Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARDCORE][1.1.0][NON-PREMIUM]MagicCraft[SUPER:D]

Exiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server fajny, ale admin ułomny;) Dał mi bana za x-raya, kiedy eq miałem z zabitych gosci:) Wcześniej widział mnie w tym eq i nic mu nie przeszkadzało. Nagle, kiedy wziąłem się za budowę domku na górze, którą dookola oblałem lawą, aby mnie nie atakowano dał mi bana... "x ray i ułomność", ale jeśli ktoś tu jest ułomem, to ty szmato, jeśli to czytasz ;* Nie potrafisz zarządzać serwerem, więc się za to nie bierz ;) Jesteś po prostu żałosny :) Serwera nie polecam, bo jeśli coś osiągniecie, to i tak dostaniecie bana;)

Opublikowano

uhaahaha :) Ogarnij kolego 2x wyżej :) Smieszny jesteś :) ja nie robie serwera dla tępych 11 latków ;) I trzymaj lepiej język za zębami bo szybko polecisz z tego forum :)

PS: Nikt z xrayem nie pogra na tym serwerze . Wgl ludzie jaki to ma sens taka gra? Z Xrayem won na freebuildy ....

Opublikowano

Serwer nawet, nawet ale szkoda ,że Exiv ma tyle w głowie co nic...

Nie będę cię tutaj wyzywał ani podawał argumentów dlaczego jesteś, tak właśnie

tym jak nazwałeś moich poprzedników - żałosnym jedenastolatkiem :*

Dlaczego nie?

-Bo szkoda mi na takie dzieci czasu.

Moi poprzednicy wymienili już kilka takich przypadków więc myślę ,że nie muszę

niczego dorzucać, a poza tym nagminnie łamiesz regulamin na mpc forum, chociażby tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/526898-101hardcoinsminecraft-nonpremiumhardcore/

I jeszcze te twoje teksty typu:

uhaahaha   [...]

Sory ale to mnie rozbraja...

@Edit

Zapomniałem dodać, że:

-iChat, permissions, permissionsplus, iChat, PermissionsSql, AuthMe czyli 5/12 pluginów z serwer - one już wyszły z użytku :*

Nie będę się już doszukiwał błędów na forum czy gdzie kolwiek(jest ich pewnie tona) bo mi się nie chce tracić na ciebie czasu Exivie :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Haha ja dziecko mam 16 lat z tego co wiem ty też tyle masz wiedz nie pisz, że jestem dzieckiem MPC, bo po to tu siedzimy aby pisać, a ty tylko po to żeby zbierać na swój serwer co post :) Może się ktoś ze mną nie zgodzi ??

człowieku zrozum to, że co 2 osoba wystawia ci komentarz negatywny wiedz może czas to zmienić i traktować wszystkich równo ??

Ale jak ktoś ci mówi to ty tego nie przyjmujesz do wiadomości

Opublikowano

uhaahaha :) Ogarnij kolego 2x wyżej :) Smieszny jesteś :) ja nie robie serwera dla tępych 11 latków ;) I trzymaj lepiej język za zębami bo szybko polecisz z tego forum :)

JESZCZE WIECEJ MINEK PEDALKU!

PS: Nikt z xrayem nie pogra na tym serwerze . Wgl ludzie jaki to ma sens taka gra? Z Xrayem won na freebuildy ....

No i co jeszcze powiesz? :) Czekam :)

OL JEAAA MINKI!

dobra , to jeszcze dzieciak , dajcie mu spokoj bo sie zesra chociaz takie zera sie powinno tepic trolu to dajcie spokoj bo szkoda czasu na gowno :) serwera oczywiscie nie polecam :]

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

A ja bym chciał sie dowiedzieć za co dostałem bana ?

Podobno używałem X-ray'a tylko ze ja tego gówna nawet na PC nie mam ?!

Admin zamiast wyjaśnić sprawę od razu banuje ?

Chodź by jedno pytanie "WSeba to ty ?", ale nic takiego nie było, od razu ban.

Nick : WSeba

(Mam bana na IP wiec nawet nie miałem jak zrobić drugiego kota i to wyjaśnić ...)

Bardzo proszę o zdjęcie bana na IP !

@Edit :

Nie chcę usłyszeć odpowiedzi że takich noobów jak ty nie potrzebujemy, bo to będzie świadczyć o dojrzałości adminów, którzy nie potrafią rotrzygnąć problemu tylko od razu banują !

@Edit2 :

Serwer bardzo fajny i stabilny :D POLECAM !!! (tylko jest problem z tym co wyżej napisałem)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny zapraszam wszystkich. Teraz jest 40 slotów zero zacinek.

Chlopak wyżej dobrze mówi :) Polać mu ! :))

Nie ma to jak Double Acc :)

Widze po komentarzach że serwer jest słaby.

Sam nie zagram ponieważ nie umiem grać na typie serwer Hardcore.

Może dasz zdjęcia z serwera?

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

Wszystko dost. na moim kanale :) na youtube. "EnergiaPL" zresztą jeśli nie zagrasz to po co się wypowiadasz? serwer słaby ? nie wydaje mi się :))

Opublikowano

A mi jednak się wydaje ze słaby. Widziałem Twój kanał i jakaś seria która probowalisxie zacząć pól odcinka. Było coś jak "cześć tutaj energia" i Twój kolega skacze z dirta i nazywasz go wiadro. Wiekszosc ludzi dalo ci negatywna opinie.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...