Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne uwagi z dziennika. :)

MuFiFnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje z siebie nieokreślone dzwięki :D

Kolega taka : Przeszkadza w prowadzeniu lekcji bawi się mucha wyrywajac jej skrzydla i wkladanie jej glowy w sprezyne :P

Jeszcze Przeklina po angielsku cytat "What the fuck"

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Syn szczeka na lekcji języka Niemieckiego" wczoraj dostałem:P

tydzień temu"W niebezpieczny sposób wywalił kolegę z ławki" sam sie specjalnie odchylił i wyleciał a ja dostałem uwagę,i do dyrka:D na szczęście tylko upomnienie :P

Opublikowano

Czyli co ? :DxD

powiedzialem zeby poszla pracowac w sądzie :D

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Dzisiaj dostałem uwagę "Proszę o kontakt,Piotr(ja) nie słucha na lekcji,rzuca piłką z kolegami po klasie,tnie nożyczkami włosy dziewczyn,próbuje je podpalić.Niech Pani porozmawia z synem i przyjdzie do mnie" hahaha:P

Moja mama powiedziała że to są zaloty do dziewczyn i uda sie do pani i że mi w lepi karę tak mówiła i tak powie przy nauczycielce; D

3 Gim i starsi tak myślą :D

Opublikowano

Moj kolega w podstawówce dostał : '' Nie trafił piłką do kosza na lekcji wf ''

'' Uczeń zjada krede ''

sasawf.png

Opublikowano

"Podczas lekcji wiedzy o społeczeństwie wyłudza od kolegów i koleżanek pieniądze, chodząc zbiera i prosi na tacę" Nauczycielka zapomniała dopisać moje podziękowania: "Bóg zapłać", jestem pewny, że gdybym się podzielił zyskami z nauczycielką- 2zł, to bym nie miał tej uwagi, no ale cóż, nie podzieliłem się, ponieważ musiałem pierwszy raz w życiu wydać i zjeść chleb.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Uczeń chwycił głowę kolegi i zaczął walić nią o ścianę, ponieważ tamten powiedział, że ma większy poziom w Metinie."

Jeszcze za czasów w gimnazjum w Polsce. Robiliśmy sobie bekę z nauczycielki, a ona w to uwierzyła. =D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@brawo dzisiaj z kolegą na wf dostalismy uwagi takie

krzysztof powiedział ze nie będzie grał w kosza bo jest głupi

Piotrek powiedział że pani robi gówno na lekcji WF -A powiedział ze koszykówka to gówno

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...