Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT]INVedit-Czyli jak zalozyc sobie na głowe itemy. Multiplayer and Singeplayer

♦m1804

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Multiplayer... można prościej czyli, Krok 1. Włączamy minecrafta. Krok 2. Piszemy /gamemode [nick] 1 Krok 3. Mamy nieskończoność itemków... Banalny poradnik

3t6EGVz.png

Opublikowano

nie no fajnie :D działa jak nie ma się admina?? xD

Przepraszam lecz mi sie wydaje ze sie nie da chyba ze Admin da ci do dyspozycji twoj plik z World

Oczywiście : P

Nie nie da sie...

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

m1804 po co spamujesz? chodzi ci o to zebyb bylo wiecej odpowiedzi? jesli tak to przestan

baner.png

Opublikowano

Nie prościej Too Many Items pobrać , lub Creative 'a załączyć ? : >

I NIE NIE DZIAŁA NA MULTI !

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Nie prościej Too Many Items pobrać , lub Creative 'a załączyć ? : >

I NIE NIE DZIAŁA NA MULTI !

Może i prościej ale nie założysz sobie na łeb np tnt. Do tego głownie ten program jest ; P

A co do multi to działa, tylko że musisz być adminem serwa i mieć go na kompie lub mieć dostęp do katalogu z tym serwerem, gdy już jesteś w tym katalogu wchodzisz w [Nazwa twojego świata(serwera)]->players->i wybierasz plik z swoim nickiem i przeciągasz go do programu

Opublikowano

70% postów w tym temacie to są twoje "@ref". Wg. mnie powinieneś zostać nagrodzony warnem ...

Dlaczego ?

Pierwsze 2 refy nie są oddzielone w przeciągu 24h :* Zapewne znajdę więcej takich, ale mi się nie chcę ...

@TOP

WoW założysz sobie TNT na głowę. Podniecające ... Nie wiem po co to, ale dobra ... Nie zasłużyłeś na Like`a ...

Kocham mame

Opublikowano

jestem ciekaw, czy ty jesteś autorem Video? Czy tylko wujek Google znalazł -.-

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

jestem ciekaw, czy ty jesteś autorem Video? Czy tylko wujek Google znalazł -.-

Mój, nie wiem jak ci to udowodnić, masz konto na yt? Moge ci wyslac wiadomosc ze to ja ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...