Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot Tibia new Update 9.44.

thaurisek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno ten bot jest popularny tylko w brazyli, nasi europejscy rodacy raczej niezabardzo przychylnie na niego patrza.

Sam go nieurzywal ,jak i niemam zamiaru,ale moze bedzie z niego cos wiecej niz jakis slaby bocik.

Opublikowano

Wszystko ładnie ale jak odpalam RedBota pisze mi costam ze jest jakis bład... I zdaje mi sie ze nie pod ta tibie ten bot -,- bo mam wszystko ale nie czyta mi postaci tak jak by ...

Lub dlatego bo mam windows Vista

@Edit

ok wszystko dziala , dalem : uruchom jako administrator :)

Dziekuje + LECI!!

Opublikowano

Jest to znacznie lepszy odpowiednik muttley bota którego kiedyś miałem xD. Powiem tak bot fajny ale i tak wole blackd tam da sie zrobić prawie all ;D Brakuje tylko uciekania.

Opublikowano

Dziala ! Leci lajk : )

A napewno jest on bezpieczny ? xD

Z tego co czytałem Po Forach to tak :)

Podobno nie wykrywalny... Ale kto wie ^^

Jak narazie uzywam go 2 dzień i nie ma zadnych problemów.

A ta tibia auto pod 9.44 To porażka zawiesza sie i wql ;P Padłem nawet... A mialem okolo 80 potów.. I wszystko dobrze ustawiłem..

Ehh ;D Szkoda gadać ;P

A RedBot w miare daje rade CaveBot , Looting ,Targeting wszystko hasa wieć czego nam więcej do szczęścia ;D

Noo i jest mało skryptów do niego. To taki mały minusik -

Pewnie brazole mają tam gdzieś na swoich stronkach..

Ale weź to teraz znajdz ;p

Nie dodam Scirna Bo jestem za leniwy ;p

Licze na To że ktoś mnie wyręczy ;]

No to by było na Tyle.. ^^

Pozdrawiam i namawiam do Ściągania ^.-

(Nie Bocić Na Celescie Bo urwe Jajka! heh)

Opublikowano

Skrypty sa dostepne na ich forum tylko nie wchodzcie na english tylko na brazylijskie oni dla siebie pelno targetow ustawiaja i wogole sa skrypty ; )

Bot mi tez sie nie zacina tylko powoli trzeba ogarnac troche ale bardzo podobny do elfa :P

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Skrypty sa dostepne na ich forum tylko nie wchodzcie na english tylko na brazylijskie oni dla siebie pelno targetow ustawiaja i wogole sa skrypty ; )

Bot mi tez sie nie zacina tylko powoli trzeba ogarnac troche ale bardzo podobny do elfa :P

Okey przyda się , Dzięki poszukam ^^

Opublikowano

Dobry bocik akurat tylko na skill mi sie przyda ale fajny polecam osobiscie.

Jeżeli Ci pomogłem daj

add.png ! Nie bądź żyła !

18342.png

35807.gif

35511.png

35929.gif

35823.png

1504829195.png

Opublikowano

Wszystko ok ale nie czaje z tym Lootingiem , Mam tam backpack : co mam tam wpisac?! :D jak chce id bp to nie moge bo moge tam wpisac tylko 2 liczby :/

A jak wpisuje 1 to nie daje do bp :D ktorego mam na sb ((POMOCY))

@EDIT

Kurde ok , juz dziala :P pomylilo mi sie cus ... :D

Opublikowano

Zaraz pobiorę bota. Jak widzę na ich forum jest sporo angielskich tematów, więc nie ma problemu ze znalezieniem skryptu ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

1.Czemu ten bot tak strasznie zamula czyli zanim zaznaczy potwora to mija z 5 sec ?

2.Gdy siedzie na Dark Catedral i jest z 6 potworów koło mnie to bot nie wie którego za atakować i nie atakuje żadnego.

Opublikowano

Spróbuj usunąć pliki w folderze Temp, który znajduje się w folderze Windows. zobacz też C:\Documents and Settings\Twojanazwakonta\Ustawienia lokalne\ - tu tez sie znajduje folder Temp. Może być ukryty więc Opcje folderów i Pokaż ukryte foldery zaznacz. Uruchom komputer

Spróbuj też zainstalować Microsoft.net Framework 3.5 (chyba taka nazwa) i uruchomic ponownie kompa

Opublikowano

Wszystko dobrze działa, ale czemu jak zobaczy mooba to staje w miejscu i sie nie rusza. . w ten sposob jak mi trol ucieka to go nie goni tylko pozwala mu uciec co robie zle xD?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...