Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] BydloBot v1.0

reevo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak wlaczam pisze ;

[Lx] Opened bydlobot.dll

[Lx] Waiting for warrock.exe...

kurde ja nie chce hacka do war rocka -.- bo tak pisze jak tu widze Hmm, ?!?!?! moze ktos wytlumaczyc Eh [ . . . ]

Człowieku to pobierz innego injectora przecież masz ich pełno ..

Opublikowano

@up

Napewno pobrałeś wersje 1.1 ? Może alterMw3 chodzi dalej na starszej wersji w tym wypadku pobierz wersje hacka 1.0 . Dobrze injectujesz? Spróbuj perxem. Co do tego czy działa na Alterze nie jestem w 100 % pewny ale powinno działać wkońcu to ten sam proces.

Opublikowano

wlasnie nie dziala 1.0 i 1.1 tak dobrze injectuje a perxem probowalem i nic , wiec nie wiem w czym jest problem ;/ . Moze z moim kompem .

Opublikowano

Eh no dobra ale kazdy Aimbot jest wykrywalny ;o ? jak walisz heady same to sie dziwisz xD predzej czy pozniej dostaniesz bana .

Opublikowano

Heh mnie sie nie pytaj ja tam wgl nie gram na hackach ;d Ale za esp niedotaniesz ale jak walisz przez sciany to zawsze ktos reporta Da -.-

Opublikowano

Ja mam odpoaloną gre, zminimalizowaną. Wstrzykuje tak jak w instrukcji i nic :/ Przyciskam END i nic :/ proszę o pomoc

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Ja mam odpoaloną gre, zminimalizowaną. Wstrzykuje tak jak w instrukcji i nic :/ Przyciskam END i nic :/ proszę o pomoc

wrzuc ss jak nie wiesz jak masz strone ;p http://iv.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...