Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecrafterzy Survival | 40 slotów | 24/7 | DEDYK! | CZYSTA I ZADBANA MAPA

lolek321q

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wescie dajcie plugin clan po polsku bo gowno rozumie :D

Nic specjalnie trudnego w tym pluginie nie ma, ale postaramy się zrobić po Polsku jakąś listę komend.

Opublikowano

Serwer totalna porażka, nie polecam - myslałem, że full survival, ale się myliłem.

co juz nie pasuje ktoś Cie zabił ?

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut WYDAJE się bardzo fajny. Jednak już po jakimś czasie można odczuć głupią atmosferę ze strony graczy. Ja jako okazyjny gracz minecrafta wszedłem na serwer z nadzieją, że miło spędzę trochę wolnego czasu, jednak kiedy zapytałem graczy czy mają na sprzedaż potrzebną mi rzecz uzyskałem odpowiedź:

-Ile dajesz

Sam nie wiedząc jaka jest waluta zapytałem

-A jest tu kasa ?

Otrzymałem po tym odpowiedzi:

-lol

-co za baran

Byłem bardzo zdziwiony. Jednakże na serwerze siedzi banda dzieciaków bez życia poza minecraftem. Bez wyrozumiałości dla nowych graczy.

Zwyzywałem wyżej wymienione dzieciaki bez życia i wyszedłem z serwera. I nie mam zamiaru więcej tam grać I również wam NIE POLECAM serwera w 100%. Chyba, że też nie macie życia poza MC.

ex

Opublikowano

Macie antyxray-jezeli tak to dobrze? Bo nie chce grać z ludzmi ktorzy uzywaja xraya

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...