Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] |HeadPlay | [Rpg] | [Dedyk] | [24/7] | [No-Wl] | [No-Premium]

oBYKUo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15:05 niezmiennie to samo , czyzby admini chcieli nas oszukac :/ a moze tylko zwlekaja, bo widza, ze nabijamy posty, tylko oni znaja odpowiedz na te intrygujace pytania xD WLACZAC SERWA !

Opublikowano

mamy małe problemy (życie+komputer=ja pierdziele) a więc jak serwer nie wystartuje dziś to jutro

P.S. na pocieszenie możecie wejść na ts3: 188.165.21.213

@EDIT

btw. serwer odpalony ale dla was będzie jutro.

sig111227115026.png
Opublikowano

start za jakies 25minut lecz (smutna wiadomość) niebedzie to serwer Rpg lecz FreeBuild ponieważ ... bo tak xD niedługo otwarcie także serwera Rpg a teraz robie publikacje na mpc serwera FB i lecimy.

sig111227115026.png
Opublikowano

po prostu kpicie z ludzi ! gracze czekaja po 3-4 dni przegladaja i odswiezaja temat, a tu taki cyrk, wielki minus, tracicie graczy, zla decyzja z tym FB

Opublikowano

Nick:RoyaLITTy

Znajomość podstawowych komend: w skali od 1 do 10:9

Kontakt:

-Gadu Gadu - 12727612

-Skpye - radekvmax

-TS3 - RoyaLiTTy

Dlaczego ty:

Znam się bardzo dobrze na prowadzeniu serwera a co tym bardziej gildii/frakcji, mam już w tym półtoraroczne doświadczenie jestem bardzo wyrozumiałym człowiekiem potrafie wysłuchać gracza kiedy ma jakiś problem i mu pomóc go rozwiązać.Nie pisze tego podania na Lorda tylko dlatego że, chce Mieć gildie itp pisze je dlatego że, chce podnieś klimat serwera do maksymalnej ilości, będę chciał aby w mojej gildii panował odpowiedni język jak w średniowieczu.

Czy jesteś w stanie zapłacić w kryzysowym stanie serwera? Jeśli to naprawdę będzie kryzysowa sytuacja, to jak najbardziej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...