Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router=dc

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam neta z Netis nie myl z netia:) sory ze tak długo odpisuje ja myślę też że mogę mieć źle skonfigurowanego routera... ale coś wątpie z kablami napewno wszystko dobrze więc nie mam pojęcia co może być przyczyną myślałem że ktoś miał podobny problem ... moim zdaniem to jest tak jakby router sam się resetował bo nawet kumple mi gadają na gg że przez chwile dostepny/niedostpeny ... wiec nie wiem ocb

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Jak masz możliwość to potestuj na innym urządzeniu z wifi. Albo na tym to masz zreinstaluj sterowniki. Możesz też dać Start>uruchom>wpisz "ping <tutaj dajesz ip swojego routera>-t". Oczywiście wpiszujesz to bez "" a ip routera ma być bez <>. Jak to zrobisz to pokaże ci sie czarne okienko. powinno cały czas pisać "odpowiedz z i IP"

A jak się net rozłączy to bedzie pisało brak odpowiedzi albo czas odpowiedzi upłynął. Jeżeli w grze/przeglądarce ci przerwie neta a tam będzie leciało dalej "odpowiedź z" to znaczy że połączenie z routerem jest ale nie ma neta. Jak w grze padnie a i pingu nie bedzie to zwalona pewnie sieciówka. Ufff mam nadzieje że coś z tego załapiesz.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

Jak ma laptopa to raczej na PCMCIA po co ma mu z usb coś sterczeć... Poczekaj jeszcze może się coś wymyśli. Nie pakuj faceta w koszty bez powodu.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

No off ale bezsensowny burdel zrobiliście, typ mówi że mu przerywa net, nie powiedizał jak się łączy z routerem a quazu mu dupe truje jakie ma wifi. napisal "a z kablem napewno wszystko good" wiec wnioskuje ze ma go przez kabel podlaczony ale zacznijmy od nowa.

Masturbinho: Jakie jest połączenie Twojego komputera z routerem: wifi (bezprzewodowo) czy zwykły ethernet (kabel)?

Jeżeli wifi - Jaki masz sygnał w mbps i % (w trayu raczej masz ikonke i po najechaniu/kliknieciu powinno byc info ew. w ustawieniach sieci z panelu sterowania masz status czy coś podobnego).

Opcja z kablem - kup nowy router - po prostu nie wyrabia.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...