Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Mega Ilość G1 Na Polskim Proxy

imyourmaster

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kasia101 widać, że nie rozumiesz o co chodzi, tym sposobem wyciągam ponad 500creditów

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

nigu jak nie chcesz to po prostu nie odpowiadaj a nie od razu od noobów wyzywać. Noob to gracz początkujący wiec nie myl pojęć.... a tak w ogóle to popracuj nad ortografią:)) nie "ić" tylko "idź"

[ x ]10 postów

[ x ]20 postów

[ x ]30 postów

[ x ]50 postów

[ ]100 postów

Opublikowano

kasia - czekamy xD

a ty Kmil23 przecież jesteś "wiecznie" początkujący ;D i jeśli w moim zdaniu znalazłeś tylko źle napisane słowo "ić" to lepiej ty popracuj.... bo jest tego więcej - lol takim stylpismem pisze do nobków xD

xniquinjectx.png

sygnaniqu.png

Opublikowano

Nie wiem jak wam to dziala.

Mi w kazdym razie to nie dziala,probowalem na swoim koncie nic,zalozylem nowe nic.

Wogole mi nie dochodza te pkt,walilem na takiego maila jak mam konto,na innego i nic,nawet 5 G1/

Opublikowano

zrobilem sobie 4 konta na o2 i dostalem po 4 maile wiec zrobilem 16 kont na tej reklamie i czekam juz 2 dni i nie dostalem zadnego credita ktos wie dlaczego ?? ;)

Mam mało postów bo nie spamuje :) !

Opublikowano

Na jeden

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

Opublikowano

Polskie reklamy na poczatku wchodziły normalnie... po rejestracji myślałem że już są po prostu nie ważne wiec zmieniłem proxy na UK już sie cieszyłem tyle reklam!!! ale co klikne na reklame włacza mi się strona hxxp://v.sometrics.com/redirect.php?z=00000088&l=263890&uid=12189800&plat=smxml&_l=232&_g=2&_a=0&_azm=1&extra=437CAA46AD0A44178A45AE02B06A2A52&page=1&position=1&wall_category=free&wall_style=wall&tag=

POMOCY!!!

@ na tej stronce jest napisane: "504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time."

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Opublikowano

[IMG=http://i27.tinypic.com/w2f81l.jpg]

ładuję się z 15 sekund i taki obrazek ; /

Być zajebistym...

Opublikowano

nic ;/

to samo

@up

robie tak jak mówisz...

mam wyłączone hotspot shield, antywira też wyłączyłem

włączam przez proxy gamefirst, klikam w reklame i nic ;/

#edit

dziala xD

nie wiem co zrobiłem, ale zadziałało

5 leci :>

Być zajebistym...

Opublikowano

to ja tez kokombinuje z gory dz;]

@ wylaczylem avasta i wszystko ok 5 leci ;]

Jeśli pomogłem Ci w czymś walnij +, albo chociaż się :)

Dziękować ;)

150 postów w ciągu 1.5 roku ale spam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...