Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARDCORE][1.1.0][NON-PREMIUM]MagicCraft[SUPER:D]

Exiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coins-1.png

MagiCCraft Multiplayer Hardcore Server

s31.csrv.pl:27897

Witam serdecznie moja kochana spolecznosc mpc forum :D Długo mnie tutaj nie było ale powracam z nowym serwerkiem tym razem HARDCORE :)

Specyfikacja serwerka:

SLOTY: 10 (Wraz z iloscia graczy serwer bedzie przybierał na slotach :) Nie stanowi to dla nas problemu)

STABILNY HOSTING

POTWORY: ON

ZWIERZAKI: ON

NETHER: ON

BAN ZA SMIERC: 24H Mozliwosc unbana smsem :)

IP: s26.csrv.pl

PORT: 27596

Serwer jest własnością zagrajmera znanego z youtube o nicku EnergiaPL - Będą kręcone Let's Playe z serwerka :)

Dzisiaj o godzinie 20:00 Konkurs na najlepsza chatkę :) Do wygrania Darmowe Unbany :)

Filmik z serwerka :

Mod kazal usunac ; / ale jest na moim kanale ;)

Tak Serwer cieszyl sie opiniami :

http://www.mpcforum....premiumhardcore

Ale jakiś umyślny modek zamknął nam reklame :))

SERDECZNIE ZAPRASZAMY :)

Opublikowano

Usuń film, albo temat zamknę. 1 godzina.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie polecam

Pytam sie czy szukaja adminow , pisza ze nie , to okej..

Patrze 6,15 za unbana

Mowie : 6,15 za unbana hahahaha :D - Perm " hahaha sponsorek sie znalazl "

zbyt duża sygna

Opublikowano

Powiem jedno :) Śmieszny jesteś chłopcze i jak już mówiłem taka opinia mi nie robi bo nikt na to nie patrzy :))) Mamy wystarczajaco graczy :) nie potrzeba nam noobow.

Opublikowano

Dziecko naucz się czytać tabliczki . "Wchodzisz bez pozwolenia? Giniesz !" Ja gram hardcore :) A to że jesteś leszczem i pyskujesz za dużo to nie moja wina :) Kocham takich jak ty ; )) Podać ci ip jakiegoś freebuilda? :)))))

PS:Dzięki za odświeżenie tematu :))

Opublikowano

@wilku44

Miał powód bardzo jasny i przejrzysty , mianowicie na murach zamku pisze dokłanie " wejscie grozi smiercią " , wszedłeś to sie dziwisz ze cie zabili ?

Dobra beka z ciebie gimbusku.

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Serwer Wyłączony z powodu Awarii oprogramowania od Oracle czyli Javy ;( Serwer będzie dostępny dla graczy dzisiaj ok 23:30 Jeśli nie dzisiaj to na 100% jutro ponieważ nie mogę zagwarantować iż ktoś z supportu ogarnie Javę :) Pozdrawiam I do zobaczyska na serwerku :D No i oczywiscie bez paniki :))

Opublikowano

no niby na spawn pisze ze sprawdzacie ludzi od "xraya " i banujecie i szpanujecie ze to jedyny taki serwer od "banowania " xreyowców , patrze , kogos chata , wbijam patrze 3 stacki diamentów i 2 zlota :) fajny bonusik na start nie?.

"Sprzęt nie czyni gracza dobrym, ale pomaga dobremu być jeszcze lepszym" ~ Ja

Opublikowano

pewnie znalazles dom kogos kto został już zbanowany :) Ciesz się :)

@EDIT

SERWER NAPRAWIONY :) ZAPRASZAMY! :) WSZYSTKO DZIALA :)

Wynagrodzeniem za awarie serwera Są sciągnięte 189 banów za deady :)

Opublikowano

serwer zapowiadal sie spoko dopoki nie dostalem bana za bycie "najslabszym ogniwem " wtf?! zaczalem grac na serwie 40 min pogralem okradlem typka z diamentow , zabilem adminowi kumpla i juz ban? pytalem sie tylko czy zamieszka ktos ze mna bo we dwojke razniej zadam wyjasnienia sprawy :). pzdr

Opublikowano

serwer do dupy do kosza z takim , administracja nie szanuje graczy i olewa wszystko :)

Opublikowano

W koncu chodzi o to żeby przetrwać i nie dać się złapać , a administracja wręcz przeciwnie zawsze odpowiada na pytania i szanuje graczy,

Nowa maszyna , stary swiat za 30min lub godzinke :) + 50 slotow !

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

Serwer Chwilowo Off :) O 23:00 Podamy Nowe IP nowej maszyny :) Mapa i wszystko bedzie to samo ale beda dodatki nowe pluginy wybierzemy modow/adminow no i oczywiscie Sloty :DD

Serdecznie zapraszamy :)

1/2 PLIKOW WRZUCONA I WRZUCA SIE RESZTA :) PROSZE O CIERPLIWOSC :) TUTAJ PODAJE IP :)))

s31.csrv.pl:27897

WSZYSTKIE BANY ZDJETE SERWER ODPALONY ! ZAPRASZAMY !

Opublikowano

@wilku44

Miał powód bardzo jasny i przejrzysty , mianowicie na murach zamku pisze dokłanie " wejscie grozi smiercią " , wszedłeś to sie dziwisz ze cie zabili ?

Dobra beka z ciebie gimbusku.

Haha. dobre ludzie chodzą po tym forum nie potrafią pisać i grać uczciwie tylko jak wilku napisał za podlizywanie sie dostają diaxy. A po drugie pisze się jest napisane, a nie "pisze" To świadczy jakim jesteś gimbusem

Opublikowano

Tak i może jeszcze 100 złotych im za to płacę ? :)

Proszę ogarnij się :) Jeśli nie umiesz grać na hardcore to nie graj :)

Najlepiej usuń minecraft'a bo piractwo jest szczytem chamstwa :)

A akurat wiem iż jedziesz na piracie tak więc nie oszukujmy się ale jesteś dzieckiem które płacze bo dostało bana :)

Tyle w tym temacie :) Na następny raz nie pouczaj kogoś jak się pisze jeśli sam nie potrafisz :)

Zapraszam wszystkich serdecznie i nie zwracać uwagi na tych pajaców :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak i może jeszcze 100 złotych im za to płacę ? :)

Proszę ogarnij się :) Jeśli nie umiesz grać na hardcore to nie graj :)

Najlepiej usuń minecraft'a bo piractwo jest szczytem chamstwa :)

A akurat wiem iż jedziesz na piracie tak więc nie oszukujmy się ale jesteś dzieckiem które płacze bo dostało bana :)

Tyle w tym temacie :) Na następny raz nie pouczaj kogoś jak się pisze jeśli sam nie potrafisz :)

Zapraszam wszystkich serdecznie i nie zwracać uwagi na tych pajaców :) Pozdrawiam :)

Dobry jesteś więcej tych minek mogłeś postawić, potrafię grać na hardcore i grałem przez 4 dni na tym serwie dopóki nie zabiłeś mnie i mojego kolegi, bo weszliśmy do twojego zamku,

ale ty się kłócisz, było napisane grozi śmiercią wejście z tym że skrzynie zablokowanie tak jak cały budynek, lecz ty odpowiadasz jeszcze, że ty piszesz kiedy grasz tak jak my niby survival(hardcore) na zabezpieczonym terenie. I o tobie świadczy to że masz ponad 80 postów w koszu i jesteś najaktywniejszy tam xD to mnie rozbraja "aktywny w kosz 80 postów" i ty mi mówisz że ja nie umiem pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...