Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot Tibia new Update 9.44.

thaurisek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaznacz sobie w Tibii follow(chase opponent) i nie ruszaj swojej postaci strzalkami podczas bocenia. W movements w bocie rowniez mozesz ustawic Chase/Attack ale nie wiem czy to cokolwiek zmienia. Wazne zeby w Tibii bylo to zaznaczone

Opublikowano

Jestem nowy w tibii i pisze z zapytaniem jak ustawic tego botka zeby sam expil?

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

@koko703:

Jak jesteś nowy, to pobaw się czyimiś skryptami. Wejdź na forum bota jak to mówią, znajdź parę skryptów dla siebie (najlepiej nową postacią graj, ale to nie jest takie ważne)

no i poboć troszkę. Potem jak podbijesz lepszy level, tzn. jak będzie uważał, że masz za duży level na stare expowisko, to wtedy zacznij coś łazić i kombinować w Caveboc'ie. Oczywiście na tym starym expowisku ;)

A właśnie, jeszcze pewna uwaga.. Ja na Ots'ie niedawno bawiłem się na bocie w Ab'Dendriel i powiem ci, że całkiem całkiem te ich trolle tam ;)

Tylko trzeba wpaść z jakimś 13stym level'em i dobrym skillem :P

Opublikowano

poprobuje jak cos bedzie nie tak to napisze znow

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

Jasne, to tak jak mówiłem.

Pościągaj skrypty ;) zobaczysz jak fajnie się to zaczyna, a potem się w to ostro wkręcasz :P

Opublikowano

Zwracam Honor.

Nie radzę używać. Dostałem Bana a w tym czasie co robili skana nie używałem ;/

Sprawdzili to jakoś i doszli do tego.

A byłem pewnien że niewykrywalny :(

Kończę z Tibią.. Swieży pacc 90 dni . okolo 50 cc i 107 RP ( nie mówiąc o eq) poszedł w ch*j ;/

Może to i dobrze ;)

Odciągnę się troszke od gry i bedę mieć wiecej czasu dla znajomych i dziewczyny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak masz tam bp to daj "e" ( bez ") i potem id dopiero w nastepnym okienku.

#thaurisek1

Jakos żaden Brazylijczyk i polak do tej pory nie skarżył sie ze dostal bana, byc moze jestes pierwszym albo po prostu dostales z innego powodu.

Konczysz z tibia hmm to raczej nie powinno nas interesowac czy grasz dalej czy nie po prostu bedzie o jedna osobe mniej z botem co sie z tym rowna wiecej expa dla nas.

Ps: twoj level , skile, kasa, i Sprawy PRYWATNE nas malo interesuja a wogole chyba powinno pisac za co dostales bana?

Ja moim sorcem latam 3 dzien stamina mi sie skonczyla prawie i nic moze czeka mnie ban nie wiadomo

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Cześć wiecie może jak go ustawic na pala tzn żeby trzymał sie na dystans i gonil moba na dystans ;? Dam + za Odp ^^

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Właśnie wszedłem tu żeby napisać to samo co Up..

Nie działa link, ale zaraz poszperam po forum to coś się znajdzie ;) W razie czego, wstawię mojego uplo.

Okej, jest nowy link! Prosiłbym najlepiej o wstawienie go do tematu.

tibiaredbot.pl/download/RedBot486.exe

łapcie spragnieni boterzy ;)

(link nie jest mój, pochodzi on z oryginalnego forum, więc spoko)

Ps. Link do aktualnego spisu waypointów (starczy się zarejestrować, a warto):

http://tibiaredbot.pl/showthread.php?tid=94

Opublikowano

blackd wykrywalny jak nic :D

Skoro jest "wykrywalny" to czemu daje na nim od 1lvl kwietnia i nie mam bana? ;)

Teraz mam fajnego knighta 85 :)

Opublikowano

Bot bezpieczny czy niebezpieczny. W każdym razie wykrywalny bo darmowy :P Nie mam chęci instalowania ale + leci bo innym działa ;)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Tak ... Co da Redbot , skoro nie umiem go uzywac ;< pisać na gg z pomocą proszę ! 23191493

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie co jest z tym ?? bo nie weim wyskakuje mi blad "program version 4.8.6 przestal dzialac...Windows vista.prubowalem uruchomic jako administrator

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czy może ktoś z doświadczonych mi napisać jak dokładnie ustawić botka na skillowanie ?

a czy jest jakiś skrypt na knighta 19 lvl 45/41 żeby gdzieś expił i dobra kaska leci??? nie mogę znaleźć bo za słaby jestem z anglika (coś tam było ale wolałem nie testować)

proszę o PW i o wytłumaczenie mi tego botka krok po kroku jak go ustawiać itd (pisać pw(czytałem poradniki ale nic mi jakoś nie dały))

+++++++ Daj Lubie to :D +++++++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...