Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft VS Apple

NieTutejszy

Microsoft VS Apple  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze Microsoft czy Apple

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Apple miażdży na kolana microsofta, np. mój kuzyn nie umiał się obsługiwać nigdy Win 7 lecz kiedyś gdy byliśmy w sklepie Mac'a chwycił za myszke i rozumiał wszystko. Apple ma bardzo intuicyjne menu i nawet dziecko umie się nim obsługiwać. Miałem kiedyś w szkole styczność z mackiem i wiem czemu mówicie że mac to gówno bo nigdy nie mieliście z nim styczności, nauczyliście się obsługi Windowsa i tak zostało, Mac ma dużo więcej funkcji i jest bardziej wydajny co do procesorów i7osobiście widziałem w oficjalnym sklepie Apple komputery z takim prockiem ;). Największy minus apple to cena i niestety korzystam z Windowsa lecz gdyby było mnie stać na zakup Apple zrobił bym to bez zastanowienia.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Apple miażdży na kolana microsofta, np. mój kuzyn nie umiał się obsługiwać nigdy Win 7 lecz kiedyś gdy byliśmy w sklepie Mac'a chwycił za myszke i rozumiał wszystko. Apple ma bardzo intuicyjne menu i nawet dziecko umie się nim obsługiwać. Miałem kiedyś w szkole styczność z mackiem i wiem czemu mówicie że mac to gówno bo nigdy nie mieliście z nim styczności, nauczyliście się obsługi Windowsa i tak zostało, Mac ma dużo więcej funkcji i jest bardziej wydajny co do procesorów i7osobiście widziałem w oficjalnym sklepie Apple komputery z takim prockiem ;). Największy minus apple to cena i niestety korzystam z Windowsa lecz gdyby było mnie stać na zakup Apple zrobił bym to bez zastanowienia.

Świetny argument, TO tak jakbym mówił, że traktor ursus jest lepszy od ferrari bo mam kuzyna na wsi, który jak wsiadł za kierownicę ferrari to nie umiał prowadzić a jak wsiadł za kierownicę ursusa to załapał od razu...

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

Oczywiście micro ;) Jak dla mnie wygodniejsze :)

Apple tylko do urządzeń małych/przenośnych.

@Down

W sensie że kto?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

ty jak widzę zawsze od dziecka jeździsz ferrafi z silnikiem malucha ( windows ) , pięknie wygląda z zewnątrz ale wewnątrz szkoda nawet popatrzeć z bliska na silnik :PP

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Gdyby nie to, że gry only Windows są to bym od razu na MAC'u jechał, bo zajebisty, szybki systemik jest, więc głoś daję na Apple.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...