Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmieszne uwagi z dziennika. :)

MuFiFnek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm do szkoły już nie chodzę ale utkwiła mi uwaga w pamięci której nie zapomnę to było coś takiego

"Uczeń na lekcji francuskiego krzyknął do kolegi "Mały to ty masz mózg a moja pała jest bardzo duża ostatnio jak położyłem dziewczynie na plecy to krzyczała zejdź ze mnie"

Mogłem coś przekręcić bo to było rok temu ale pamiętam jak wszyscy śmiali :)

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

"(Imie) nie chciał wyrzućić długopisa do kosza)"

Bawiłem sie i kazała mi od matmy wyrzucić. Beka była.

"Powiedział, że będzie miał zaraz wytrysk"

To akurat kolegi na religii xD.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"w trakcie lekci geografi umawa sie z kolega na piwo krzyczac do okna innej klasy"

ale byla beka jak on mnie wolal :P

Opublikowano

To jest cos na typ uwagi :

Ja napisałam "Trójkąt nie zmieśći mi się w zeszycie"

Pani podchodzi szkicuje mi trójkąt i pisze " ZMIEŚĆI SIĘ" !

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Moja i kolegi uwaga z lekcji muzyki.

Imie i nazwisko jest inne niż te co mamy:

Marcin Kowalski i Maciek Kapusta oszukują gre na dzwonkach.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

kolega chciał nam pokazać nowe karty.. konkretnie jokera,króla itp. więc daje nam karty... i uwaga grają w karty na lekcji...

i wkurzaliśmy kolege na biologii.. pani szła na zaplecze była od niego 3m a on krzyknął do nas "co kurw@" a ona do niego "prosze być cicho" :DDD

Opublikowano

Jeden z moich kolegów dostał uwagę:

"Uczeń podczas lekcji wydaje z siebie dziwne dźwięki" udawał gołębia xD

ee67ca5e68d16396.png

Pomogłem daj +'a!

Opublikowano

"Patryk kładzie się na ziemi i mówi "zniżam się do poziomu nauczycieli"' xD

Kumpel darl sie na lekcij Polskiego i nauczycielka kazala mu znizyc ton ,to on sie polozyl przed nia na podlodze i sie spytal czy jest wystarczajaco nisko :O

61093c6efb.png

Opublikowano

Próbował wyrzucić nauczycielke przez okno :D (nie pytać)

Uderzyl nauczycielke w pupe i zaczął obmacywać

Wyrzucił kolege przez okno (2 piętro) nauczycielka wstawiła uwage i spytała czemu to zrobiłem odp. Kolega mówil ze umnie latać i chciałem zobaczyc (złamał noge)

Opublikowano

Próbował wyrzucić nauczycielke przez okno :D (nie pytać)

Uderzyl nauczycielke w pupe i zaczął obmacywać

Wyrzucił kolege przez okno (2 piętro) nauczycielka wstawiła uwage i spytała czemu to zrobiłem odp. Kolega mówil ze umnie latać i chciałem zobaczyc (złamał noge)

A w tej bajce były smoki?

RMCF

Opublikowano

Moich nikt nie przebije

" Uczeń chodzi po ścianie "

" Uczeń grozi nauczycielowi że spali mu chate"

" Uczeń jak wchodził do klasy tak walnął drzwiami że wyleciały z zawiasów" - a był przeciąg wtedy :D

" Uczeń niezgadzając się ze swoją oceną z kartkówki po kłótni z nauczycielem usiadł do ławki i rzucając długopisem w ścianę krzyczał to jest chamstwo !"

" Uczniowie żeby uniknąć sprawdzianu wynieśli na korytarz wszystkie ławki i krzesła " - zostawiła drzwi otwarte na chwile :D

"uczeń udaje z siebie debila na lekcji"

"chłopcy strzelają gumkami w dziewczyny na lekcji "

" Uczeń nadmuchał prezerwatywę i zaczął rzucać" - to było dobre zaraz na początku lekcji to zrobił nie pytajcie mnie skąd ją wtedy wziął

Mój kolega z klasy na lekcji angielskiego miał przetłumaczyć zdanie "... get into pairs ...'' przetłumaczył " spotkali się w Paryżu" hehe

babka z polaka " Ty bezczelny durniu !!! "

babka z maty " te słuchaj no za drzwi :D"

a i TAK NAJLEPSZA AKCJA " Jak się zaraz nie zamkniecie to zaraz was wszystkich przejade tak że się nie pozbieracie " my sie tak na nią patrzymy a ona " no co myślicie ze 45 min mi nie wystarczy " i wszyscy w śmiech :D ( zależy kto jakie skojarzenia ma :))

o jeszcze jedna akcja mi się przypomniała

Luźna lekcja i nauczyciel tam opowiadał jak on się uczył w liceum " No mój nauczyciel z języka polskiego to był takie debil że...." i mój kumpel się wtrąca no widzi pan z jakim się zadaje to .... ( nie dokończył ale wszyscy w śmiech padli )

jak mi się coś przypomni to napisze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...