Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Exoria

.trollus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będzie można potować? omg wprowadź jeszcze, ze jak bijesz bossy to nie można potować, chyba najgorsze pomysł jaki widziałem ;

]

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak kawalkami zbroi zrob bronie bez dmg tylko speed atak i morzliwosc um/Sr.co do kok'a jak to w ís to niech daje odrazu skille konia ma p.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie będzie można potować? omg wprowadź jeszcze, ze jak bijesz bossy to nie można potować, chyba najgorsze pomysł jaki widziałem ;

]

Nie wiem, co Ty porównujesz, bicie bossow, a wojny. Wojny mają być rozrywką, chyba, że wolisz się męczyć 3h, nad uciekającym potującym człowiekiem na koniu. Wasz wybór.

Opublikowano

Koń na wojnie się na bank nie pojawi co do potów myślę że będą może tylko zmodyfikujemy ich użycie.

232_banner.jpg

Opublikowano

Na wojnie będą poty normalnie jak wszędzie. Ehh wystarczy ze ktoś puści wymyślone info i już wszyscy podchwycili. Czytajcie moi drodzy caly temat nie tylko ostatni post kilka razy pisaliśmy że poty na wojnie będą.

232_banner.jpg

Opublikowano

No, no.

Kawał dobrej roboty panowie.

Teraz wierze że wszystko wystartuje na 100%.

pozdro. Glaserpl

Opublikowano

ciekawe od kiedy można się wkraść przez exploita do sql..he.

chuck_norris_approved.jpg

@down

wkradziono się poprzez exploita do bazy serwera
przecież ślepy nie jestem, ciekawe te przykłady macie..

@daronian pozdro. ja chociaż dupy ludzią nie liże żeby dostać to co chcę, btw. fajne kody na altair mieliście w bazie ^^ szkoda że już po rewolucji, pjona!

s200x2003.jpg

ps. Ja z serwerem nie mam nic wspólnego, jedynie co, to tylko to że się tutaj wypowiedziałem i poprawiłem z błędnych informacji heh, btw. .trollus to NISMO ta?

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Sensual w team lub w grze? Ja jednak podziękuję... Wszyscy wiemy co stało się z Satabem i jak sensual go ogarniał. (haha)

Zapowiada się dobrze, ale zapewne będzie tak jak z każdym serwerem, który ma super zapowiedź. Czekajcie. ^^

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@UP

U nas na szczęście nie będzie tego typu sytuacji :>

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Jakie macie propozycje do ilości i dostępności kd? Mamy już pewne rozwiązanie ale warto zapytać może ktoś coś ciekawszego podpowie.

232_banner.jpg

Opublikowano

Sensual w team lub w grze? Ja jednak podziękuję... Wszyscy wiemy co stało się z Satabem i jak sensual go ogarniał. (haha)

Zapowiada się dobrze, ale zapewne będzie tak jak z każdym serwerem, który ma super zapowiedź. Czekajcie. ^^

A ty co? Dupe lizesz żeby dostać posade w grze, bo nic nie potrafisz robić. Tylko wkręcać ludzią, że serwer jest fajny, a gowno jest. Altarim widze, ze twoj pro elo serwer padł szybciej niź sie spodziewalem

Opublikowano

KD jeżeli będą do max + 5 to niech metiny, tak od 80 + i od razu +5.niech tak leci po 1-2 z jednego .

Gramy w LOL'a

Runy :

Opublikowano

KD jeżeli bada do max + 5 to nich metiny, tak od 80 + i od razu +5.niech tak leci po 1-2 z jednego .

KD dropi z każdych metków, zaczynając od metinów na 5 lvl, kończąc na 90. Tylko jest mała różnica, z metinów na mniejszy level, dropi KD +2, natomiast z 75, 80, 85, 90, dropi +3. Dodam, że bedzie je można ulepszyć do +5. KD +3, są także u handlarza. To są wstępne ustalenia, zawsze można coś zmienić.

Opublikowano

to może szkatulki blasku księżyca ,które drop na AV2 możnaby zrobić

Gramy w LOL'a

Runy :

Opublikowano

Więc obmyśliliśmy taki system

W sklepach będą kd +2

Je da się do +3 ulepszyć, no ale co dalej ?

Kd +4 dropią na wyższych levelach, lecz nie da się ich z +3 zrobić

Na +5 trzeba będzie specjalny ulepszacz.

Szansa na wbicie kd ~75%

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...