЙ_ЗаЙкA~ 0:23:34

30. °»ΞΛGLΞ69ΞZIФ«° 0:24:10

31. *A*G*U*Ś*28*[Ww] 0:25:58

32. °»ΞΛGLΞ69ΞZIФ«° 0:26:27

33. °»ΞΛGLΞ69ΞZIФ«° 0:26:49

34. °»ΞΛGLΞ69ΞZIФ«° 0:26:57

35. IJДßДÕŜ●ΞЙIĜМД 0:27:10

36. †ARTI†

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...