Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Valarim

Reydan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mnie zrobił serwer wrażenie, naprawdę dobra robota.

Na pewno zagram :*

Mam kilka pytań przy okazji:

1. Pierścionek zaręczynowy (jak go zdobyć)
  2. KD w handlarzy czy drop z metinów
  3. System ulepszeń KD
  4. Czy trzeba ulepszacze na zwykłe itemy?

63091769524560174570.gif

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego jeszcze nie zamykacie tematu wiadomo że nie wypalił ludzie już o tym mówili macie podobno serwer opłacony do końca stycznia i nikt nie wykupi na kolejne miesiące. Szkoda bo się napracowaliście przy projekcie i nawet fajny był.

Żegnam i życzę powodzenia:)

232_banner.jpg

Opublikowano

Dlaczego jeszcze nie zamykacie tematu wiadomo że nie wypalił ludzie już o tym mówili macie podobno serwer opłacony do końca stycznia i nikt nie wykupi na kolejne miesiące. Szkoda bo się napracowaliście przy projekcie i nawet fajny był.

Żegnam i życzę powodzenia:)

Kto ci takich pierdół za przeproszeniem naopowiadał?

Serwer będzie istniał dopóty dopóki nikt nie będzie na nim grał, czyli dosyć długo.

Start o godz. 19 !

Gorąco polecam, ponieważ team na prawdę ogarnięty ;]

Konia na start nie ma, ale nie będzie ciężko o to aby go zdobyć.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Haha! Pod zarobek? Dlaczego tak sądzisz skoro nawet Item Shopu jeszcze nie widziałeś?

Wiele czasu spędzam na ts'ie i jestem pewien, że serwer przeżyje wszystkie inne.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Większość bez sensownych postów pochodzi od administracji, fanów Exori, jeżeli nie wiecie jak będzie, to po co piszecie ?

"wiele lepszego HA" czy Ty w ogóle wiesz co mówisz ? Nie znasz go prawie w ogóle a bzdury wypisujesz, zastanów się.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ja naprawdę życzę Wam jak najlepiej ale jeśli wiadomości krążące po mpc są prawdą to musicie naprawdę coś zrobić z serwerem jeśli macie dobry plan rozwoju i ogarniętą administrację to napiszcie może Wam też zasponsoruję bo szkoda żeby serwer padał po tygodniu.

232_banner.jpg

Opublikowano

Większość bez sensownych postów pochodzi od administracji, fanów Exori, jeżeli nie wiecie jak będzie, to po co piszecie ?

"wiele lepszego HA" czy Ty w ogóle wiesz co mówisz ? Nie znasz go prawie w ogóle a bzdury wypisujesz, zastanów się.

Dowaliłeś do pieca. Badara aka Maćka znam długi czas i wiem co potrafi a czego Wy nie potraficie.

Więc skul się w kulkę i czekaj aż ten [bo inaczej tego nie nazwę] serwer "wystartuje"

player.png

Opublikowano

Nie rozumiem po co team exori pisze w tym temacie? I tak nie przyciagniecie do siebie wiecej graczy... Server bedzie wiekszym wypałem niz wasz... Jak nic o servie nie wiesz to sie nie wypowiadaj. Server lepszy od waszego. Jak nie potraficie dogodzic potencjalnemu graczowi to juz wasz problem.

Opublikowano

Ogarnicje się na cholere wam były te 100 epików? Ja własnie dlatego nie chciałem zagrać ale teraz jak usunął te epiki to dlatego gram teraz jest dobrze tylko, że ja bym to troche poprawił pare rzeczy.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wreszcie jakiś normalny serwer bez tych wszystkich śmiesznych epików! Dwa dni szukania! Pierwszy raz zagram na "hardzie", ale spoko, za tydzień ferie ;]

Opublikowano

Skoro to jest kopia/v2 AferiMt2 to moje pytanie brzmi czy beda dropic szkaty blasku w grze jak dropily na aferi?

Najbardziej boli mnie to ze ZmiennyNick i Presik beda w Teamie..... ;/

Opublikowano

kur..wa nie mozna pobrać klienta, mi bład wyskakuje na megaupload jak juz wybiorę ten plik, to błąd strony...

@edit

już poszło

Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ALE FBI ZAMKNĘŁO MEGAUPLOAD ORAZ ARESZTOWALI WŁAŚCICIELA TEJ STRONY, WIĘC NIE DZIWCIE SIĘ,ŻE NIE MOŻECIE POBRAĆ.

http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/serwis-megaupload-zamkniety-anonymous-kontratakuje,1748999,62

WIĘC SIĘ NIE SPINAJCIE !

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...