Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valarim

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kur..wa nie mozna pobrać klienta, mi bład wyskakuje na megaupload jak juz wybiorę ten plik, to błąd strony...

@edit

już poszło

pewnie dlatego ze megaupload padl, masz tam inne hostingi do wyboru.

DonMati3 tak, szkaty beda lecialy

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

komentarze są dziecinne, sam wiesz o czym mówię... prawdziwa wojna internetowa to nie nędzne hejtowanie tematów : )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pytanie to teamu :

1.bd miksturki szybkosci ataku.poruszania sie??

2.Zrobicie zeby konia mozna robic co 1h ???jestescie w stanie to zmienic?? I czy kon bojowy militar bd w isie??

i roski ??

92250973540658113131.jpg
Opublikowano

Skoro to jest kopia/v2 AferiMt2 to moje pytanie brzmi czy beda dropic szkaty blasku w grze jak dropily na aferi?

Najbardziej boli mnie to ze ZmiennyNick i Presik beda w Teamie..... ;/

Presik nie jest w teamie^^
Opublikowano

Wy chyba zapomnieliscie jak upadla Aferia mt2 przez sprzedawanie eq na lewo i przekrety Kamila aka BlackDrab zaloze sie ze to jego nowy server na ktorym to sie powtorzy.

Cala paczka BlackDrab, Kajman, Gietron sa tutaj w Teamie tylko z zmienionymi nickami. Kieruja sie metoda po co robic w isie duzo rzeczy skoro mozna sprzedac na lewo wybonowany itemek o wiele drozej.

ODRADZAM bo po miesiacu bedziecie zalowac tego ze gracie tuta, chyba ze podoba wam sie Eq z navi selane na zlotowki i pvp z takimi osobami to beda was skladac na 1/2 skile.

Opublikowano

Też mi się tak wy

Wy chyba zapomnieliscie jak upadla Aferia mt2 przez sprzedawanie eq na lewo i przekrety Kamila aka BlackDrab zaloze sie ze to jego nowy server na ktorym to sie powtorzy.

Cala paczka BlackDrab, Kajman, Gietron sa tutaj w Teamie tylko z zmienionymi nickami. Kieruja sie metoda po co robic w isie duzo rzeczy skoro mozna sprzedac na lewo wybonowany itemek o wiele drozej.

ODRADZAM bo po miesiacu bedziecie zalowac tego ze gracie tuta, chyba ze podoba wam sie Eq z navi selane na zlotowki i pvp z takimi osobami to beda was skladac na 1/2 skile.

Też mi sie tak wydawało , ale co z tego jak nie ma na to dowodu jest tylko jeden czyli kopia Aferi , ale mi to wisi bo zaje.. grało mi sie na Aferi i bez względu czy BlackDrab jest właścicielem czy nie Będe grać bo tu chodzi o moja satysfakcje z gry a nie uprzedzenia do innych ...

A to czy sprzedaja itemki wątpie czy by chcieli poraz kolejny psuć sobie reputację

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja z chęcią bym tutaj zagrał... , ale nie wiem co się dzieje normalnie client wielkości Valarim ściąga mi się 10minut 1-2mb/s nagle teraz 10kb/s ? Co robić ? Wie ktoś czym to może być spowodowane ?

Opublikowano

Może być przeciążony serwer jak dużo osób ściąga z tego samego polecam ściągać z multiupload

No tak robię... , ale to nie tylko u mnie moi koledzy też tak mają i to nie z tego rejonu co ja a nawet nie z tego miasta , ogólnie musi się coś dziać .

Opublikowano

Pierniczycie jak powaleni sciaga powoli i co z tego stanie sie cos jak zagrasz kilka godzin po starcie ??

Opublikowano

panowie ja powiem tak, tez miałem problemy pewne z pobraniem klienta, kilka razy mi nie zaczynało nawet pobierać, ale potem już bardzo ładnie, zwykle trwa to 18minut, a ten ok pół godzinki, ale cóż, już go mam.pozdrawiam

Opublikowano

Nie wina teamu, bo z kazdego hostingu tak jest, troche w necie jeśli jesteście to wiecie dlaczego tak jest.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Skoro to jest kopia/v2 AferiMt2 to moje pytanie brzmi czy beda dropic szkaty blasku w grze jak dropily na aferi?

Najbardziej boli mnie to ze ZmiennyNick i Presik beda w Teamie..... ;/

doklanie oni krecili na boku z GA Aferi BlackDrab

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Bedzie ten start o 19 00 ?

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Opublikowano

Ja ściągnęłam clienta i przy próbie logowania mam błąd ;/

Pomocy ?!

nie uruchomiony jeszcze:) i tyle, każdy ma błąd narazie

@down prosze bardzo, coś kombinują cały zcas, bo ta ilośc graczy online się zmienia, ale chyba im ch padają, ciągle odświeżam stronkę i co jakiś czas inne ch off...

Opublikowano

Kurwa ja juz wczoraj klienta miałem konto zarejestrowane a passów zapomniałem ja pierdole,,no ściulej mnie laczym

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...