Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Serwer Dedykowany. PPMOCY!

Actimelh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć mam swojego dedyka. Na hamahi pluginy ładnie chodziły , ale na dedyku nie. permissions wogule nie działa pomocy !

Nowy serwer już w drodze ;)

HARDCORE !

Opublikowano

Sciągałem pliki serwerowe . ale samo permissions nie działa opluginy ok!

HARDCORE !

Opublikowano

JEE.PL bukkit 1.1 dobry działa . Mówie że na hamahi ten sam bukkit permissions działało na dedyku na ftp nie działa !!

HARDCORE !

Opublikowano

Słuchaj, najlepiej napisz na e-mail lub zadzwoń, ponieważ może robisz coś źle, gdy ja zaczynałem to męczyłem się cały dzień z tym na [mineserv.eu] a okazało się to tak proste, że na to bym nie wpadł ;p

Także napisz i powiedz co Ci odpisali.

Opublikowano

Słuchaj, najlepiej napisz na e-mail lub zadzwoń, ponieważ może robisz coś źle, gdy ja zaczynałem to męczyłem się cały dzień z tym na [mineserv.eu] a okazało się to tak proste, że na to bym nie wpadł ;p

Także napisz i powiedz co Ci odpisali.

Pomozesz tez ?

Bo mam też na mineserv.eu męcze się już z permami i nadal *** a jak nie ty ?

To pomoze ktos inny ?

Opublikowano

Jezeli nie dziala permissions to macie cos zle zrobione... Mialem tak wiele razy, ze na hamachi dzialalo a na hostingu (pukawka, netshoot, craftserv) nie. Nie wiem, ale chyba jest jakis limit, podaj to permission. Sprobuje cos zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...