Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT]INVedit-Czyli jak zalozyc sobie na głowe itemy. Multiplayer and Singeplayer

♦m1804

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojoj moim zdaniem trochę Ci się w głowie przewraca, tak jak inni mówią NA ŻADNYM SERWERZE NIE DZIAŁAJĄ RÓŻNEGO TYPU HACKI JAK INVEDIT CZY TOOMANYITEMS, i tyle. Po prostu, wszystkie procesy są wykonywane po stronie serwera i nie mamy na nie żadnego wpływu niż ten który mamy ustawiony jako nasze prawa. Więc tut zbędny.

Skoro mamy serwer na naszym kompie to po cholere zawracać sobie żyć takimi shitami? Są inne sposoby jak gamemode lub admin na serwerze.

Mam na głowie TNT ale faaaajniee "bede teras pro klaczem" -,-

Nie chcę tu hejtować, bo włożyłeś w to coś tam pracy no ale zupełnie niepotrzebnie, takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Ojoj moim zdaniem trochę Ci się w głowie przewraca, tak jak inni mówią NA ŻADNYM SERWERZE NIE DZIAŁAJĄ RÓŻNEGO TYPU HACKI JAK INVEDIT CZY TOOMANYITEMS, i tyle. Po prostu, wszystkie procesy są wykonywane po stronie serwera i nie mamy na nie żadnego wpływu niż ten który mamy ustawiony jako nasze prawa. Więc tut zbędny.

Skoro mamy serwer na naszym kompie to po cholere zawracać sobie żyć takimi shitami? Są inne sposoby jak gamemode lub admin na serwerze.

Mam na głowie TNT ale faaaajniee "bede teras pro klaczem" -,-

Nie chcę tu hejtować, bo włożyłeś w to coś tam pracy no ale zupełnie niepotrzebnie, takie jest moje zdanie :)

Przesłane przez 000pOgRoMcA000 dnia 13 kwi 2011 Z tego co pamiętam najpierw mc czitowalo sie cheat engine (zarabiaszczy programik) potem invedit a dopiero potem powstaly inne rozne czity.

Opublikowano

Za mały poradnik . Jak bym chciał to bym sobie poszukał w google. A mpc Forum To najlepsze forum na świecie więc musisz dać troche więcej detali albo przynajmniej dodatków

Who LIKE Herobrine ?

:D

Give Me Like

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...