Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] BydloBot v1.0

reevo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Zgadzam się pod statusem NIEZNANY znajduję się raczej status nie wykrywalny , lecz zawsze jest ta szansa przez którą można dostać bana.

Opublikowano

Wykrywalny Hack Przestał Działać Po Aktualizacji Systemu Steam...

Klucz

Od Gry Bez Naruszenia Ale Hack Nie Działa Już Od Dziś...

Jeżeli Ktoś Wie Coś o Innych Wdzięczny Będę Za Rady I Wątek Gdzie Szukać... Pozdrawiam Serdecznie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przyjaciele bana dostaje się po pół roku albo i trochę krócej a nie tak odrazu przynajmiej tak umnie było kilka lat temu.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

Działa , specjalnie dla takich jak ty dodałem instrukcje. A jeśli dalej nie potrafisz to jesteś naprawdę zielony i mam dla Ciebie kilka rad :

- Sprawdź czy masz zainstalowanego nowego frimeworka

- Injectujesz napewno do tego procesu ktorego podałem ?

- Masz odpaloną gre w pełnym ekranie?

- Jakiego masz windowsa i ile bitów ?

Poza tym zapewniam Cię że hack innym i mi w pełni działa!

dziala na vista ?;p
Opublikowano

Bydlobot v1.1 na nowego patcha, daje link do download, i skan, autor tematu zaaktualizuje pierwszy post później.

http://www.speedyshare.com/file/H6ukd/bydlobot-v11.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/b80a16c6b030492df7575c1d7a8a7773307f48ba326a1525a029b785b13fa92b/analysis/1327782040/

Opublikowano

Nowa wersja BydloBot'a v1.1 dodana do tematu , w załączniku . Zachęcam do pobierania na dzień 2012-01-29 jest NIEWYKRYWALNY , o nowych aktualizacjach czy zmianie statusu VAC będe powiadamiać w tym temacie.

Opublikowano

(NIE CZYTAŁEM KOMENTARRZY)

Czyli mówicie, że update hacka jest pod patcha? Najnowszego? Bo ostatnio jakiś wszedł o ile dobrze się orientuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...